sto.krotka79 05.05.07, 12:13 Czy może którejś z was Dr Marek Żarczyńki prowadził ciążę lub odbierał poród. Pracuje on w szpitalu na Brochowie, a ja jestem w 4 miesiącu ciąży i nadal nie mam zaufanego lekarze, który poprowadził by mi ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: ginekolog Żarczyński 05.05.07, 15:16 Mi odbierał, gdy jeszcze pracował na 1 Maja. Ale ciąży nie prowadził, a szkoda. Po porodzie cały czas do niego chodzę i szczerze polecam. Bardzo dobry lekarz i super człowiek. Więcej info na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
sto.krotka79 Re: ginekolog Żarczyński 09.05.07, 17:39 a czy mogłabyś podać mi nr tel do niego, albo adres gdzie przyjmuje prywatnie. Byłam u niego tylko na usg i bardzo dobrze mi wszystko tłumaczył i pokazywał, ale nie wiem gdzie go szukać poza szpitalem. Z góry dziękuję. Może być na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: ginekolog Żarczyński 10.05.07, 09:56 wysłałam namiary na Twego maila. Napisz, czy jesteś zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: ginekolog Żarczyński 10.05.07, 11:58 Witam Czy również mogłabym prosić namiar na tego lekarza? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś