Dodaj do ulubionych

Inwestycja przy Hubskiej?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.03, 19:49
Od pewnego czasu w sąsiedztwie(niadalekim) marketu ELEA(dawna Billa) trwaja
prace wyburzeniowe-jakies budynki jednopietrowe.Czy wiecei co ma byc na tym
miejscu? Jakiś dom?
Obserwuj wątek
    • Gość: para1 Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:08
      Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Od pewnego czasu w sąsiedztwie(niadalekim) marketu ELEA(dawna Billa) trwaja
      > prace wyburzeniowe-jakies budynki jednopietrowe.Czy wiecei co ma byc na tym
      > miejscu? Jakiś dom?

LIDL
      • Gość: Rafis Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.03, 21:11
        Gość portalu: para1 napisał(a):

> Gość portalu: Rafis napisał(a):
        >
        > > Od pewnego czasu w sąsiedztwie(niadalekim) marketu ELEA(dawna Billa) trwaj
        > a
        > > prace wyburzeniowe-jakies budynki jednopietrowe.Czy wiecei co ma byc na ty
        > m
        > > miejscu? Jakiś dom?
        >
        > LIDL

To ile tych LIDLI czy LIDLÓW :) ma być gdzies buduja także LIDLA.Troche
        dziwne żeby tak obok ELEI.Jestes pewien?
        pzdr.
        • Gość: zeus Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 22:37
          Kochany. Na razie trzy. Gdzie trzeci? na Braniborskiej. Gdzieś o tym czytałem.
          • Gość: Rafis Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.03, 22:41
            Gość portalu: zeus napisał(a):

> Kochany. Na razie trzy. Gdzie trzeci? na Braniborskiej. Gdzieś o tym
            czytałem.

co za ekspansja, jakiej wielkości mają byc te sklepy? cos w stylu biedronek?
            • Gość: zeus Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 22:49
              Nie wiem, ale zobacz:
              roztocze.net/newsroom.php/14128.html
              kieleckieinwestycje.w.interia.pl/5.%20supermarket%20lidl.htm
              www.kurierbytowski.com.pl/2002/kur-524-2002/lidl_otworzyl_podwoje.htm
              PSDR
              • Gość: Rafis Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.03, 22:56
                czyli to nie jest nawet supermarket bo maja z reguły poniżej 2tys metrów kw.
                • Gość: zeus Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 22:59
                  ... i z tą architekturą wygląda jak kurna chata.
        • Gość: para1 Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 09:29

> To ile tych LIDLI czy LIDLÓW :) ma być gdzies buduja także LIDLA.Troche
          > dziwne żeby tak obok ELEI.Jestes pewien?
          > pzdr.

Nie wiem gdzie jeszcze ale tam na pewno
          • Gość: Rafis Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.03, 21:56
            Musze przyznać, że tempo mają ekspresowe.Niedawno rozbiurka a juz stoja dwie
            ściany boczne i jest wylewana podłoga.
            • Gość: para1 Re: Inwestycja przy Hubskiej? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 07:41
              Już wiem gdzie jeszcze (oprócz Hubskiej): Obornicka i Nowy Dwór.
              • Gość: Rafis wizualizacja ;) IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 23.07.03, 17:08
                www1.gazeta.pl/im/1589/z1589063G.jpg
                to bedzie takie cóś :)
                • Gość: asik Re: wizualizacja ;) IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.03, 20:12

> www1.gazeta.pl/im/1589/z1589063G.jpg
                  > to bedzie takie cóś :)

ten to calkiem moze byc! ja mam w sasiedztwie jakis kompletnie szkaradny, a w
                  dodatku pomalowany caly na zolto.

• Gość: Rafis Re: wizualizacja ;) IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 23.07.03, 21:15
                    Gość portalu: asik napisał(a):

> Gość portalu: Rafis napisał(a):
                    >
                    > > www1.gazeta.pl/im/1589/z1589063G.jpg
                    > > to bedzie takie cóś :)
                    >
                    >
                    > ten to calkiem moze byc! ja mam w sasiedztwie jakis kompletnie szkaradny, a
                    w
                    > dodatku pomalowany caly na zolto.
                    >

we Wrocku?
                    wydaje mi sie, że wszystkie Lidle sa takie same.Ten na Hubskiej ma identyczny
                    kształt.
                    pzdr.
                    • sebcat Re: wizualizacja ;) 24.07.03, 17:39
                      Ten na obornickiej jest identyczny jak ten na zdjeciu.Wlasnie konczą więźbe
                      dachową i pojutrze powinni układać blache.
                      • wroclawczyk Re: wizualizacja ;) 24.07.03, 17:43
                        sebcat napisał:

> Ten na obornickiej jest identyczny jak ten na zdjeciu.Wlasnie konczą więźbe
                        > dachową i pojutrze powinni układać blache.

Przy Hubskiej roboty sa w podobnej fazie :)
                    • Gość: asik Re: wizualizacja ;) IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.03, 18:37

> we Wrocku?
                      > wydaje mi sie, że wszystkie Lidle sa takie same.Ten na Hubskiej ma identyczny
                      > kształt.
                      > pzdr.

Nie we Wrocku...
                      • Gość: ek Re: wizualizacja ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.03, 20:23
                        Na Hubskiej chyba jednak nie budują żadnego Lidl-a. Jest to inwestycja jakiejś
                        firmy należącej do KGHM z Lubina.
                        • Gość: Rafis Re: wizualizacja ;) IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 24.07.03, 20:43
                          Gość portalu: ek napisał(a):

> Na Hubskiej chyba jednak nie budują żadnego Lidl-a. Jest to inwestycja
                          jakiejś
                          > firmy należącej do KGHM z Lubina.

Rzeczywiscie na tablicy nie ma napisu LIDL(jest sklep spzywczy) ale
                          architektura identyczna do przedstawionego na zdjęciu Lidla :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka