Gość: majka IP: *.telsat.wroc.pl 17.05.07, 18:39 Potrzebuje pomocy. Czy ktoś był u tego Pana? Sprawdza sie? Warto sie wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: layla Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.07, 12:15 bylam wczoraj do do godzin pozno po polnocy-gosc jest niesamowity, ma ogromna wiedze, wszystko z przeszlosci mi sie zgadzalo.a przyszlosc -rewolucja, ale pozytywna.czas pokaze, wyszlam mocna z paroma bardzo znaczacymi wskazowkami. polecam jak najbardziej, nieziemski facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awert Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.07, 11:23 a gdzie ona przyjmuje i ile kosztuje? z czego wróży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 15:38 czy zdobyłaś namiary na pana Milewskiego? Jeśli tak to bardzo proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.06.07, 23:49 ... dlaczego go szukacie ? To ktoś rzeczywiście wart zachodu ? Kim on jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G... Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: 62.233.177.* 14.06.07, 23:55 Proszę. 694-25-29-27 Pan Jarzy przyjmuje na Pows.Śląskich. Czy warto? Nie wiem. To co ułyszałam jest dla mnie zbyt dużą abstrakcją. Byłam parę dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.06.07, 11:53 ... a ten Pan ma jakąś stronę internetową ? Bo nie wiem czy mnie po prostu stać, ile sobie liczy i za co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: 62.233.177.* 15.06.07, 12:46 Strony nie znalazłam. Zapłaciłam 70 pln. On jest numerologiem i to pochłania gro czasu. Karty też. Najlepiej zarezerwować około 1,5 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:54 o Milewskim w necie: ezoteryka.net.pl/index.php?option=content&task=view&id=163&Itemid=76 tu jego zdjecie: www.strefazero.kkozle.pl/index.php?goto=arch&akcja=edytuj_katalog&id=21 tu adres i telefon: www.ezoteryka.net.pl/index.php?option=content&task=view&id=104&Itemid=63 GABINET: Ul.Powstańców Śląskich nr 160 lokal 11 / domofon/ tel.0 694 252 927 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaKarolina70 Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: *.netcologne.de 22.11.13, 16:39 Dostalam Kontakt Do tego pana z polecenia.Umowilismy Sie na portret numerologiczny.Pieniqdze przelalam 4 wrzesnia dzisiaj jest 22 listopad i Do Tej pory nic nie dostalam.W miedzyczasie telefonowalismy i zapewnial juz wysylam.stracilam nie tylko 35 Euro ale i moja cierpliwosc.Niewazne ile Yen czlowiek ma wiedzy ISTOTNE JEST TO ZE MNIE OSZUKAL ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaKarolina70 Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: *.netcologne.de 23.11.13, 16:48 Sprawa wyjasniona, otrzymalam portret zwracam honor !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.14, 12:28 Nie sprawdza się. Owszem dowiedziałam się że sprawdzalność ponoć 90 %. No cóż widocznie ja znalazłam się w tych 10% Miło jest posłuchać o cudownej przyszłości, jednak nie sprawdzalne. Dziewczyno dowiesz się o cudach w twojej przyszłości a później będzie rozgoryczenie, że nic nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.15, 19:00 to moj wujek polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: Wrózbita Jerzy Milewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.17, 21:05 Witam Poszukuje Aktualnego kontaktu do Pana Jerzego Milewskiego proszę o napisanie jakiegoś numeru kontaktowego Odpowiedz Link Zgłoś