Gość: carl cox IP: *.as.kn.pl 27.04.07, 21:59 PRZEEEEżYJJJ...TO SAMMM!!!!!!! PRZEżYJJJJJJJJJJJJ TO SAMMMMM !!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prezes [...] IP: *.generacja.pl 27.04.07, 22:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 22:51 PPPPRRRRRZZZZZZEEEEEŻŻŻŻYYYYYJJJJJ TTOOOOOO SSAAAAAAMMMMM!!! Trzeba było być na hali i kibicować naszym, żeby zrozumieć ten komentarz! Brakowało tylko zapalniczek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1 IP: *.generacja.pl 27.04.07, 22:57 zapalniczki to sobie mozesz palic na koncercie Eltona J... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carl cox Re: Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1 IP: *.as.kn.pl 28.04.07, 01:25 --> PREZES...przecież nic złego nie powiedziałem :):):) ale widzę że wiesz o co chodzi, bo nie zaprzeczysz, że w przerwie meczu miała miejsca wielka ŻENADA !!! A czepiłem się tego w odpowiedzi na wasze docinki, że w Zgorzelcu organizują odpusty w czasie meczu:):):) widać z tego że niczym się nie różnicie ;) mów co chcesz, ale i tak szanuję swoich znajomych ze Śląska, z którymi zresztą mecz w hali oglądałem..szanuję też Śląsk, któremu kibicuję od lat!!!! a do takich fanatyków jak ty..czuję zwykłą pogardę!!! PEACE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o-la Re: Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 22:36 ojjjjjjj ale mi przykro a juz taki dół mnie dzisiaj dopadl i jeszcze too mam dosc :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za burdel kretyni IP: *.wroclaw.mm.pl 27.04.07, 23:23 Kopec i Radzki dziennikarzyny za dychę!!! ten napis debile nie byl do prezesa, ale głównie do WItki cymbały jedne.! troche wiadomości!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: massa Re: kretyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 23:59 Nie napinaj sie bo właśnie specjalnie dla Krygiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywuss Re: kretyni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.07, 00:31 ...tylko, ze Arek Krygier jest wiecej wart niz Schetyna i Sieminski razem wzieci. Taka mala subtelna roznica. A ten napis swiadczy nie najlepiej o tych co go przygotowali. Typowa wroclawska megalomania. Polska sie smieje z waszego poczucia "lepszosci". A nawet 1 kilometra dobrej drogi nie macie. Taka ta wasza lepszosc i "europejskosc". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marior4 Re: kretyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 00:54 a kto wie gdzie to jest Zgorzelec?? przyjdzie nowy C...l i wyladujecie w 5 lidze- straszna satysfakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywuss Re: kretyni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.07, 01:22 jesli nie wiesz gdzie lezy Zgorzlec, to znak, ze jestes wtornym analfabeta. a o nasze finanse i byt w BDE sie nie martw. Predzej Slask bedzi egral przy pustych trybunach niz my w (ktorej? 4? 5?) lidze. polecam szklanke zimnej wody na rozgrzany emocjami łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsf Re: kretyni IP: *.amsnet.pl 28.04.07, 10:39 hehehehe jesteśmy lepis sialalala, jesteśmy lepsi siaaalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc Re: kretyni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.07, 14:17 przynajmniej mamy jakieś drogi... będzie 4:3 dla Śląska!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba zdjęcia z meczu IP: *.wroclaw.mm.pl 28.04.07, 01:09 zdjęcia ze spotkania: www.sebafoto.com/421/asco-slask-wroclaw-turow- zgorzelec-play-off-mecz-3/ zdjęcia cheerleaders: www.sebafoto.com/422/slask-turow-play-off-mecz-3/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racy Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1 IP: *.amsnet.pl 28.04.07, 10:38 krygier Polak, krygier...... Krygier Polak krygierrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywuss Re: Rodriguez bohaterem, Turów - Śląsk 2:1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.07, 21:06 wroclawscy krzykacze - Jesli chcecie obrazac Krygiera to najpierw sami przedstawiajcie soba jakakolwiek wartosc, bo na razie wnioskujac po wpisach to jestescie "mniej niz zero". A Krygier zna 4 jezyki, ma leb do interesow i pokazuje w Turowie, ze na koszykowce zna sie lepiej niz wasi wlodarze. To was chyba boli, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 29.04.07, 13:11 Pożyjemy, zobaczymy. Żałosna jest tylko ta pseudo "przyjaźń" między klubami. Dlaczego pseudo? Ponieważ ona "istnieje" jak mecz wygrywa turów - wtedy jest wszystko super, pięknie. Jeśłi mecz wygra Śląsk to zaczynają lecieć na nas wyzwiska i obelgi. Fałsz i obłuda "kibiców" turowa nie zna granic. Ale tak to jest jak się prostactwo dostanie na salony. Cała Polska się chowa przy przy obłudzie i fałszu kibiców turowa. Od samego początku byłem przeciwny tej "przyjaźni" i jak się z czasem okazało miałem rację. Pewnie sytuacja ta ulegnie zmianie, gdy turów znów będzie grał w 1 lidze (oby szybko to nastąpiło). Odpowiedz Link Zgłoś