Dodaj do ulubionych

MATURA W 13 LO WROCLAW HISTORIA

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 00:05
Co sądzicie o zachowaniach pani W i pana S podczas tegorocznych egzaminów z
historii. Interesują mnie rowniez opisy zachowan z lat poprzednich a także
z "normalnych" lekcji. Sprawa dotyczy mobbingu i moze byc rozwojowa
Obserwuj wątek
    • Gość: kotbehemot Re: MATURA W 13 LO WROCLAW HISTORIA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 09:04
      Pani W nie mobbinguje osób które uwaza za zdolne. a a pan S to sadysta i błazen
      zarazem;)
      • Gość: baba Re: MATURA W 13 LO WROCLAW HISTORIA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 02:08
        Gość portalu: kotbehemot napisał(a):

> Pani W nie mobbinguje osób które uwaza za zdolne. a a pan S to sadysta i
        błazen
        >
        > zarazem;)
        No w ubiegłym roku chwaliła się publicznie że jej najlepszy uczeń oblał u niej
        maturę z historii a w tym roku na ustnym oblała człowieka ktory pisemny zdał
        na 5. Obecnie pozwala sobie na skandaliczne uwagi wobec zdających maturę i to
        zdaje sie "jak leci" zdolny czy nie. Uwagi są tego typu że w normalnych
        układach kwalifikuja sie do sądu
    • Gość: buldog Re: MATURA W 13 LO WROCLAW HISTORIA IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 30.05.03, 23:21
      skonczylem 13 lo 2 lata temu, z pania w nie mialem niestety zajec, mialem za to
      przyjemnosc pare razy z nia rozmawiac, byla tez w komisji na ustnej, uwazam ja
      za swietna nauczycielke, widac ze historia ja pasjonuje.... z s mialem wos, dla
      mnie facet jest spoko, ma oczywiscie pewne hmmmmm wady(kto chodzi do 13 wie o
      czym mowie...), w kazdym razie na pewno jest oryginalnyi za to go cenie
      • Gość: miguel Re: MATURA W 13 LO WROCLAW HISTORIA IP: 217.97.195.* 03.06.03, 14:43
        Zarówno pani W, jak i pan S są znakomitymi historykami i kapitalnymi ludźmi. A
        że pan S ma dziwny sposób bycia? Mnie uczył tylko WOS-u (skończyłem Fredrę 3
        lata temu), więc miałem z nim na tyle rzadki kontakt, że nie zdążył mi zaleźć
        za skórę.
        Aha, jeszcze jedno. Nie wierzcie w bujdy o "odmienności" pana S. Pracowałem z
        człowiekiem, który siedział z nim w szkolnej ławie. Opowiadał mi takie historie
        o panu S, że wszystkie legendy krążące jego na temat uznaję odtąd za bujdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka