Gość: ENGI IP: *.as.kn.pl 31.05.07, 20:15 Cóż, takie sa koszty postępu. Oby do przodu -WROCŁAWIU! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garym Należy się staruszce 31.05.07, 23:13 Troche sentyment za brukiem zostanie :) i to powiedzenie wsrod wroclawskich kierowcow: oby twoja droga prowadzila przez Karmelkowa straci sens. Szkoda tez ze remont rozpoczeto w momencie gdy zamknieta jest Awicenny oraz prawie wszystkie laczniki miedzy Zabrodzka i Czekoladowa. To dodatkowo zwiekszy ruch w rejonach Kleciny i Oporowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: Należy się staruszce IP: *.adm.uni.wroc.pl 01.06.07, 08:28 A ja myslę, że nie tylko zwiększy ruch, ale całkowicie sparaliżuje przejazd od strony Kątów Wrocławksich.Jeżdzę tą drogą codziennie i już nie mogę znieść całkowice zakorkowanej Wiejskiej. Gratuluję decyzji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Należy się staruszce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:06 Gość portalu: Isia napisał(a): > A ja myslę, że nie tylko zwiększy ruch, ale całkowicie sparaliżuje przejazd od > strony Kątów Wrocławksich.Jeżdzę tą drogą codziennie i już nie mogę znieść > całkowice zakorkowanej Wiejskiej. > Gratuluję decyzji!!! A jaka miala byc inna decyzja?? No fakt mogli zamknac calkowicie Karmelkowa...:P TAM juz sie nie dalo jezdzic!! a tak z drugiej strony... mieszkasz kolo katow?? to dlaczego chcesz miec wplyw na remonty drog we Wroclawiu???? Placisz podatki we Wro czy w Katach?? :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: Należy się staruszce 02.06.07, 01:27 Ja jestem mieszkancem Wroclawia i obecnie do poruszania sie po Wroclawiu uzywam drog gminy Katy Wroclawskie. Przy okazji, jaki podatek trafia do kasy gminy w ktorej sie mieszka? Co do samego wyboru terminu remontu to jak pisalem zamkniecie W tym samym czasie Awicenny i prawie wszystkich ulic pomiedzy Zabrodzka oraz Czekoladowa nie jest najlepszym pomyslem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabuch101 Re: Należy się staruszce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 09:56 Do kasy gminy w której się mieszka wpada 39-cio procentowy odpis z podatku dochodowego od osób fizycznych (PIT). Nie wiem co prawda jak to jest technicznie zroboine, kiedy pracodawca jest w innym mieście i tam płaci podatki jako płatnik, ale tak podobno jest. Odpowiedz Link Zgłoś
isia333 Re: Należy się staruszce 13.06.07, 13:50 Jesteś bardzo ciekawy. Płacę podatki i we Wrocławiu, i w Kątach Wrocławskich. Chcę mieć wpływ na to, jakimi drogami jeżdzę. I w dalszym ciągu upieram się, że szeleństwem było zamknąć te dwie ulice naraz (czyt. Avicenny, Karmelkowa). I jest to dowód na to, jak decydenci mają w dupie obywateli...Ale Ciebie i tak nie przekonam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tinky winky Re: Karmelkowa jednokierunkowa IP: 212.2.116.* 02.06.07, 13:08 niezorientowani kierowcy bładzą po bocznych, w większości ślepych uliczkach. Ciekawe, co będzie w poniedziałek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMW Re: Karmelkowa jednokierunkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:58 A co ma być, to samo co w piątek ok.16. Solskiego do centrum- 1 godz. W której stacji dupkiewicz ma udział?!! Płacę podatki + bonus za genialne decyzje ZDiK. A na dodatek gratuluję samopoczucia palantom z policji, którzy blokują ruch stając na pasach, nawet jak światła i sytuacja pozwalają jechać w Klecińską/Ostrowskiego, a nie wiedzą, że na Solskiego walczy się o każdy metr. Tak zresztą jest w całym Wrocku. Ludzie !!! kogo wybraliśmy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja DOJAZD IP: *.as.kn.pl 14.06.07, 10:44 O co ci chodzi czlowieku? Przeciez caly miasto jest zakorkowane bo remontowane drogi.Jak cos ci sie nie podoba to wyjedz do pcimia i tam plac podatki.Te wasze wypociny na temat drog sa juz zenujace.Ludzie kupcie sobie rowery i po temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: DOJAZD IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 14.06.07, 14:21 Skończcie z tymi rowerami i uszczęśliwianiem wszystkich na siłę. Jak ktoś chce jeździć samochodem, to niech jeździ. problemem jest podejście decydentów. przykład mamy tutaj: zamknięcie Avicenny, ograniczenia na Karmelkowej. Czy tak ciężko wykombinować, że to może zablokować ruch w tamtym rejonie? Pewnie nie, bo nikt z grupy "ynteligntów" tamtędy nie jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś