Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego nefrologa dziecięcego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 23:12
Szukam dobrego nefrologa dziecięcego. BEde wdzieczna za jakies wskazówki!
Pojawia sie na forum nazwisko Stankiewicz, ale nie wiem gdzie przyjmuje, moze
ktos z Panstwa wie gdzie sie udac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Szukam dobrego nefrologa dziecięcego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 23:47
      O ja tez poszukuje nefrologa dla mojego Kubusia. Bede wdzieczna za informacje
      jesli do takich dotrzesz.
    • joannaceglarek pomogę, bo mogę 18.06.07, 14:53
      Szpital Dziecięcy im Korczaka, na Kasprowicza

przyjmują dwie lekarki: Ossowicz ( ordynator) i Rogala. My jeździmy do
      Ossowicz - jako że jest świetnym fachowcem, do tego ordynatorem, nigdy się nie
      zawiedlismy. Dziecko jest swietnie prowadzone.

Obie przyjmują codziennie, nasza nawet do 20 chyba, w razie potrzeby służę
      namiarami telefonicznymi.

Rogali nie polecam !

Mamy polecają też dr Patkowskiego/ Piątkowskiego )(?) z Klinik - ogółem rzecz
      biorac uwazam, że najlepsi specjalisci pracują w szpitalach.
      Bartek 14.07.2003
      Michał 12.07.2005
      • Gość: gość Re: pomogę, bo mogę IP: *.218.38.84.otvk.pl 18.06.07, 18:38
        Z Klinik to jest Patkowski, ale on jest chirurgiem.Z nefrologii to polecam
        panią dr Galar, przemiła pani.
      • Gość: Ania Re: pomogę, bo mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:41
        O dzieki wielkie za te wskazówki, postaram sie dostac do dr Ossowskiej, bo jak
        juz ustaliłam dr P.Stankiewicza to okazało sie ze wyjechal na jakies szkolenie
        zagranice i nie bedzie go dłuzej.
    • husarka Re: Szukam dobrego nefrologa dziecięcego 20.06.07, 00:37
      Nie miałam przyjemności być z synem u p. Ossowicz ale wielu ludzi ją polecało.
      My trafiliśmy do dr. Rogali ( bo do Ossowicz nie było miejsc a zależało mi na
      czasie) - nie mam porównania do innych lekarzy ale Tymka wyprowadziła z refluksu
      3 stopnia. Przejęła się tez jego skórą bo syn jest atopowcem.
      • joannaceglarek Re: Szukam dobrego nefrologa dziecięcego 20.06.07, 08:10
        U mojego młodszego syna stwierdzono na przypadkowym USG wadę prawej nerki.
        Dostalismy skierowanie i zeby było szybciej, poszlismy właśnie do Rogali:
        kobiecina zmierzyła dziecku ciśnienie i na tym poprzestała - BRAK SŁÓW. Dopiero
        p. Ossowicz zleciła mnóstwo badań i stały monitoring.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka