czarnuszka 12.05.07, 20:07 sensowny i niezbyt drogi garnitur? We wrocławiu, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: garnitury... Gdzie można kupić IP: *.as.kn.pl 12.05.07, 22:27 Skrzyzowanie Pilsudskiego i Stawowej - sklep na rogu, modne wzory, tanio i jeszcze doradza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: garnitury... Gdzie można kupić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:56 Seksowny garnitur to tylko w seksszopie. Odpowiedz Link Zgłoś
dakusia na zielniskiego :D 12.05.07, 23:36 ludki a przy okazji, gdzie kupic tanio zwykle bawelniane majtki? A nie tani shit w brokaty z chin? Odpowiedz Link Zgłoś
mezzo_forte Re: na zielniskiego :D 13.05.07, 11:01 ja niedawno kupiłem super garnitur w sklepie PAWO w pasazu grunwaldzkim. mają tam promocję "-60%". garnitury w cenie ok 800 przecenione na ok 330pln. pozdrawiam Panie z tego sklepu:) Odpowiedz Link Zgłoś
rekvik Re: a może być Dw. Świebodzki:-) 04.09.07, 03:56 Co znaczy "niezbyt drogi" ? :-) >mezzo_forte napisał: Cena 330.00 to jest faktyczna jego wartość jako model, jakości itp. Nie brałbym pod uwagę cenę półkową w sklepie:-) Osobiście polecam średnią półkę, tradycyjny Feniks i garnitury Elfa lub Factory Outlet, przy ul. Granicznej i firmę www.gamatex.pl/ ale po większy ich wybór jednak należy pojechać do Świdnicy. Jedyna wada tych ostatnich to że wypuścili model tylko na sylwetkę "A" :-( Odpowiedz Link Zgłoś
czarnuszka dziękuję, jutro zaczynam zawiedzanie 13.05.07, 11:57 mam nadzieję, że coś podobającego się synowi kupię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: dziękuję, jutro zaczynam zawiedzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 19:29 podobno w Outlecie Odpowiedz Link Zgłoś
spman Re: garnitury... Gdzie można kupić 13.05.07, 22:21 Garnituromania na toruńskiej. Nowo otwarty sklep bardzo mile sprzedajace, fachowa obsluga i co najwazniejsze baaardzo tanie garniaki, daja tez mozliwosc wypozyczenia. Polecam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
czarnuszka Re: garnitury... Gdzie można kupić 14.05.07, 14:07 Za radą Beaty podjechałam do sklepu Stefan. Duży wybór, ceny naprawdę niewysokie i bardzo sympatyczne ekspedientki, służące radą. Polecam ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breslauer Re: garnitury... Gdzie można kupić IP: 194.0.220.* 15.05.07, 15:41 Stefan powiadasz...ja wole sklep Mieczysław na Brochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: garnitury... Gdzie można kupić IP: *.chello.pl 03.09.07, 21:16 www.garnituromania.pl/ - właśnie znalazłem ich stronę Odpowiedz Link Zgłoś