Dodaj do ulubionych

Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1

IP: *.as.kn.pl 27.04.07, 21:59
PRZEEEEżYJJJ...TO SAMMM!!!!!!! PRZEżYJJJJJJJJJJJJ TO SAMMMMM !!!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::)
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes [...] IP: *.generacja.pl 27.04.07, 22:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mlody Re: Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 22:51
        PPPPRRRRRZZZZZZEEEEEŻŻŻŻYYYYYJJJJJ TTOOOOOO SSAAAAAAMMMMM!!!
        Trzeba było być na hali i kibicować naszym, żeby zrozumieć ten komentarz!
        Brakowało tylko zapalniczek :)))
        • Gość: prezes Re: Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1 IP: *.generacja.pl 27.04.07, 22:57
          zapalniczki to sobie mozesz palic na koncercie Eltona J...
      • Gość: carl cox Re: Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1 IP: *.as.kn.pl 28.04.07, 01:25
        --> PREZES...przecież nic złego nie powiedziałem :):):) ale widzę że wiesz o co
        chodzi, bo nie zaprzeczysz, że w przerwie meczu miała miejsca wielka ŻENADA !!!
        A czepiłem się tego w odpowiedzi na wasze docinki, że w Zgorzelcu organizują
        odpusty w czasie meczu:):):) widać z tego że niczym się nie różnicie ;) mów co
        chcesz, ale i tak szanuję swoich znajomych ze Śląska, z którymi zresztą mecz w
        hali oglądałem..szanuję też Śląsk, któremu kibicuję od lat!!!! a do takich
        fanatyków jak ty..czuję zwykłą pogardę!!! PEACE ;)
    • Gość: o-la Re: Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 22:36
      ojjjjjjj

ale mi przykro a juz taki dół mnie dzisiaj dopadl i jeszcze too mam dosc :(((
    • Gość: co za burdel kretyni IP: *.wroclaw.mm.pl 27.04.07, 23:23
      Kopec i Radzki dziennikarzyny za dychę!!! ten napis debile nie byl do prezesa, ale głównie do WItki cymbały jedne.! troche wiadomości!!
      • Gość: massa Re: kretyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 23:59
        Nie napinaj sie bo właśnie specjalnie dla Krygiera.
        • Gość: krzywuss Re: kretyni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.07, 00:31
          ...tylko, ze Arek Krygier jest wiecej wart niz Schetyna i Sieminski razem
          wzieci. Taka mala subtelna roznica. A ten napis swiadczy nie najlepiej o tych co
          go przygotowali. Typowa wroclawska megalomania. Polska sie smieje z waszego
          poczucia "lepszosci". A nawet 1 kilometra dobrej drogi nie macie. Taka ta wasza
          lepszosc i "europejskosc".
          • Gość: marior4 Re: kretyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 00:54
            a kto wie gdzie to jest Zgorzelec?? przyjdzie nowy C...l i wyladujecie w 5
            lidze- straszna satysfakcja
            • Gość: krzywuss Re: kretyni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.07, 01:22
              jesli nie wiesz gdzie lezy Zgorzlec, to znak, ze jestes wtornym analfabeta.

a o nasze finanse i byt w BDE sie nie martw. Predzej Slask bedzi egral przy
              pustych trybunach niz my w (ktorej? 4? 5?) lidze.

polecam szklanke zimnej wody na rozgrzany emocjami łeb.
          • Gość: dsf Re: kretyni IP: *.amsnet.pl 28.04.07, 10:39
            hehehehe jesteśmy lepis sialalala, jesteśmy lepsi siaaalalalala
          • Gość: wroc Re: kretyni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.07, 14:17
            przynajmniej mamy jakieś drogi...

będzie 4:3 dla Śląska!!
    • Gość: seba zdjęcia z meczu IP: *.wroclaw.mm.pl 28.04.07, 01:09
      zdjęcia ze spotkania: www.sebafoto.com/421/asco-slask-wroclaw-turow-
      zgorzelec-play-off-mecz-3/

zdjęcia cheerleaders: www.sebafoto.com/422/slask-turow-play-off-mecz-3/
    • Gość: racy Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1 IP: *.amsnet.pl 28.04.07, 10:38
      krygier Polak, krygier...... Krygier Polak krygierrr
      • Gość: krzywuss Re: Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.07, 21:06
        wroclawscy krzykacze - Jesli chcecie obrazac Krygiera to najpierw sami
        przedstawiajcie soba jakakolwiek wartosc, bo na razie wnioskujac po wpisach to
        jestescie "mniej niz zero". A Krygier zna 4 jezyki, ma leb do interesow i
        pokazuje w Turowie, ze na koszykowce zna sie lepiej niz wasi wlodarze. To was
        chyba boli, prawda?
    • Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 29.04.07, 13:11
      Pożyjemy, zobaczymy. Żałosna jest tylko ta pseudo "przyjaźń" między klubami.
      Dlaczego pseudo? Ponieważ ona "istnieje" jak mecz wygrywa turów - wtedy jest
      wszystko super, pięknie. Jeśłi mecz wygra Śląsk to zaczynają lecieć na nas
      wyzwiska i obelgi. Fałsz i obłuda "kibiców" turowa nie zna granic. Ale tak to
      jest jak się prostactwo dostanie na salony.
      Cała Polska się chowa przy przy obłudzie i fałszu kibiców turowa.

Od samego początku byłem przeciwny tej "przyjaźni" i jak się z czasem okazało
      miałem rację. Pewnie sytuacja ta ulegnie zmianie, gdy turów znów będzie grał w
      1 lidze (oby szybko to nastąpiło).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka