Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 23:12 Szukam dobrego nefrologa dziecięcego. BEde wdzieczna za jakies wskazówki! Pojawia sie na forum nazwisko Stankiewicz, ale nie wiem gdzie przyjmuje, moze ktos z Panstwa wie gdzie sie udac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Szukam dobrego nefrologa dziecięcego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 23:47 O ja tez poszukuje nefrologa dla mojego Kubusia. Bede wdzieczna za informacje jesli do takich dotrzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
joannaceglarek pomogę, bo mogę 18.06.07, 14:53 Szpital Dziecięcy im Korczaka, na Kasprowicza przyjmują dwie lekarki: Ossowicz ( ordynator) i Rogala. My jeździmy do Ossowicz - jako że jest świetnym fachowcem, do tego ordynatorem, nigdy się nie zawiedlismy. Dziecko jest swietnie prowadzone. Obie przyjmują codziennie, nasza nawet do 20 chyba, w razie potrzeby służę namiarami telefonicznymi. Rogali nie polecam ! Mamy polecają też dr Patkowskiego/ Piątkowskiego )(?) z Klinik - ogółem rzecz biorac uwazam, że najlepsi specjalisci pracują w szpitalach. Bartek 14.07.2003 Michał 12.07.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pomogę, bo mogę IP: *.218.38.84.otvk.pl 18.06.07, 18:38 Z Klinik to jest Patkowski, ale on jest chirurgiem.Z nefrologii to polecam panią dr Galar, przemiła pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: pomogę, bo mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:41 O dzieki wielkie za te wskazówki, postaram sie dostac do dr Ossowskiej, bo jak juz ustaliłam dr P.Stankiewicza to okazało sie ze wyjechal na jakies szkolenie zagranice i nie bedzie go dłuzej. Odpowiedz Link Zgłoś
husarka Re: Szukam dobrego nefrologa dziecięcego 20.06.07, 00:37 Nie miałam przyjemności być z synem u p. Ossowicz ale wielu ludzi ją polecało. My trafiliśmy do dr. Rogali ( bo do Ossowicz nie było miejsc a zależało mi na czasie) - nie mam porównania do innych lekarzy ale Tymka wyprowadziła z refluksu 3 stopnia. Przejęła się tez jego skórą bo syn jest atopowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
joannaceglarek Re: Szukam dobrego nefrologa dziecięcego 20.06.07, 08:10 U mojego młodszego syna stwierdzono na przypadkowym USG wadę prawej nerki. Dostalismy skierowanie i zeby było szybciej, poszlismy właśnie do Rogali: kobiecina zmierzyła dziecku ciśnienie i na tym poprzestała - BRAK SŁÓW. Dopiero p. Ossowicz zleciła mnóstwo badań i stały monitoring. Odpowiedz Link Zgłoś