Dodaj do ulubionych

studio kamienia w Domarze

IP: *.telsat.wroc.pl 03.06.08, 21:34
Czy ktos jest zadowolony lub mial problemy z realizacja zamowienia w
Studio Kamienia w Domarze?
Obserwuj wątek
    • Gość: dRAF Re: studio kamienia w Domarze IP: *.eranet.pl 17.06.08, 15:03
      Ja korzystałem i jestem bardzo zadowolony. Miła obsługa i fachowe wykonanie. Z
      całą pewnością mogę polecić :-)

Kolejne elementy z kamienia teraz u nich zamawiam :-)

• Gość: a co potrzebujesz? Re: studio kamienia w Domarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 10:30
      Bo ja zamawiałam parapety (i kobieta proponowała mi blat do stołu) z
      kamienia w M&S na kasprowicza 23

i jestem zadowolona
      • Gość: wroclawianka12ab Re: studio kamienia w Domarze IP: *.telsat.wroc.pl 04.09.08, 00:57
        Parapety zewnetrzne mialy byc w ciagu 3 tygodni - byly po kilku
        miesiacach,bez powiadomienia, ze nie beda w terminie - dobrze, ze
        sie przewiduje takie olewanie klienta i zabezpiecza sciany przed
        zalaniem deszczowka. Firma nie przewiduje odszkodowania za
        opoznienia i szkody z tym zwiazane ani nie przeprasza, tylko milo
        pobiera cala sume przed dostarczeniem towaru.cdn.
        • Gość: ina Re: studio kamienia w Domarze IP: *.crowley.pl 09.09.08, 08:42
          a mozesz podać namiary bo w Domarze to masakryczne ceny są.
          • Gość: wroclawianka1a Re: studio kamienia w Domarze IP: *.telsat.wroc.pl 10.09.08, 22:34
            Blat kuchenny mial byc przed Sylwestrem 2007, zamontowano w lutym
            2008, zle wyciety otwor pod zlew- nie wchodzi zlewozmywak- od lutego
            bez wody w kuchni, zlew na podlodze, kuchenka w przedpokoju.
            Proponowali przerabianie mebli kuchennych do blatu, a placilam 2
            tys. zl za pomiar blatu do mebli.Przepraszam nie powiedzieli, tylko
            zarzucono mi, ze przeze mnie maja same klopoty.
    • Gość: wroclawianka1a Re: studio kamienia w Domarze IP: *.telsat.wroc.pl 11.09.08, 21:02
      Bylam wielokrotnie, zeby polubownie zalatwic sprawe i czesto albo
      pani odbierala telefony z reklamacjami, albo montazysci zglaszali
      jakies usterki. Zglosilam sprawe na policje - pani policjantka
      bardzo wyrozumiala, bo sama miala klopoty wprawdzie z oknami, ale
      wie co to znaczy problem z pewnymi wykonawcami.
      • Gość: AGA studio kamienia w Domarze Skandal!! IP: *.chello.pl 14.03.09, 13:17
        MONTAŻ BLATU GRANITOWEGO WRAZ Z COKOŁAMI USTALONO W UMOWIE NA
        GRUDZIEŃ UBIEGŁEGO ROKU. DZIĘKI BOGU MAMY JUŻ MARZEC, A JA NADAL
        MUSZĘ "UŻERAĆ" SIĘ Z TĄ FIRMĄ. PRACOWNIK ARGUMENTUJE, ŻE BLAT
        GRANITOWY MAM, A ŻE NIEKOMPLETNY, BO BEZ COKOŁÓW TO TAKI MAŁY DEFEKT
        I TAK W OGÓLE TO MOGE GO UŻYTKOWAĆ! TO MOŻE NIECH TEN PAN KUPI SOBIE
        NP. DRZWI... .... BEZ KLAMKI! TEŻ MOŻE JE UŻYTKOWAĆ!
    • Gość: mergie Re: studio kamienia wroclaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 14:24
      Ja korzystałam z usług firmy Stone Connection i jestem bardzo zadowolona :)
      fachowa obsługa i szybki termin realizacji, a kamień przepiękny! mogę spokojnie
      polecić :)salon mają k/Factory Outlet
    • Gość: ewaW. Re: studio kamienia w Domarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 21:15
      Jestem klientką Studia Kamienia i szczerze polecam. Korzystalam z
      ich uslug kilka razy i jestem bardzo zadowolona. Zaprojektowali mi a
      potem wykonali piękny kominek ktory zachwyca każdego kto odwiedza
      moj dom. Zamowilam też blaty granitowe i jestem bardzo zadowolona,
      piękny granit i bardzo praktyczny. Ja polecam!
      • Gość: gucio Re: studio kamienia w Domarze IP: *.chello.pl 26.01.09, 22:24
        zazdroszczę wszystkim tym, którzy są zadowoleni. Widac tylko ja
        miałam takiego pecha... okazało się, iż Pan Monter chyba nigdy
        wczesniej nie miał do czynienia z blatem granitowym, więc uczył się
        na moim materiale...
        czekam jak zostanie rozpatrzona reklamacja.. nie omieszkam państwa
        poinformować, do tej pory niestety ocena nie jest pozytywna:(
        • Gość: wroclawianka12ab Re: studio kamienia w Domarze IP: *.206.113.96.static.telsat.wroc.pl 31.01.09, 22:02
          A za pomiar pobrali 2 tys. zl nie do zwrotu, popelnili blad przy
          pomiarze, nie wykonali szablonu, bo niby sprawa prosta i teraz od
          roku nie mam wody w kuchni, bo zlew nie wchodzi w wyciety otwor.
          • Gość: AGA studio kamienia w Domarze - arogancja IP: *.chello.pl 14.03.09, 13:39
            OD TRZECH MIESIĘCY BEZ SKUTKU CZEKAM NA ZAMONTOWANIE COKOŁÓW PRZY
            BLACIE GRANITOWYM. CZEKAM... FIRMA TRAKTUJE SPRAWĘ OPIESZALE. SAMA
            MUSZĘ WYDZWANIAĆ I PROSIĆ JAK PIES, BY COKOLWIEK ZROBIONO W TEJ
            SPRAWIE. TYMCZASEM ŹLE OBMIERZONE COKOŁY OD TRZECH MIESIĘCY KRĄŻĄ
            POMIEDZY DOMAREM A MOIM DOMEM. PODCZAS OSTETNIEJ WIZYTY MONTAŻYSTY,
            ZALECONO MU SZLIFOWANIE ICH U MNIE W DOMU!! PROPONUJĘ, BY PAN Z
            DOMARU PRZYSZLIFOWAŁ JE U SIEBIE W DOMU.. NAJLEPIEJ W SALONIE LUB
            SYPIALNI!
            P.S. POZDRAWIAM PRACOWNIKÓW TEJ FIRMY, KTÓRZY PO KAŻDYM MOIM
            NEGATYWNYM KOMENTARZU DODAJĄ OPINIĘ POZYTYWNĄ, BY ZRÓWNOWAŻYĆ
            POWSTAŁY PRZY TEJ SPRAWIE NEGATYWNY OBRAZ STUDIA KAMIENIA:)
            • Gość: wroclawianka12ab Re: studio kamienia w Domarze - arogancja IP: *.206.113.96.static.telsat.wroc.pl 15.03.09, 22:01
              Absolutnie nie zgadzaj sie na dokonywanie obrobek kamienia na swoim
              terenie, to zuzycie twojego pradu, czasu , potwornego balaganu i
              uszkodzen otoczenia.Drobinki kamienia i drobny piaseczek bardzo
              uszkadzaja wyszlifowane powierzchnie.
              Jest nas juz tak wielu niezadowolonych ze studia kamienia, ze mozemy
              zalozyc proces zbiorowy.
    • scmagda1981 Re: studio kamienia w Domarze 18.02.09, 15:13
      To studio to porażka. Brak mi słów. Walczymy o realizację
      reklamacji. Trwa to już miesiąc.
    • Gość: agniesz.wroc. Re: studio kamienia w Domarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 20:50
      Jestem klientką STUDIA KAMIENIA W Domarze i z przyjemnością polecam
      firmę innym!! Robili u mnie w domu posadzki i kominek. Wszystko
      swietnie zaprojektowali, doradzili mi jaki kamien zastosować ( mają
      chyba największy wybor kamienia we Wrocł) jaki wklad kominkowy.
      Ekipy montażowe bardzo fachowe i profesjonalne.Wszystko wyszlo
      pięknie , jestem bardzo zadowolona i polecam!
      Fakt ze pilnują płatności ale buduję już drugi dom i każda firma
      pilnowala płatności , zresztą sama prowadzę firmę i wiem jak ważne
      jest to aby tego pilnować i to rozumiem.
      Reasumujac polecam!
      • Gość: wroclawianka12ab Re: studio kamienia w Domarze IP: *.206.113.96.static.telsat.wroc.pl 18.03.09, 17:59
        Pani Agnieszko, proponuje zobaczyc jak u mnie wymierzono blat, ze
        zlewozmywak nie wchodzi w wyciety otwor. Proponuja mi przerobke
        mebli kuchennych do otworu. A jak zamawialam blat to musialam
        najpierw miec zamontowane meble i zlewozmywak, bo to balt mial byc
        dopasowywany a nie odwrotnie. Zapraszam do ogladania
      • Gość: Rozbawiona:) Re: studio kamienia w Domarze IP: *.chello.pl 05.04.09, 19:43
        pozdrowienia dla Pana Pracownika STUDIA KAMIENIA! żenada.... Ale w
        końcu to bezpłatna reklama... Może gdybym była pracownikiem tej
        pseudo firmy, to też bym podszywała się pod ZADOWOLONYCH KLIENTóW,
        byle tylko zatuszować ten nieprzyjemny swąd wokół swojego
        pracodawcy...
        • Gość: wroclawianka12ab Re: studio kamienia w Domarze IP: *.206.113.96.static.telsat.wroc.pl 17.12.09, 18:08
          Od grudnia 2007 czekam na poprawienie blatu i okladziny z kamienia. Tym razem jedna z okladzin polamala sie przy wydawaniu z magazynu, mialam dostac nowa za 2 dni z dostawa do nowej firmy, ktora wybralam, aby nie miec trzecich Swiat Bozego Narodzenia bez wody w kuchni i nierozpakowanego sprzetu kuchennego. Prawie tydzien kompletnego milczenia wiec napisalam reklamacje o niezgodnosci towaru z umowa i zadaniem zwrotu wplaconych pieniedzy. I znowu milczenie, zero kontaktu z klientem, nie zgadzajcie sie placic z gory, ani tuz przed montazem-tylko po odbiorze wykonanej uslugi. Ponioslam ponownie wszystkie koszty zamowienia nowej uslugi i montazu w nowej firmie.
          • Gość: :)) Re: studio kamienia w Domarze IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.09, 18:37
            wycenili mi blat kuchenny na 7tys -wsiadlam w auto i pojechalam do
            Strzegomia-ten sam blat u strzegomskich kamieniarzy to koszt 3tys
            zlotych-oczywiscie z dowozem i montazem.
            • Gość: Ewa Re: studio kamienia Vertigo IP: 79.110.195.* 08.05.10, 17:00
              www.vertigostones.pl/
              Studio Kamienia Vertigo ul.Powstancow Sl. 54A/1 Galeriowiec
          • Gość: Justyna Re: studio kamienia w Domarze IP: *.120.127.39.telemedia.pl 02.06.15, 07:52
            To jest porażka nie firma ja na poprawę schodów już 8 lat czekam. Płatne z góry a później w dupie mają.
    • Gość: oszukany Re: studio kamienia w Domarze IP: *.magma-net.pl 22.10.09, 22:03
      Bardzo jestem ciekawy czy istnieje prawo na tak niesolidne firmy. Od miesięcy czekałem na realizację kominka, wciąż nie jest gotowy. Za każdym razem dzwoniąc do firmy odpowiedź jest nie ma problemu wszystko załatwimy, obietnice bez pokrycia. Osobiście przestrzegam wszystkich przed taką firmą. Nic nie robią sobie z Klienta.
    • Gość: Flora Re: studio kamienia w Domarze IP: 80.50.131.* 13.07.10, 11:46
      Takie firmy trzeba eliminować z rynku, do czasu podpisania umowy wszystko jest
      obiecywane, po wpłaceniu zaliczek (słonych) same przeszkody i mętne
      tłumaczenia.Nikomu nie polecam bo codzienny stres gwarantowany przez czas
      współpracy z firmą, która ma kłopoty z organizacją pracy i nie szanuje klienta.
    • Gość: pablo.gr Re: studio kamienia w Domarze IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 11:30
      Powiem szczerze, że czegos takiego nie widziałem jeszcze nigdy. Facet (wygląda na szefa) już od 3 tygodni nie może przesłać oferty na kominek. 2 razy podawany telefonicznie mail bo "chyba źle zapisał", w końcu pojechałem i wręczyłem wizytówkę. Ten nie może znaleźć tego co sobie zapisywał żeby porównać. Znów obietnica, że do wieczora wyśle (nie wiem po co czekać, jak już była gotowa ale nie dochodziła na maila - powinna być w mailach wysłanych). Kolejny dzień zwłoki i znów telefon i znów że podobno wysłany. Wchodzę na google i szukam maila do nich, żeby mi facet odpowiedział zamiast wstukiwać adres. I tu zamiast maila zobaczyłem to forum ...
      Dziękuję wszystkim że otworzyli mi oczy. Zaoszczędziłem sobie kupę nerwów i pewnie pieniędzy.
      A tak przy okazji to kto robi dobrze kominki we Wrocławiu?
      • Gość: wroclawianka12ab Re: studio kamienia w Domarze IP: *.206.113.96.static.telsat.wroc.pl 31.01.11, 01:57
        Witam, dobrze, ze szybko sie Panstwo zorientowali i zapobiegli grodze przez meke. Ja do dzis nie mam zwroconych pieniedzy, a wykonanie blatow powierzylam innej firmie. Dlugo szukalam fachowcow, rzaden nie chcial podjac sie poprawek, bo stwierdzili, ze nie da rady poprawic tak spartaczonego blatu. Jedyna firma, ktora sie podjela wykonania od nowa to Granitex z ul. Karmelkowej 29 . Pomiaru dokonuje inzynier, pod stalym kontaktem telefonicznym i osobista asystencja w zalatwianiu wszelkich spraw zwiazanych z wykonaniem. Ekipa montazowa tez porzadna i solidna. Radze jedynie, aby sprawdzic plyte, z ktorej bedzie wykonywany przedmiot, bo kamien naturalny ma swoje specyficzne wybarwienia i lepiej taka plyte zobaczyc w calosci. Na Karmelkowej jest kilka firm kamieniarskich, w jednej nie maja czasu dla klienta, a w Granitexie od zamowienia do odbioru i montazu wszystko bylo ok. Pozdrawiam
    • Gość: my Re: studio kamienia w Domarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 09:25
      Witam, to skandal w jaki sposób traktuje się klienta.
    • Gość: wroclawianka12ab Re: studio kamienia w Domarze IP: *.206.113.96.static.telsat.wroc.pl 18.06.11, 17:44
      Witam, prosze absolutnie nie placic przed montazem, bo bedzie trudno wyegzekwowac poprawki, mozecie zostac z rozgrzebana robota albo spartaczonym wykonaniem i wmawianiem, ze to naturalny kamien, ze zostaliscie poinformowani o koniecznosci dopasowania otoczenia do ich wykonanej rzeczy, chociaz to wlasnie pomiar mial na celu dopasowac to co sie zamawia do istniejacego juz stanu. Macie szczescie, ze mozecie odstapic od umowy.
      A swoja droga choroby nie sa przypadkiem losowym, tylko kara za zachowanie, lepsze i skuteczniejsze niz sadzenie sie.
    • Gość: Justyna Re: studio kamienia w Domarze IP: *.120.127.39.telemedia.pl 07.12.14, 18:45
      Omijać szerokim łukiem domar i świat z kamienia. Płatność z góry i nie ma co liczyć na reklamacje. Ja już 6 rok czekam aż mi połowę schodów które przywieźli popękanych. I sklejonych szarym klejem wymienia.
    • anetarohaut Re: studio kamienia w Domarze 26.09.16, 21:39
      Witam
      Nam zrobiono kominek, którego nie możemy używać, oczywiście reklamacja odrzucona. Firma twierdzi, ze wszystko w porządku a zapach, który się wydobywa to sprawa normalna, tylko po przebywaniu godziny przy kominku po rozpaleniu boli głowa i trzeba wietrzyć dom a chyba nie o to chodziło...... Ekspert tylko potwierdził naszą diagnozę. Kominek do zrobienia na nowo.
      Dodam, ze kominek został wczesnej odpowiednio "przepalony"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka