Gość: el.dupa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 11:59 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabiaa Re: JESTEM PEDOFILEM IP: *.eu.org 02.12.01, 15:14 Tak przypuszczalem. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: JESTEM PEDOFILEM 02.12.01, 16:29 i co w związku z tym chcesz zrobic w najbliższej przyszlości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas A tak poza tym to w domu wszyscy zdrowi ? IP: *.cen.brad.ac.uk 02.12.01, 17:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: JESTEM PEDOFILEM IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.12.01, 17:06 Gość portalu: el.dupa napisał(a): chwalipięta z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
el.dupa Re: JESTEM PEDOFILEM 02.12.01, 21:22 Oczywiście wątek założył olo (człowiek o wielu obliczach). nie rusza mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marus Re:EL.DUPA mały pedałek. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 20:59 el.dupa napisał(a): > Oczywiście wątek założył olo (człowiek o wielu obliczach). nie rusza mnie to. I tak wszyscy na forum wiemy że jesteś el.dupa zwykłym pedałkiem szukajacym przyjaciół do swoich zboczonych zabaw na tym forum.Powiem krótko: WYPIERDALAJ GEJU ! Odpowiedz Link Zgłoś
.roberto65 POPIERAM el.dupę ! CAŁĄ KLAWIATURĘ POŚLINIŁEM ! 03.12.01, 00:56 Gość portalu: el.dupa napisał(a): Na samą myśl konsumpcji ślinka leci. Mniam, mniam. Marzyć o 13 latce wolno jeszcze w tym państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMM Re: POPIERAM el.dupę ! CAŁĄ KLAWIATURĘ POŚLINIŁEM ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.01, 01:37 To nic nowego. Caly czas jestes posliniony. Slinisz sie nawet na widok jamnika. Odpowiedz Link Zgłoś
kapus Re: POPIERAM el.dupę ! CAŁĄ KLAWIATURĘ POŚLINIŁEM ! 03.12.01, 01:45 Nie jestes pedofilem el.d.Jestes nudziarzem, kapujesz?Kapus. Odpowiedz Link Zgłoś
oluncio Re: POPIERAM el.dupę ! CAŁĄ KLAWIATURĘ POŚLINIŁEM ! 03.12.01, 21:02 marus nie pisz na mnie tak brzydko. Mam chwile dobroci i jestem olunciem. Nie mysl, ze to caly czas. Wszyscy mnie gnoja i wtenczas odgryzam sie jako olo i inni. Nie wiem, to chyba moje odbicia i zachwiania osobowsci. Nie chce byc chamem i czesto lapie sie ze nim jestem. Wszystko przez ludzi ktorzy odrzucaja moj swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzonatan Re: POPIERAM el.dupę ! CAŁĄ KLAWIATURĘ POŚLINIŁEM ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.01, 21:33 chwalisz sie czy zalisz dupo? Odpowiedz Link Zgłoś