Gość: Rafis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.03, 19:49 Od pewnego czasu w sąsiedztwie(niadalekim) marketu ELEA(dawna Billa) trwaja prace wyburzeniowe-jakies budynki jednopietrowe.Czy wiecei co ma byc na tym miejscu? Jakiś dom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: para1 Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:08 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Od pewnego czasu w sąsiedztwie(niadalekim) marketu ELEA(dawna Billa) trwaja > prace wyburzeniowe-jakies budynki jednopietrowe.Czy wiecei co ma byc na tym > miejscu? Jakiś dom? LIDL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.03, 21:11 Gość portalu: para1 napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Od pewnego czasu w sąsiedztwie(niadalekim) marketu ELEA(dawna Billa) trwaj > a > > prace wyburzeniowe-jakies budynki jednopietrowe.Czy wiecei co ma byc na ty > m > > miejscu? Jakiś dom? > > LIDL To ile tych LIDLI czy LIDLÓW :) ma być gdzies buduja także LIDLA.Troche dziwne żeby tak obok ELEI.Jestes pewien? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 22:37 Kochany. Na razie trzy. Gdzie trzeci? na Braniborskiej. Gdzieś o tym czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.03, 22:41 Gość portalu: zeus napisał(a): > Kochany. Na razie trzy. Gdzie trzeci? na Braniborskiej. Gdzieś o tym czytałem. co za ekspansja, jakiej wielkości mają byc te sklepy? cos w stylu biedronek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 22:49 Nie wiem, ale zobacz: roztocze.net/newsroom.php/14128.html kieleckieinwestycje.w.interia.pl/5.%20supermarket%20lidl.htm www.kurierbytowski.com.pl/2002/kur-524-2002/lidl_otworzyl_podwoje.htm PSDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.03, 22:56 czyli to nie jest nawet supermarket bo maja z reguły poniżej 2tys metrów kw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 22:59 ... i z tą architekturą wygląda jak kurna chata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: para1 Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 09:29 Gość portalu: Rafis napisał(a): > To ile tych LIDLI czy LIDLÓW :) ma być gdzies buduja także LIDLA.Troche > dziwne żeby tak obok ELEI.Jestes pewien? > pzdr. Nie wiem gdzie jeszcze ale tam na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.03, 21:56 Musze przyznać, że tempo mają ekspresowe.Niedawno rozbiurka a juz stoja dwie ściany boczne i jest wylewana podłoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: para1 Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 07:41 Już wiem gdzie jeszcze (oprócz Hubskiej): Obornicka i Nowy Dwór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis wizualizacja ;) IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 23.07.03, 17:08 www1.gazeta.pl/im/1589/z1589063G.jpg to bedzie takie cóś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: wizualizacja ;) IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.03, 20:12 Gość portalu: Rafis napisał(a): > www1.gazeta.pl/im/1589/z1589063G.jpg > to bedzie takie cóś :) ten to calkiem moze byc! ja mam w sasiedztwie jakis kompletnie szkaradny, a w dodatku pomalowany caly na zolto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: wizualizacja ;) IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 23.07.03, 21:15 Gość portalu: asik napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > www1.gazeta.pl/im/1589/z1589063G.jpg > > to bedzie takie cóś :) > > > ten to calkiem moze byc! ja mam w sasiedztwie jakis kompletnie szkaradny, a w > dodatku pomalowany caly na zolto. > we Wrocku? wydaje mi sie, że wszystkie Lidle sa takie same.Ten na Hubskiej ma identyczny kształt. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcat Re: wizualizacja ;) 24.07.03, 17:39 Ten na obornickiej jest identyczny jak ten na zdjeciu.Wlasnie konczą więźbe dachową i pojutrze powinni układać blache. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawczyk Re: wizualizacja ;) 24.07.03, 17:43 sebcat napisał: > Ten na obornickiej jest identyczny jak ten na zdjeciu.Wlasnie konczą więźbe > dachową i pojutrze powinni układać blache. Przy Hubskiej roboty sa w podobnej fazie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: wizualizacja ;) IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.03, 18:37 Gość portalu: Rafis napisał(a): > we Wrocku? > wydaje mi sie, że wszystkie Lidle sa takie same.Ten na Hubskiej ma identyczny > kształt. > pzdr. Nie we Wrocku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: wizualizacja ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.03, 20:23 Na Hubskiej chyba jednak nie budują żadnego Lidl-a. Jest to inwestycja jakiejś firmy należącej do KGHM z Lubina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: wizualizacja ;) IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 24.07.03, 20:43 Gość portalu: ek napisał(a): > Na Hubskiej chyba jednak nie budują żadnego Lidl-a. Jest to inwestycja jakiejś > firmy należącej do KGHM z Lubina. Rzeczywiscie na tablicy nie ma napisu LIDL(jest sklep spzywczy) ale architektura identyczna do przedstawionego na zdjęciu Lidla :) Odpowiedz Link Zgłoś