Dodaj do ulubionych

Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich

13.06.07, 19:05
no a gdzie zdjęcie?
Obserwuj wątek
    • jjjjjjjjjj4 Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich 13.06.07, 19:06
      moldowa to slowianski kraj??? o, to bardzo ciekawa informacja;)
      • Gość: eh Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: 82.139.30.* 13.06.07, 19:09
        jeśli uznasz Mołdawian za zromanizowanych Słowian to tak :PPP
        • tetlian Do piękności to jej daleko 13.06.07, 19:15
          Kto ją wybrał? Osobiście znam ładniejsze dziewczyny.
          • hexabc1 Re: Do piękności to jej daleko 13.06.07, 20:06
            tetlian napisał:

> Kto ją wybrał? Osobiście znam ładniejsze dziewczyny.
            >

Najpierw trzeba kandydowac, a wtedy dopiero ma sie szanse wybrania...
            • krasnov Ku chwale Peruna i Swarożyca! 13.06.07, 20:52
              …chociaż - słowiańska brunetka? :o
              • aplus kartoflany nochal od robienia lodzikow ? 13.06.07, 21:15
    • Gość: asd przecież masz zdjęcia IP: *.146.196.112.ip.airbites.pl 13.06.07, 19:11
      j.w
    • xaliemorph Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich 13.06.07, 19:14
      Mogę jej kości złamać uciśnięciem ręki? Wybaczcie ale jej już z chudości zaczynają kłykcie spod skóry wystawać. Owszem jestem amatorem chudych kobiet, ale zadbanych chudych co dbają o swoje zdrowie a nie wychudzonych zagłodzonych.
    • Gość: nelli Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:17
      Zdjęcia są! Na jednym z nich wyraźnie widać fatalną cerę panny Eweliny. Czyżby
      była jedyną kandydatką do tytułu ?
    • everybody Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich 13.06.07, 19:19
      ciekawy tradzik, pyzowate policzki i te lydki o obwodzie kabanosow...

ale o gustach ponoc sie nie dyskutuje ;P
    • Gość: k. Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.07, 19:21
      jest bardzo ladna co wy chcecie, szkoda tylko ze na konkursach
      miss polonia nie wybieraja takich ladnych
      • Gość: hehe Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: *.as.kn.pl 13.06.07, 19:26
        buhehe przejdz sie do klubu jakiegos w piatek czy sobote to ladniejszych na
        peczki.tylko ze one nie startuja a takie pasztetki tak...
      • Gość: japas Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: 212.240.75.* 13.06.07, 19:29
        Ale jestescie wredni. Mam nadzieje, ze Ewelina nie czyta tych wpisow. Mi sie
        tam podoba chociaz wole przypalone blondyki z szarymi oczami. A tak w ogole, to
        czemu miss Slowian wybiera sie w Paryzu?
        • jednorazowy3 Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich 13.06.07, 21:15
          bo w paryzu jest obiektywniej

mi sie ona nie podoba ... niestety ładne i cycate panienki nie startuja w takich konkursach
        • Gość: titta Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: *.botany.gu.se 13.06.07, 22:03
          Bo to wsrod emigrantow...
          Swoja droga kombinacja ciemne wlosy/niebieskie oczy to zdzieblko celtycka i
          chyba czesciej spoykana we Francji wsrod Slowian?
    • Gość: Bolo Brzydka jak noc listopadowa IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 13.06.07, 19:28
      Nos kulfon, prymitywne lico, szczapa chuda no i MOZG ILUZYJNY !!! Brawo Polska,
      zygac sie chce ja takie info podaja.
      • Gość: Gostek Re: Brzydka jak noc listopadowa IP: *.sotn.cable.ntl.com 13.06.07, 19:42
        A mi sie chce wymiotowac jak czytam takie szmatlawe komenty...
        • Gość: dvvfsdf Piękna to jest ta aktorka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:39
          A ta nasza miss to z buzi to 6/10 ale nozki mmm, ladne, szczuple itd.
          Tak to jest z tymi konkursami.... chamskie komentarze - chwdk(komentuajcym) a
          takie jak moje, no coz jak ktos nie chce by o nim mowili to sie nie powinien
          pchac na afisz :)

Piękna to jest (może była bo juz troche lat minelo) Piper Perabo z filmu np
          "Coyote Ugly", cudowna, niewinna, urocza twarz...
      • pynky Re: Brzydka jak noc listopadowa 13.06.07, 21:05
        a skąd ty wiesz jaki ma mózg?
        • jednorazowy3 Re: Brzydka jak noc listopadowa 13.06.07, 21:17
          a jaki moze miec? wiekszosc dziewczyn (> 95%) prezentuje raczej mizerny poziom intelektualny

moze ta akurat jest w 5% bo zwykle babki o takim wygladzie sa troche madrzejsze od innych przedstawicielek gatunku no ale statystyka przemawia na niekorzysc tej Pani
      • Gość: titta Re: Brzydka jak noc listopadowa IP: *.botany.gu.se 13.06.07, 22:06
        A to mozg widac na zdjeciu?
    • ylemai Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich 13.06.07, 19:29
      brzydkie kolana i pospolita twarzyczka.
      słabiutko.

• bolko_turan Ten konkurs to dobry pomysl 13.06.07, 19:30
      ale zeby stal sie on popularny takze w innych krajach slowianskich, jury nie
      powinnio sie z samych Polakow skladac.
    • Gość: asd przygłupy jesteście! IP: *.146.196.112.ip.airbites.pl 13.06.07, 19:30
      bardzo ładna jest, ale jak to w waszym stylu TRZEBA na siłę doszukiwać wad by
      się dowartościować!
      • 999s Re: przygłupem jesteś! 13.06.07, 19:39
        Ładna jest ładna ale misska powinna być piekna do ciężkiej cholery ! Na świecie
        są miliony ładnych kobiet!
    • allspice Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich 13.06.07, 19:38
      Mało ma ze Słowianki...ani blond...ani niebieskooka o zadartym nosku :).
      • jednorazowy3 Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich 13.06.07, 21:18
        ale przynajmnie gruba i pyzata
    • Gość: Gostek Scierwa z Was ... IP: *.sotn.cable.ntl.com 13.06.07, 19:40
      Glupota z Was bije. Glupota, chamstwo i zawisc. Typowe "polaczki"... Scierwa.
      • jednorazowy3 Re: Scierwa z Was ... 13.06.07, 21:21
        no tak, jak z domeny *.com to od razu wiadomo, ze bedzie wlasny naród opluwać ...
    • nessie-jp Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich 13.06.07, 19:46
      Nieładne zdjęcie jej zrobili :( Takie zbliżenie powiększa nos, no a poza tym
      gdzie makijaż do zdjęcia? Buzia się jej świeci. W rezultacie piękna dziewczyna
      wygląda jak hoża dojarka, która dopiero co wyszła z mleczarni... :((
      • Gość: gość A na ciebie można patrzeć tylko jak masz tapetę? IP: *.aster.pl 13.06.07, 19:50
        Współczuję. Zwłaszcza partnerowi.
      • Gość: Atena Co za buractwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:56
        Po przeczytaniu nieprzychylnych komentarzy to na mdłości mi się zbiera!!!!!!!!
        Szanowni panowie, widzę że umiecie tylko krytykować. Lepiej babę sobie byście
        znaleźli :P

I jak w tym kraju ma być dobrze? ;)
        • jednorazowy3 Re: Co za buractwo 13.06.07, 21:24
          Atena wszystkie mądre zajęte więc ciężko jakaś znaleźć
          juz nie wspominam o połączeniu ładna + mądra bo takich to chyba na naszym kontynencie nie uświadczysz
          • Gość: Anna Piskor z Paryza od organizatora konkursu Miss Slav IP: 86.73.148.* 16.06.07, 23:22
            Czytajac Panstwa komentarze stwierdzilam, ze na szczescie mieszkam w kraju, w
            ktorym ludzie moja poczucie taktu i wysoki poziom kultury. Brak mi slow aby
            okreslic to co przeczytalam na temat Eweliny. Dodam wiec tylko, ze zdjecie nie
            odzwierciedla najwiekszych walorow Eweliny Lesiak jaka sa gracja, elegancja
            oraz subtelnosc. Jest to dziewczyna o ktorej uslyszycie jeszcze wiele, wiele
            razy. Mam wrazenie, ze komentarze pisane sa glownie przez kobiety. Moje drogie
            Panie, jestescie zalosne...
            • Gość: hehe Re: pani piskor IP: *.as.kn.pl 17.06.07, 13:42
              czytajac pani komentarz mam wrazenie ze edukacje ukonczyla pani na poziomie
              gimnazjum i to ,pani wybaczy,kiepskiego.
              argument ze krytykuja wylacznie ludzie zawistni/nieatrakcyjni/kobiety / mozna
              juz dawno miedzy bajki wsadzic a stanowi to swoista probe pocieszania sie.
              jak mniemam nie dysponuje pani krysztalowa kula zeby widziec swoich
              interluktorow wiec mysle ze moglaby sie pani bardzo zdziwic.
              dziewczyna moze byc sympatyczna ale piekna nie jest a i ladna to dyskusyjne.od
              osob bioracych udzial w konkursach pieknosci wmaga sie nieco wiecej niz li
              tylko bycia "ladnym".ladnych na ulicach dostatek.
              stwierdzenie ze zdjecia nie odzwierciedlaja walorow owej pani w pelni jest
              strzalem samobojczym bo w tym biznesie niefotogenicznosc skresla na starcie.
              szczerze watpie zebym uslyszal choc raz o dziewczynie-w niepamiec odchodzily
              misski o wiele bardziej prestizowych konkursow niz ten.
              a tak w ogole-mam nieodparte wrazenie ze pisala to niezadowolona mamusia
              delikwentki oczekujaca peanow na czesc corki.
    • Gość: ! Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.07, 20:07
      chuda brzydula
      • Gość: asatum Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:25
        brzydcy to Wy jesteście!
        wasze komentarze są żenujące, widzę że brakuje wam kobiety i wyładowujecie swoją
        frustracje komentując urodę dziewczyny.
        Trzeba się Cieszyć że dziewczyna miała odwagę wystartować, wcale nie jest
        brzydka, jest pewna siebie a Wam tego brakuje.

• jednorazowy3 Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich 13.06.07, 21:36
          ja jestem brzydki i sie tego nie wstydze

komentarze nie sa az takie zenujace, kazdy moze przeciez wyrazic swoje zdanie
          jesli ja pisze ze jest brzydka tzn ze mi sie nie podoba - co w tym zenujacego?
    • Gość: autor tylko zazdrośni brzydale krytyjują IP: *.146.196.112.ip.airbites.pl 13.06.07, 20:18
      teraz widać,ilu ich tu jest..
      • jednorazowy3 ja sie przynaje ze jestem brzydki 13.06.07, 21:26
        ja jestem brzydki i co z tego?
    • Gość: rest Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:30
      moim skromnym zdaniem powinna byc blondynką:)
      • jednorazowy3 Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich 13.06.07, 21:27
        kupi se farbe i sie zrobi jak ja ladnie poprosisz
      • heraldek Jak moze byc blondynka skoro jest wroclawska 14.06.07, 01:00
        ....Ukrainka.....z Dzikich Pol..........
    • rs_gazeta_forum Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich 13.06.07, 20:34
      Znakiem czasu jest, że panna wybrana najładniejszą dziewczyną krajów
      SŁOWIAŃSKICH paraduje z szarfą z napisem "Miss Slav 2007"...
      • Gość: malina Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: 83.238.180.* 13.06.07, 21:15
        i znów trafiłeś w sedno
        • Gość: pablo Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: *.wroclaw.mm.pl 13.06.07, 21:54
          To tylko zdjęcia, a z nich można ocenić jeszcze mniej niż z filmów. Miałem okazję montować kilka filmów z konkursów piękności, przy okazji poznałem też kilka dziewczyn. Przelotnie raczej (bez skojarzeń), ale na żywo, wyluzowane prezentują się o wiele lepiej niż kiedy spięte męcząc się ciągle muszą starać się uśmiechać. Niektóre bywają zjawiskowe wręcz, choć wiadomo, że to pierwsze wrażenie li. Nie wypowiadam się co do intelektu, bo tak szybko się nie da ocenić, ale pamiętam je jako sympatyczne dziewczyny znające swoją wartość, a nie podfruwajki, czy tam blondynki z dowcipów.
      • heraldek To sa wybory Miss Niewolnic Milosci.... 14.06.07, 01:04
        .....czyli Miss Slavery 2007.....
    • milena.rl Mołdawii? 13.06.07, 22:01
      To Słowianie?
    • 1stanczyk Po zdjeciach sadzac powiedziloby sie, 13.06.07, 22:15
      ze ma bardzej grecka urode niz slowianska.
      Tak czy inaczej Wroclawianki sa najladniejsze w Polsce.
      Najwieksza konkurencje maja chyba w jeszcze w Lodzi.

Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich
    • Gość: agnes81 Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 22:25
      ona jest strasznie brzydka i wcale nie ma słowiańskiej urody! chyba jakaś
      pomyłka ... czy oni wiedza jak wyglada słowiańska uroda?? to jest blondynka o
      ciemnej karnacji , ale naturalnej ...
    • Gość: Ola Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich IP: *.chello.pl 13.06.07, 22:31
      Nie wiem czy to wina złego zdjęcia, ale nogi ma koszmarnie chude! a twarz ładna,
      tylko bardzo czerwona
    • ludendorf Re: Wrocławianka Miss Krajów Słowiańskich 13.06.07, 23:05
      Widzieliście jej nogi ptrzecież ona ma anoreksje !!!!!
    • Gość: dermatolog Re: Wrocławianka Miss Acne IP: *.zlotniki.pl 13.06.07, 23:16
      bardzo ładna dziewczyna! zapraszam na promocyjną wizytę w moim gabinecie
      dermatologicznym. podleczymy trądzik i naprawdę będzie piękna.
    • heraldek Wroclawska Slowianska du_Pa_ryża.... 13.06.07, 23:22
      ...Kargulowa iluzjonistka....
      • Gość: jot Re: Wroclawska Slowianska du_Pa_ryża.... IP: *.os.amsnet.pl 13.06.07, 23:38
        infero-group.com/content/view/81/40/
        nie wygląda na 18 lat.
        • Gość: Heraldek To jedyne polskie mieso jeszcze bez embarga.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 00:28
          Kiedy wreszcie plebiscyt pt. Mądra Słowianka....???
          Kandydatek by nie znalezli....
          Lepiej prezentowac swoj tyłek niz swoje IQ...
          • amanasecta Re: a sliczna?zwlaszcza nochal 14.06.07, 01:02
            • hobbitfrodo nochal kulfon 14.06.07, 07:07
              w pierwszej sekundzie myślałam, że to przewidzenie...ale od czego są operacje
              plastyczne
              • Gość: hehe Re: nochal kulfon IP: *.as.kn.pl 14.06.07, 10:06
                przestancie p..lic ze jak ktos pisze ze brzydka to zazdrosc-argument
                gimnazjalistow.
                co to,piekni nie krytykuja?:P niestety tak i to czesto.
                a panna koszmarna i tyle-chuda szkapina ,z przecietna twarza.i nie ma sie o co
                obrazac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka