Dodaj do ulubionych

Karmelkowa jednokierunkowa

IP: *.as.kn.pl 31.05.07, 20:15
Cóż, takie sa koszty postępu.
Oby do przodu -WROCŁAWIU!
Obserwuj wątek
    • garym Należy się staruszce 31.05.07, 23:13
      Troche sentyment za brukiem zostanie :) i to powiedzenie wsrod wroclawskich
      kierowcow: oby twoja droga prowadzila przez Karmelkowa straci sens.
      Szkoda tez ze remont rozpoczeto w momencie gdy zamknieta jest Awicenny oraz
      prawie wszystkie laczniki miedzy Zabrodzka i Czekoladowa. To dodatkowo zwiekszy
      ruch w rejonach Kleciny i Oporowa.
      • Gość: Isia Re: Należy się staruszce IP: *.adm.uni.wroc.pl 01.06.07, 08:28
        A ja myslę, że nie tylko zwiększy ruch, ale całkowicie sparaliżuje przejazd od
        strony Kątów Wrocławksich.Jeżdzę tą drogą codziennie i już nie mogę znieść
        całkowice zakorkowanej Wiejskiej.
        Gratuluję decyzji!!!
        • Gość: Gienio Re: Należy się staruszce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:06
          Gość portalu: Isia napisał(a):

> A ja myslę, że nie tylko zwiększy ruch, ale całkowicie sparaliżuje przejazd od
          > strony Kątów Wrocławksich.Jeżdzę tą drogą codziennie i już nie mogę znieść
          > całkowice zakorkowanej Wiejskiej.
          > Gratuluję decyzji!!!

A jaka miala byc inna decyzja?? No fakt mogli zamknac calkowicie Karmelkowa...:P
          TAM juz sie nie dalo jezdzic!! a tak z drugiej strony... mieszkasz kolo katow??
          to dlaczego chcesz miec wplyw na remonty drog we Wroclawiu???? Placisz podatki
          we Wro czy w Katach?? :P:P:P
          • garym Re: Należy się staruszce 02.06.07, 01:27
            Ja jestem mieszkancem Wroclawia i obecnie do poruszania sie po Wroclawiu uzywam
            drog gminy Katy Wroclawskie. Przy okazji, jaki podatek trafia do kasy gminy w
            ktorej sie mieszka?
            Co do samego wyboru terminu remontu to jak pisalem zamkniecie W tym samym czasie
            Awicenny i prawie wszystkich ulic pomiedzy Zabrodzka oraz Czekoladowa nie jest
            najlepszym pomyslem
            • Gość: rabuch101 Re: Należy się staruszce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 09:56
              Do kasy gminy w której się mieszka wpada 39-cio procentowy odpis z podatku
              dochodowego od osób fizycznych (PIT). Nie wiem co prawda jak to jest
              technicznie zroboine, kiedy pracodawca jest w innym mieście i tam płaci podatki
              jako płatnik, ale tak podobno jest.
          • isia333 Re: Należy się staruszce 13.06.07, 13:50
            Jesteś bardzo ciekawy.
            Płacę podatki i we Wrocławiu, i w Kątach Wrocławskich. Chcę mieć wpływ na to,
            jakimi drogami jeżdzę.
            I w dalszym ciągu upieram się, że szeleństwem było zamknąć te dwie ulice naraz
            (czyt. Avicenny, Karmelkowa). I jest to dowód na to, jak decydenci mają w dupie
            obywateli...Ale Ciebie i tak nie przekonam.
    • Gość: tinky winky Re: Karmelkowa jednokierunkowa IP: 212.2.116.* 02.06.07, 13:08
      niezorientowani kierowcy bładzą po bocznych, w większości ślepych uliczkach.
      Ciekawe, co będzie w poniedziałek?
      • Gość: MMW Re: Karmelkowa jednokierunkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:58
        A co ma być, to samo co w piątek ok.16. Solskiego do centrum- 1 godz. W której
        stacji dupkiewicz ma udział?!! Płacę podatki + bonus za genialne decyzje ZDiK.
        A na dodatek gratuluję samopoczucia palantom z policji, którzy blokują ruch
        stając na pasach, nawet jak światła i sytuacja pozwalają jechać w
        Klecińską/Ostrowskiego, a nie wiedzą, że na Solskiego walczy się o każdy metr.
        Tak zresztą jest w całym Wrocku. Ludzie !!! kogo wybraliśmy !!!!
        • Gość: maja DOJAZD IP: *.as.kn.pl 14.06.07, 10:44
          O co ci chodzi czlowieku? Przeciez caly miasto jest zakorkowane bo remontowane
          drogi.Jak cos ci sie nie podoba to wyjedz do pcimia i tam plac podatki.Te wasze
          wypociny na temat drog sa juz zenujace.Ludzie kupcie sobie rowery i po temacie.
          • Gość: poinformowany Re: DOJAZD IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 14.06.07, 14:21
            Skończcie z tymi rowerami i uszczęśliwianiem wszystkich na siłę. Jak ktoś chce
            jeździć samochodem, to niech jeździ. problemem jest podejście decydentów.
            przykład mamy tutaj: zamknięcie Avicenny, ograniczenia na Karmelkowej. Czy tak
            ciężko wykombinować, że to może zablokować ruch w tamtym rejonie? Pewnie nie, bo
            nikt z grupy "ynteligntów" tamtędy nie jeździ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka