pstrozyk 18.04.07, 22:41 A co będzie jak Śląsk zdegradują za korupcję ? ps Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.e-wro.net.pl 18.04.07, 22:55 Pewnie masz jakieś dowody i niebawem odwiedzi Cię prokurator, bo w internecie nikt nie jest anonimowy. Wtedy powiesz więcej niż na forum a że nie wiesz nic to zapłacisz dużą karę za zniesławienie :) Życzę spokojnych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: statom Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.07, 01:14 A co jak slask nie awansuje w tym sezonie co jest raczej pewne z takim trenerem i zawodnikami ? Chyba ze poleca kluby za korupcje. Dojda za rok z pierwszej ligi z arka na czele ktora bedzie raczej poza zasiegiem. To nadal miaso bedzie w klub kase pompowac ? Jak narazie to jest stracona kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:58 Na razie chłopczyku to poza zasięgiem twoim jest logiczne myślenie,a co do kasy pompowanej w ŚLĄSK to jest to również kasa z moich podatków-podatków które z moim błogosławieństwem miasto mam nadzieje przekaże na piłkę nożną-dyletancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.e-wro.net.pl 18.04.07, 22:56 nie boj sie chlopcze te sprawy sie przedawniaja po 5 latach a od 6 lat Śląsk niczego nie kupil i nie sprzedal i miejmy nadzieje ze to sie nie zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.chello.pl 18.04.07, 23:29 Szacunek dla prezydenta Wrocławia Rafała Dutkiewicza mamy Euro,teraz bierzemy Sląsk nic dodać nic ująć brawo panie prezydencie!!!Swojego czasu myslałem ze nikt lepszy od prezydenta Zdrojewskiego nam sie nie przydarzy,pomyliłem się, widze ze pan Dutkiewicz jest oddany Wrocławiowi bez reszty,oby tak dalej i zycze panu duzo zdrowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.chello.pl 18.04.07, 23:48 Popieram całkowicie przedmówce. Również nie wierzyłem że Panu Dutkiewiczowi zależy na silnym Śląsku - pomyliłem się. Dziekujemy i życzymy udanego powrotu Śląska do Europy. Silny Wrocław tylko z silnym klubem piłrskim. WROCŁAW NASZYM MIASTEM , ŚLĄSK NASZYM ŻYCIEM Trzej Królowie Wielkich Miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1947 Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 23:58 Dla ŚLĄSKA warto żyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cztan od Jagienki Komuś pizło w dekiel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 07:30 Piłkarska Europa robi swoje, a we Wrocławiu powrót do czasów socjalizmu realnego. Dlaczego mamy płacić ze swoich podatków na utrzymanie Śląska? Komuś interes nie wyszedł i sprzedaje klub miastu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: 212.127.94.* 19.04.07, 07:34 Brawo Dutkiewicz przy Nim Zdrojewski jest malutki Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk 19.04.07, 08:12 Ja tylko zastanawiam się po co inwestować taką kasę w piłkę nożną, skoro np. wczoraj trybuna gospodarzy była wypełniona w 1/3-1/4? Czy znajdzie się co tydzień 30-40tys kibiców czy innych "imprezowiczów", żeby zapewnić byt stadionowi? Odpowiedz Link Zgłoś
zpq1 Veto! Veto! Veto! 19.04.07, 08:14 Nie ma zgody na to żeby moje pieniądze marnować napychając kieszenie właścicielom tego dziadowskiego klubu. Jeżeli tak będzie wyglądało partnerstwo publiczno-prywatne, tzn. wspieranie prywatnych interesów w właścicieli "WKS Śląsk", to budowa nowgo stadionu skończy się całkowitą kompromitacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin Re: Veto! Veto! Veto! IP: *.ip.netia.com.pl 19.04.07, 09:35 a na jakim polu cie znalezli buraku Odpowiedz Link Zgłoś
zpq1 Re: Veto! Veto! Veto! 20.04.07, 09:05 Buraki to kopią w II i III lidze - tak Jak ten dziadowski klub. A ty z nimi frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: 195.20.110.* 19.04.07, 09:19 skoro miasto topi pieniądze w inne dziedziny aktywności społecznej jak np. wspiera kulturę, dokłada się do prywatnych przedsięwziec typu aquapark, to nie widze przeszkód aby wspierało piłkę nożną, która jest wiytówką każdego prawdziwego europejskiego miasta. Takie działania wykonuje wiele miast w Europie i w Polsce. Ja chce aby miasto, które także żyje z moich podatków, włączyło się w akcje przwyracania potęgi wrocławskiego Sląska. Odpowiedz Link Zgłoś