stanleywroclaw 04.06.07, 18:12 Widzial ktos te dziewczyny? Moze nawet ktos ma zdjecia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luk Re: efekt axe we Wrocku IP: *.krt.net.pl 04.06.07, 20:49 no ciekawie to wyglądało - podobno fotki mają być na stronie organizatora tej akcji, ale zobaczymy /przeciez to kilka tysiecy fotek/ To jest jeden z tych dni, w którym pluję sobie w brodę, że nie wziełem aparatu... Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: efekt axe we Wrocku 04.06.07, 22:48 Gość portalu: luk napisał(a): > To jest jeden z tych dni, w którym pluję sobie w brodę, że nie wziełem aparatu. > .. dlatego ja z moim sie nie ozstaje. 99% czasu mam go przy sobie. nawet jak ide po chleb :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie Re: efekt axe we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 15:30 sprytnie, sprytnie. ja zaluje, ze mieszkam tylko pod wrockiem i do nas jakos nie przyjechaly :( moze trzeba jak w reklamach - popryskac axe na cale miasteczko i przybiegna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: efekt axe we Wrocku IP: *.aster.pl 11.06.07, 20:26 Jeee, jaaaa:) to sie dzieje, niezla opcja, gorace cialka w gorace dni, mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie Re: efekt axe we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:00 hmm, a moze ktos wie gdzie one teraz jechac beda? w jakich miastach jeszcze popatroluja axe'owe panienki? moze gdzies w okolicy beda, to sie wybiore? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: efekt axe we Wrocku IP: *.aster.pl 12.06.07, 18:32 Ha widzialem CKM-a w kiosku, z efektem AXE na okladce:), niezle niunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: efekt axe we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 14:37 www.ae.jgora.pl/sm/forum/album_cat.php?cat_id=51&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&start=25 macie niewyzyte samce... nacieszcie swoje oczy i puste glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: efekt axe we Wrocku 06.06.07, 15:42 i po co ten prymitywny komentarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: efekt axe we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:15 tak samo prymitywny jak prymitywne jest podejscie facetow do kobiet... wielkie halo... biegac cay dzien z aparatem bo jakies laski w krotkich spodnicach wyszly na miasto... jakby to bylo wydarzenie swiatowej rangi... wyglada na to ze przez cale lato tak powinno sie biegac z aparatem... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: efekt axe we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:39 Robak, nie martw sie. Kobiety takie sa - nie interesujesz sie nimi = zle. Interesujesz sie = zle. :) Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: efekt axe we Wrocku 06.06.07, 23:27 albo to jedna z tych o twarzy sobeckiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rara Re: efekt axe we Wrocku IP: *.dialog.net.pl 11.06.07, 20:53 Tu mamy do czynienia z innego rodzaju problemem: interesujesz sie jednymi (ladne spodniczki nogi itp), a drugimi niestety nie (pewnie olurachy, brzuszek i komputer) i tu jest kłopot: ZAZDROSC! PS. moja żona nosi olurary i ma brzuszek, ale i tak ja kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: efekt axe we Wrocku IP: 87.99.32.* 11.06.07, 22:12 Odwróć role. Zabawne czy żenujące? Mnie jako kobietę reklama Axe obraża. Sprowadza do lali. Ps. Nie mam brzuszka, okulary mam dobrze dobrane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: efekt axe we Wrocku IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 17:30 ee to te z wrocka jakies brzydkie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: efekt axe we Wrocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 18:50 Zdaje się z powyższych wypowiedzi, że kobiety z brzuszkiem są gorsze. A może nie są na tyle interesujące, żeby iść z nimi do łóżka? Szkoda tylko, że panowie nie wiedzą, że po urodzeniu dziecka większość kobiet ma brzuszek, rozstępy i oklapnięty biust! Ale to zauważają dopiero po fakcie, po tym jak związali się z kobietą dla jej cudnego ciała, a nie dla tego co lala ma w środku (rozum, zainteresowania, inteligencja). I wcale nie mówię tego dlatego, że natura poskąpiła mi urody... Pozdrawiam wszystkich Panów Odpowiedz Link Zgłoś
alkawil Re: efekt axe we Wrocku 13.06.07, 19:34 Dziewczyny teraz pojechaly do Poznania:)) a pozniej do Szczecina i Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie Re: efekt axe we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 12:16 jesli ktos jest na tyle glupi by wiazac sie dla samego ciala, to bardzo mi przykro. tak samo dziewczyny, jak i faceci wybieraja najpiew na podstawie wygladau, a potem (z tych co sie podobaja) wybieraja odpowiadajacego z calej reszty cech (charakter, humor, inteligencja). i tu sie nie ma co dziwic czy sie oburzac. ale nadal nie rozumiem co to ma do fajnych dziewczyn chodzacych z tymi patrolami axe? :) Odpowiedz Link Zgłoś