Dodaj do ulubionych

Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk

18.04.07, 22:41
A co będzie jak Śląsk zdegradują za korupcję ?

ps
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.e-wro.net.pl 18.04.07, 22:55
      Pewnie masz jakieś dowody i niebawem odwiedzi Cię prokurator, bo w internecie
      nikt nie jest anonimowy. Wtedy powiesz więcej niż na forum a że nie wiesz nic
      to zapłacisz dużą karę za zniesławienie :)
      Życzę spokojnych snów :)
      • Gość: statom Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.07, 01:14
        A co jak slask nie awansuje w tym sezonie co jest raczej pewne z takim trenerem
        i zawodnikami ? Chyba ze poleca kluby za korupcje.
        Dojda za rok z pierwszej ligi z arka na czele ktora bedzie raczej poza
        zasiegiem. To nadal miaso bedzie w klub kase pompowac ?

Jak narazie to jest stracona kasa
        • Gość: eisenreich Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:58
          Na razie chłopczyku to poza zasięgiem twoim jest logiczne myślenie,a co do kasy
          pompowanej w ŚLĄSK to jest to również kasa z moich podatków-podatków które z
          moim błogosławieństwem miasto mam nadzieje przekaże na piłkę nożną-dyletancie
    • Gość: VVV Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.e-wro.net.pl 18.04.07, 22:56
      nie boj sie chlopcze te sprawy sie przedawniaja po 5 latach a od 6 lat Śląsk
      niczego nie kupil i nie sprzedal i miejmy nadzieje ze to sie nie zmieni :)
      • Gość: Wrocek Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.chello.pl 18.04.07, 23:29
        Szacunek dla prezydenta Wrocławia Rafała Dutkiewicza mamy Euro,teraz bierzemy
        Sląsk nic dodać nic ująć brawo panie prezydencie!!!Swojego czasu myslałem ze
        nikt lepszy od prezydenta Zdrojewskiego nam sie nie przydarzy,pomyliłem się,
        widze ze pan Dutkiewicz jest oddany Wrocławiowi bez reszty,oby tak dalej i zycze
        panu duzo zdrowia!!!
        • Gość: Tylko Śląsk Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.chello.pl 18.04.07, 23:48
          Popieram całkowicie przedmówce.
          Również nie wierzyłem że Panu Dutkiewiczowi zależy na silnym Śląsku - pomyliłem
          się. Dziekujemy i życzymy udanego powrotu Śląska do Europy.
          Silny Wrocław tylko z silnym klubem piłrskim.
          WROCŁAW NASZYM MIASTEM , ŚLĄSK NASZYM ŻYCIEM

Trzej Królowie Wielkich Miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
    • Gość: 1947 Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 23:58
      Dla ŚLĄSKA warto żyć !
      • Gość: Cztan od Jagienki Komuś pizło w dekiel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 07:30
        Piłkarska Europa robi swoje, a we Wrocławiu powrót do czasów socjalizmu
        realnego. Dlaczego mamy płacić ze swoich podatków na utrzymanie Śląska? Komuś
        interes nie wyszedł i sprzedaje klub miastu?
    • Gość: roz Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: 212.127.94.* 19.04.07, 07:34
      Brawo Dutkiewicz przy Nim Zdrojewski jest malutki
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk 19.04.07, 08:12
      Ja tylko zastanawiam się po co inwestować taką kasę w piłkę nożną, skoro np.
      wczoraj trybuna gospodarzy była wypełniona w 1/3-1/4?
      Czy znajdzie się co tydzień 30-40tys kibiców czy innych "imprezowiczów", żeby
      zapewnić byt stadionowi?
    • zpq1 Veto! Veto! Veto! 19.04.07, 08:14
      Nie ma zgody na to żeby moje pieniądze marnować napychając kieszenie
      właścicielom tego dziadowskiego klubu.
      Jeżeli tak będzie wyglądało partnerstwo publiczno-prywatne, tzn. wspieranie
      prywatnych interesów w właścicieli "WKS Śląsk", to budowa nowgo stadionu
      skończy się całkowitą kompromitacją.
      • Gość: wroclawianin Re: Veto! Veto! Veto! IP: *.ip.netia.com.pl 19.04.07, 09:35
        a na jakim polu cie znalezli buraku
        • zpq1 Re: Veto! Veto! Veto! 20.04.07, 09:05
          Buraki to kopią w II i III lidze - tak Jak ten dziadowski klub. A ty z nimi
          frajerze.
    • Gość: k. Miasto przejmie w czwartek piłkarski Śląsk IP: 195.20.110.* 19.04.07, 09:19
      skoro miasto topi pieniądze w inne dziedziny aktywności społecznej jak np.
      wspiera kulturę, dokłada się do prywatnych przedsięwziec typu aquapark, to nie
      widze przeszkód aby wspierało piłkę nożną, która jest wiytówką każdego
      prawdziwego europejskiego miasta. Takie działania wykonuje wiele miast w
      Europie i w Polsce. Ja chce aby miasto, które także żyje z moich podatków,
      włączyło się w akcje przwyracania potęgi wrocławskiego Sląska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka