Gość: * IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 10:03 w świetle imprezy gdzie stare kamraty kombos, post, enigma, beatice...itp itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rk Re: gdzie jest postmodern... IP: *.wroc.gazeta.pl 30.05.03, 10:24 Wczoraj zastanawialem sie nad tym samym. Mysle, ze ukrywa sie pod innym nickiem. pozdrawiam, Postmodern! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: gdzie jest postmodern... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 10:30 Gość portalu: rk napisał(a): > Wczoraj zastanawialem sie nad tym samym. Mysle, ze ukrywa sie pod innym nickiem > . > pozdrawiam, Postmodern! ;-)) Pisanie pod roznymi nickami to powszechne na forum.Z tego co slyszalem aby wejsc na wasza impreze trzeba miec znany nick.Jawna dysryminacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: gdzie jest postmodern... IP: *.wroc.gazeta.pl 30.05.03, 10:53 Gość portalu: nick napisał(a): > Pisanie pod roznymi nickami to powszechne na forum.Z tego co slyszalem aby > wejsc na wasza impreze trzeba miec znany nick.Jawna dysryminacja. A ja o czyms takim NIE slyszalem! Hmmm... r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: gdzie jest postmodern... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 10:35 Gość portalu: * napisał(a): > w świetle imprezy gdzie stare kamraty kombos, post, enigma, beatice...itp itd ja was cały czas nawiedzam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predo Re: gdzie jest postmodern... IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.05.03, 10:56 az sie lezka w oku kreci... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: gdzie jest postmodern... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 11:07 Gość portalu: predo napisał(a): > az sie lezka w oku kreci... ;-) a ty też zniknąłes:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: gdzie jest postmodern... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 11:08 teraz to aż bym się na tą imprezę wybrała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: gdzie jest postmodern... IP: 62.233.178.* 30.05.03, 11:11 Gość portalu: enigma napisał(a): > teraz to aż bym się na tą imprezę wybrała:) a co stoi na przeszkodzie? wpadaj! m* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: gdzie jest postmodern... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 11:16 Gość portalu: m* napisał(a): > Gość portalu: enigma napisał(a): > > > teraz to aż bym się na tą imprezę wybrała:) > > a co stoi na przeszkodzie? wpadaj! > m* ależ mi się dziś miło pracuje...hehe no jakoś tak się waham...hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: gdzie jest postmodern... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.03, 17:01 postmodern, gdziekolwiek jesteś ściskamy Cię :)))))))))) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatice Re: gdzie jest postmodern... IP: *.tvk-gaj.pl 30.05.03, 18:13 Gość portalu: * napisał(a): > w świetle imprezy gdzie stare kamraty kombos, post, enigma, beatice...itp itd Ja wciąż jestem, milcząca ale zawsze obecna (no prawie zawsze). A kto pyta? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.s. Re: gdzie jest postmodern... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 21:09 :) Odpowiedz Link Zgłoś