Dodaj do ulubionych

Chcą pożyczać ludzi, by przełamać stereotypy

19.06.07, 22:31
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: starycynik Dobry zwyczaj - nie pozyczaj IP: *.dhcp.uno.edu 19.06.07, 22:58
      Nie lepiej od razu sobie kupic?
      • darek.mitel a co z dewiantami seksualnymi? 20.06.07, 09:50
        a pedofila tam nie będzie?
        co z gejami w związkach kazirodczych, np. ze swoim ojcem czy bratem. Oni też są
        dyskryminowani, bo ludzie się z nich śmieją jak tylko usłyszą, że taki gej chce
        wyjść za mąż za swojego brata i zostać jego żoną.
        • Gość: kruczkowski Re: a co z dewiantami seksualnymi? IP: 193.239.59.* 20.06.07, 15:55
          szkoda że ciebie tam wystawili to byś niezły wpierdoI zgarnął, głupi dzwońcu.
          • Gość: Apasz Re: a co z dewiantami seksualnymi? IP: *.e-wro.net.pl 20.06.07, 17:21
            i ty bys ten wpier sprawił hehehe kto ci witki rozbuja homasie ?
      • Gość: sb Ja bym jeszcze tam dorzucił kanarów IP: *.dialog.net.pl 22.06.07, 15:34
        Kanar mógłby się tam wyżalić jaką on to ma straszną pracę i jak większość ludzi
        go traktuje. W sumie jestem ciekawy skąd oni się biorą - przypuszczam że
        większość jest spoza wrocławia.
    • Gość: Paul homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.06.07, 23:18
      Jeszcze 5 lat temu homoseksualizm to byla choroba, dzis to juz jest poglad?
      Poglady sami wybieramy, poznajemy jakies wartosci w ktore chcemy wierzyc. Ale
      homoseksualista sie jest, albo odkrywa ze sie jest. To nie moda, tu nie ma
      wyboru. Ale cos takiego nie jest normalne!!! To trzeba leczyc. Za kolejne 5 lat
      bedziemy mowic ze zoofilia to tez poglad. Jesli w przyszlosci polowa
      spoleczenstwa bedzie stawiac kariere ponad rodzine, a druga bawic sie w pedalow
      i lesbijki to ludzkosci grozi wyginiecie!!!
      • Gość: Sfajros Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.media4.pl 20.06.07, 00:14
        > Jeszcze 5 lat temu homoseksualizm to byla choroba, dzis to juz jest poglad?

Jeszcze 500-600 lat temu wierzono, że to słońce kręci się wokół ziemi.
        Jeszcze 100 lat temu uważano, że kobiety nie powinny mieć prawa głosu.
        A jeszcze dziś niektórzy nie są w stanie pojąć na czym polega ewolucja.

> Ale cos takiego nie jest normalne!!! To trzeba leczyc.

Nie wiem co to znaczy "normalne", ale wiem, że to co piszesz jest bardzo głupie.
        To trzeba leczyć.
        • Gość: Paul Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.07, 00:38
          Sfajros to z toba cos jest nie tak i sam sie idz doksztalc wpierw. Ewolucja
          polega na pewnych zmianach genetycznych roznych gatunkow w przeciagu wielu lat.
          Tak to mozna mniej wiecej okreslic. Ewolucją moze byc to ze ludzie zamieniaja
          sie w pedalow. Ale ewolucją juz nie jest uwazanie ze biale jest czarne a czarne
          jest biale. Zmiana pogladow to nie ewolucja.
          Setki lat temu to co uwazano, bylo niepoprawne lub nieprawdziwe. Dlatego to
          zmieniono. Dzis chce sie zmieniac cos, co jest normalne w najlepiej jakis
          debilizm.
          Sam napisales "Nie wiem co to znaczy <<normalne>>". Nie dziwie sie wiec ze tacy
          ludzie jak ty nie umieja juz w normalny sposob postrzegac swiata ani praw
          natury. Tacy jak ty, nie beda reagowac na przemoc, bo beda twierdzic ze to
          zwykla rzecz, i ze sa wobec niej "TOLERANCYJNI"
          • tetlian Egzaminator na prawo jazdy? 20.06.07, 06:26
            Rozumiem, że geje, czy bezdomni są dyskryminowani. Ale że egzaminatorzy na prawo
            jazdy? No to mnie już rozśmieszyło.
          • Gość: Sfajros Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.media4.pl 20.06.07, 13:51
            Kochanieńki!

Właśnie tacy jak ja reagują na przemoc. A przemocą jest nazywanie
            homoseksualistów pedałami, zboczeńcami i mówienie, ze to choroba, którą trzeba
            leczyć. A takie gadanie jak Twoje jest po prostu głupie i prymitywne. To tak,
            jakbyś się upierał, że słońce krąży wokół ziemi.

A to tacy jak Ty twierdzą właśnie, że bicie własnej żony jest normalne, że
            normalne jest aby żona słuchała męża i że normalne jest że cały dzień spędza w
            kuchnii. To tacy jak Ty twierdzili, że normalne jest, że Żydzi to podludzie itd

Dlatego jak słyszę, że coś jest normalne, to odruchowo sięgam po nóż. Posługując
            się pojęciem normalności tacy jak Ty uzasadniali przemoc.

I nie zasłaniam tu się żadną tolerancją. W nosie mam tolerancję. I uważam, że
            takich jak Ty po prostu tolerować nie można.

całuski!

Gość portalu: Paul napisał(a):

> Sfajros to z toba cos jest nie tak i sam sie idz doksztalc wpierw. Ewolucja
            > polega na pewnych zmianach genetycznych roznych gatunkow w przeciagu wielu lat.
            >
            > Tak to mozna mniej wiecej okreslic. Ewolucją moze byc to ze ludzie zamieniaja
            > sie w pedalow. Ale ewolucją juz nie jest uwazanie ze biale jest czarne a czarne
            >
            > jest biale. Zmiana pogladow to nie ewolucja.
            > Setki lat temu to co uwazano, bylo niepoprawne lub nieprawdziwe. Dlatego to
            > zmieniono. Dzis chce sie zmieniac cos, co jest normalne w najlepiej jakis
            > debilizm.
            > Sam napisales "Nie wiem co to znaczy <<normalne>>". Nie dziwie
            > sie wiec ze tacy
            > ludzie jak ty nie umieja juz w normalny sposob postrzegac swiata ani praw
            > natury. Tacy jak ty, nie beda reagowac na przemoc, bo beda twierdzic ze to
            > zwykla rzecz, i ze sa wobec niej "TOLERANCYJNI"
          • Gość: kruczkowski Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: 193.239.59.* 20.06.07, 15:57
            choroba? przeczytałeś to pewnie w książce profesora giertycha.
            • Gość: Paul Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.07, 19:23
              "Nie wiem co to znaczy "normalne", ale wiem, że to co piszesz jest bardzo
              głupie. To trzeba leczyć"
              "choroba? przeczytałeś to pewnie w książce profesora giertycha"

No to zegnaj piekny swiecie. Nie wychodze z domu no zewszad otaczaja mnie juz
              same lesby i pedaly. Szkoda ze tak piekne i znane od tysiacleci slowa
              jak "Mama" i "Tata" znikna z naszego jezyka.
              • Gość: Paul Re: homoseksualizm - GW w roku 2020 IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.07, 20:30
                GAZETA WYBORCZA - AKTUALNOSCI 20.06.2020r

"KOLEJNY ZGWALCONY MEZCZYZNA W PARKU"
                Ostatniej nocy mial miejsce kolejny gwalt na mezczyznie. Trzy odurzone kobiety
                rzucily sie desperacko na wracajacego do domu Franiusia.

Franio jak codzien pracowal w fabryce sztucznie zapladniajacej ludzkie komorki
                jajowe. Po zakonczonej pracy mial jak zwykle wracac do swojego kochanego meza -
                Waldusia, ale koledzy z pracy namowili go na wieczorne "piwo". Caly wieczor
                minal na milusich rozmowach a ze szybko nadeszla pozna godzina, wszyscy
                postanowili wrocic do domu. Franio jako jedyny postanowil wracac pieszo - od
                domu dzielil go tylko pobliski park. Jednak droga na skroty nie zawsze jest
                bezpieczna.
                W centralnej czesci parku, nieopodal fontanny Holenderskich Homoseksualistow
                wypatrzyly go trzy podejrzanie wygladajace dziewczyny. Franio przyspieszyl
                kroku, lecz te nagle zaczely biec za nim i w miejscu slabiej oswietlonym
                rzucily sie na niego. Franio zaczal krzyczec. Halas uslyszeli trzymajacy sie za
                raczke i spacerujacy niedaleko po parku Mietek z Kazikiem. Natychmiast rzucili
                sie na pomoc. Kiedy dotarli na miejsce, jedna z kobiet naga siedziala juz na
                Franiu i chciala sciagnac mu spodnie. Dwie pozostale trzymaly go za rece i
                nogi. Ale zobaczywszy zblizajaca sie pomoc, sploszyly sie i uciekly.
                Przestepstw tego typu pojawia sie coraz wiecej. Kiedys bylo to nie do
                pomyslenia. Kobiety, ktore nie akceptuja zwiazkow ze swoja plcia, czesto maja
                obrzydliwe fantazje wspolrzycia z mezczyznami. "Te fantazje staja staja sie ich
                obsesja, az wkoncu maniakalnym porzadaniem. Jesli nie umieja panowac nad swoimi
                emocjami, dochodzi do ataku na tle seksualnym" - mowi prof. dr hab. Adam Anal.
                Za dopuszczenie sie tak niegodnego czynu grozi kara pozbawienia wolnosci do lat
                5. Miejski oddzial Policji Tolerancyjnej we Wroclawiu jest juz na tropie
                desperackich dziewczat. "Mielismy juz zgloszenia o podejrzanych kobietach w
                parku, ale narazie do niczego nie doszlo. Niestety jak zawsze dalismy d**y i
                zbagatelizowalismy problem, ale obiecuje ze do podobnych sytuacji nie dojdzie" -
                wyjasnia insp. Gucio H.
                Klienci polozonego blisko parku klubu "Odbytnica" sa oburzeni. "O jejku... Nie
                sadzilem ze w tym parku takie rzeczy moga sie przydarzyc. Przeciez to
                obrzydliwe. Jak kobieta moze sie dopuscic takiej zbrodni?" - komentuje
                rozkojarzony Marian.
                O dalszych informacjach w tej sprawie bedziemy jeszcze pisac jeszcze. A jutro w
                naszej Gazecie artykul "Czemu wladze Wroclawia pozwolily na pochod parom
                kobieta-mezczyna" a takze o nowelizacji biblii - "Bog stworzyl Adama i Kazika"

OPINIE FORUMOWICZOW
                ---------------------------------
                Sfajros napisal:
                Ludzie co to sie dzieje. Ja juz poznalem slowo "normalnosc" a tu nagle takie
                rzeczy. Znow mam watpliwosci co do dzisiejszego swiata.

kruczkowski napisal:
                Te kobiety chyba chore byly. Jak mozna "Czuc pociag" do mezczyzn
                • Gość: Justa Re: homoseksualizm - GW w roku 2020 IP: *.lanet.net.pl 20.06.07, 21:27
                  Oj, Paul, to tak,jakbys napisal,ze w 2020 wszyscy bedą czarni,bo w Polsce
                  mieszka ileś tysięcy ludzi o tym kolorze skóry (choć akurat to jest bardziej
                  prawdopodobne niż Twoja histora,bo homoseksualizm nie jest dziedziczny).
                  Zastanawiam się tylko czy wg Ciebie nastapi cudowne rozmnożenie (wysyp)
                  homoseksualistów,czy może to bedzie wina mediów/mody/rządów,które nakarzą od
                  jutra czuć pociąg tylko do swojej płci? Nie rozumiem, dlaczego chcesz zaglądać
                  do cudzego łóżka,bo tylko taka jest różnica miedzy osobą homo- a heteroseksualną
                  (choć i pary hetero uprawiają seks analny).
                  Pozdrawiam!
                  • Gość: Paul Re: homoseksualizm - GW w roku 2020 IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.07, 21:52
                    No i wlasnie tu jest pies pogrzebany. Ze wlasnie mamy przymknac na to oko, bo
                    to nie nasz problem, to nie nasza sprawa. Blad - to jest problem calego
                    spoleczenstwa i ludzkosci. Przeciez to jest wbrew naturze. Nie wiem coza debile
                    biora jakies teorie odnosnie moich wypowiedzi. Ja nie jestem przedstawicielem
                    ani rzadu/Giertycha ani Rydzyka. W tej sprawie nie kieruja mna zadne poglady
                    ani opinie innych nastawionych wrogo czy tez przychylnie. Jedyne w co wierze,
                    to to, ze jest mezczyzna i kobieta, i oni sa przeznaczeni dla siebie. To nie
                    jest moj wymysl, ale ogolny porzadek i nikt mi tu nie bedzie pie..l ze
                    Slonce sie kreci wokol ziemi (ze wszystko co kiedys uwarzano jest dzis
                    zmienione, wiec i ta kwestie tez mozna zmienic) - te slowa jednak kieruje do
                    niejakiego Sfejtosa czy jak mu tam. Co wiecej, moje nastawienie do
                    homoseksualistow wcale nie jest wrogie, widzac taka osobe wcale nie napawam do
                    niej nienawiscia, ale... Wszystko ma swoje granice. Nikt nie powinien sie smiac
                    z takich ludzi ani wytykac ich palcem. Jednak sa to osoby, ktorym trzeba w
                    jakis sposob pomoc.
                    • heterofob2 Wymieramy 20.06.07, 22:08
                      Drogi Paulu!

Ludzkość tak już przez nas "wymiera" od kilku tysięcy lat! I to wymiera w takim
                      tempie, że jeszcze niedawno było nas w sumie pareset milionów, a teraz osiem
                      miliardów.

Pozatym sugerowanie, że należy mi w czymś pomóc, nie różni się wiele od mowy
                      nienawiści. Jestem o tyle szczęśliwszym człowiekiem od ciebie, że nie odczuwam
                      potrzeby wyznaczania innym granic.
                      • Gość: Paul Re: Wymieramy IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.07, 22:55
                        Jeszcze 5 lat temu rodzilo sie w Polsce o wiele wiecej dzieci niz dzis. Powod?
                        Homoseksualisci? - niee. To warunki do zycia a raczej ich brak. To rowniez
                        pogon za kariera i odstawienie rodziny na drugi plan. O tak... widze do czego
                        to zmierza. Kazde urodzone dziecko jako niewygodny ciezar swoich "normalnych"
                        rodzicow bedzie oddawane parom homoseksualnym, ktore bardzo o takiej rodzinie
                        marza. A wiec jednak przezyjemy.... huuraaaa!!!!
                    • Gość: Justa Re: homoseksualizm - GW w roku 2020 IP: *.lanet.net.pl 20.06.07, 22:15
                      Paul, homoseksualiści nie oczekują ani od Ciebie, ani od nikogo innego
                      pomocy,jest im dobrze tak,jak jest,są szczęśliwi w swoich związkach,to nie są
                      np. narkomani,którzy potrzebują wsparcia,bo nie radzą sobie ze sobą. Czy ludziom
                      leworęcznym też będziesz chciał udzielić pomocy,no bo przecież "normą" jest
                      pisanie prawą ręką. Nie popadaj w skrajności,ze zaginą słowa mama czy tata,bo
                      rodzicem można być niezależnie od swojej seksualności. Fakt,że 2 mężczyzn nie
                      jest w stanie się zapłodnić i urodzić dziecko,ale czy Twoim zdaniem urodziłeś
                      się tylko po to,żeby mieć dziecko-dla przetrwania gatunku? Wiele kobiet nigdy
                      nie zostanie matkami,bo po prostu nie chcą nimi być,czy je też "potępiasz",bo
                      wbrew naturze?
                    • Gość: Sfajros Re: homoseksualizm - GW w roku 2020 IP: *.media4.pl 21.06.07, 01:25
                      > Przeciez to jest wbrew naturze.

Wbrew naturze jest także golenie się, depilowanie, strzyżenie włosów, monogamia.

> Jedyne w co wierze, to to, ze jest mezczyzna i kobieta, i oni sa przeznaczeni
                      dla siebie.

Wzruszyłem się. Jakie to romantyczne...
                • Gość: Apasz swięte słowa :( IP: *.e-wro.net.pl 20.06.07, 21:59
                  dobrze to napisałeś .. niestety :(
              • Gość: Sfajros Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.media4.pl 20.06.07, 21:42

> No to zegnaj piekny swiecie. Nie wychodze z domu no zewszad otaczaja mnie juz
                > same lesby i pedaly. Szkoda ze tak piekne i znane od tysiacleci slowa
                > jak "Mama" i "Tata" znikna z naszego jezyka.

Piękny świat o którym piszesz, był światem ochydnym i pełbym hipokryzji. Cieszę
                się, że ten piękny świat przemija.

Zauważ Kochanieńki, że nikt nie zakazuje słów Mama i Tata, nikt nie zakazuje
                związków damsko męskich.
                Zakazuje jednak twierdzenia, że związek dwóch kobiet lub dwóch mężczyzn, jest
                czyś obrzydliwym, chorym, nienormalnym i niebezpiecznym.

Świat o który walczę nie ma być światem, w którym Twoja "normalność" będzie
                wyparta przez moją "nienormalność". Walczę o świat, w którym nie będzie miejsca
                dla fałszywej i krzywdzącej "normalności".

całuski!
                • Gość: Apasz i tutaj musze wtrącic IP: *.e-wro.net.pl 20.06.07, 22:03
                  Otóz "kochanieńki" w Irlandii w mysl zle pojmowanej poprawności polityczne jest
                  wprowadzana ustawa ze w szpitalach nie można mowić mamo bo to może obrażać pary
                  homoseksualne tylko trzeba mówić opiekun i co ty na to "kochanienki" :(
                  • heterofob2 irlandia 21.06.07, 00:20
                    Drogi Apaszu!

Czy naprawdę wierzysz we wszystko, co czytasz?!

Podejrzewam, że plotka powstała z tego, co ja sam robię na lekcji: nie pozwalam
                    samowolnie domniemywać, kto jakich ma rodziców, ale nic nie narzucam. Np. gdy
                    jeden uczeń mówi: "Mieszkam sam z tatą", a drugi pyta: "Czy często widujesz
                    mamę?", interweniuję "Czemu domniemywasz, że ma mamę i tatę?".

Chodzi np. o to, że mama mogła umrzeć, a w takim kontekście zapytanie może
                    sprawić przykrość.

Ale Tobie mogło wpaść do głowy, że mówię o dwóch ojcach, i irlandia gotowa, a
                    potem mnie atakują.

A propos, są wakacje, dzieciaków mam dość, więc proponuję zmienić temat: co
                    sądzicie o oddawaniu krwi przez gejów? Sam jestem honorowym dawcą krwi.
                    Apaszu, zażyj walerianę, zanim klikniesz:
                    • Gość: Apasz Re: irlandia IP: 62.29.170.* 21.06.07, 09:30
                      Plotke przeczytałem w plotkarskiej gazecie GW ;) , ale niestety nie znajdę ci
                      teraz tego poza tym było to w TVN24 no jesli uznać te media za poważne a chyba
                      są byłem 3 tygodnie temu w Dublinie i znajomi potwierdzili cos takiego :(
        • Gość: Apasz przyjaciół nikt nie bedzie mi wybierał IP: 195.205.73.* 20.06.07, 09:27
          Przyjaciół nikt nie będzie mi wybierał , wrogów poszukam sobie sam dlaczego
          kor.. mać bez przerwy poucza ktoś w co wierzyć mam :(
        • realista28 Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? 20.06.07, 22:19
          Gość portalu: Sfajros napisał(a):

> > Jeszcze 5 lat temu homoseksualizm to byla choroba, dzis to juz jest pogla
          > d?
          >
          > Jeszcze 500-600 lat temu wierzono, że to słońce kręci się wokół ziemi.
          > Jeszcze 100 lat temu uważano, że kobiety nie powinny mieć prawa głosu.
          > A jeszcze dziś niektórzy nie są w stanie pojąć na czym polega ewolucja.
          >
          > > Ale cos takiego nie jest normalne!!! To trzeba leczyc.
          >
          > Nie wiem co to znaczy "normalne", ale wiem, że to co piszesz jest bardzo
          głupie
          > .
          > To trzeba leczyć.
          >
          Głupiś aż piszczy.
          Głupiś aż piszczy.

cytat:

1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo
          haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta
          opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych
          zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor,
          dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku
          2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil,
          ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami

Bezczelna hucpa. Do tego sie ta cała bełkotliwa
          promocja "otwartosci", "inności", "tolerancji" i innych pustych frazesów
          sprowadza. Celowo użyłem cudzusłowów bo te pojecia w tym konkretnym kontekscie
          są użyte w sposób fałszujacy ich pierwotne znaczenie. Są takim cepem pojęciowym
          którym na odlew dowala sie każdemu kto ma inne zdanie w kwestii norma-dewiacja.
          To oręz wszystkich niezdolnych do racjonalnej argumentacji, zastępuja sobie
          myślenie zestawem słów wytrychów umożliwiajacych semantyczny fałsz. Czyni sie z
          tych pojeciowych protez swoiste bożki współczesnej nowomowy-polit-popu,
          podkładając pod nie dokładnie te tresci które sa w danym momencie wygodne.
          Stworzono tricki frazeologiczne dla ćwierćinteligentów które pomieszały
          elementarne pojecia od wieków oczywiste i zrozumiałe, Teraz stawia sie je na
          głowie i to wszystko pod coraz pojemniejszym, politycznie użytecznym szyldem
          tolerancji.
          Jednocześnie każdy zdrowy głos rozsadku powoli staje sie czymś wstydliwym z
          czym należy sie wrecz kryć bo to takie niemodne, passe. Chcesz być trendy,
          jazzy, czy cool musisz twierdzić że dewiacja jest normalna, inaczej w swiecie
          zionących tolerancją skazujesz sie na ostracyzm i towarzyska banicje. Musisz
          udawać że chodzenie na głowie , oddawanie moczu nosem lub dłubanie lewą reką w
          prawym uchu jest jak najbardziej naturalne. W swiecie politpopowego terroru to
          własnie twierdzenie że tak nie jest okazuje się przejawem nietolerancji.
          A już już zupełnym językowym kuriozum jest robiacy ostatnio zawrotną karierę
          termin "homofobia". Pomijając całą absurdalnosć tego zabawnego neologizmu to
          taka kolejna wydmuszka znaczeniowa którą jej "użytkownicy" stosuja jako protezę
          myślenia. Wystarczy oetykietkować w ten sposób przeciwnika i mamy z głowy
          konieczność jakiejkolwiek polemiki, no bo przecież z wrogami "tolerancji" się
          nie dyskutuje", toż to poniżej naszgo poziomu. Należy wyniośle prychnąć coś o
          homofobii, najlepiej z wdziekiem wrzucić ją do przepastnego wora z innymi
          słownymi "wunderwaffe" jak faszyzm, nazizm, antysemityzm, ubić w
          łatwoprzyswajalną zbitkę i powielać na okragło z konsekwencją muezina.

• Gość: Justa Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.lanet.net.pl 20.06.07, 22:30
            Zawsze w tego typu rozmowach pojawi się ktoś,kto porówna homoseksualizm do
            faszyzmu, pedofilii itd. I to jest właśnie ten bełkot, o którym piszesz. Póki
            jest to zgodne z prawem, nie zagraża życiu czy zdrowiu innych osób,to w czym
            przeszkadza Tobie homoseksualista. Czy mężczyzna odbywając stosunek z innym
            mężczyzną robi to pod przymusem? (jeśli tak, to jest to gwałt,a to jest karalne)
            Wszystko dzieje się za obopólną zgodą. Zaraz napiszesz "ale ja muszę na to
            patrzeć!", osobiście powiem Ci,ze niesmaczne jest dla mnie obsceniczne całowanie
            się par hetero- jak i homoseksualnych,a takie zachowania są też prawnie
            regulowane. Poza tym samo zachowanie człowieka nie jest zależne od jego
            seksualności.
            Pozdrawiam!
            • Gość: Paul Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.07, 22:51
              Nie porownuj homoseksualizmu do mankutow. Na prawde nie widziesz roznicy?
              • Gość: Justa Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.lanet.net.pl 20.06.07, 23:00
                Tak widzę różnicę- osoby leworęczne są wyśmiewane jako dzieci,a homoseksualiści
                są wytykani palcami, kiedy są dorośli. A temat "homoseksualizm-pogląd czy
                choroba" kojarzy mi się ze stwierdzeniem "piersi- ozdoba czy cięzar",bo skoro
                ozdoba,to dlaczego kobiety je zakrywają,a skoro ciężar,to dlaczego nie znajduje
                się na plecach. A tak poważnie skoro jestem taka nieżyciowa i nie widzę
                różnicy,to chętnie wysłucham Twoich spostrzeżeń.
                • Gość: Paul Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.07, 23:06
                  Wszystko co mam w tej sprawie do napisania juz dokladnie ujalem w wielu
                  postach. I tu na prawde nie da sie juz wymyslec nic innego. Nie myl tez roznic
                  w spoleczenstwie od anomalii spolecznych!!
                  • Gość: Justa Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.lanet.net.pl 20.06.07, 23:12
                    Czyżbyś Paul był humanistą? Na koniec jeszcze jedno pytanie- czy znasz jakiegoś
                    homoseksualistę?
                    • Gość: Paul Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.06.07, 23:15
                      Znam. Bylem nawet (dzieki niemu) 2 lata temu we wroclawskim klubie Scena - z
                      dziewczyna. I tyle starczy, a o wrazenia to juz mnie sie nie pytaj!
                      • Gość: Justa Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.lanet.net.pl 20.06.07, 23:20
                        To tym bardziej skoro znasz,to powinieneś wiedzieć,że ta osoba niczym się nie
                        różni od Ciebie (no chyba,że trafiłeś na jakiegoś ekscentryka, cóż tyle
                        charakterów,ile ludzi). Nie będę Cię pytała o wrażenia ze Sceny,bo każdy wie,jak
                        wyglądają polskie dyskoteki.
          • Gość: e e tam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.07, 22:35
            oczywiscie z całego projektu zywej biblioteki najwieksze kontrowersje budzą geje. koalicja rządzi!
          • Gość: Sfajros Re: homoseksualizm - poglad czy choroba? IP: *.media4.pl 21.06.07, 01:24
            realista28 napisała:
            > Głupiś aż piszczy

No to jest nad dwóch.

> 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo
            > haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta
            > opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych
            > zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor,
            >
            > dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku
            > 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil,
            > ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami

Niuniuś! W głębokim poważaniu mam wszelkiej maści psychologów i psychiatrów, a
            także ich kompetencje w ocenianiu co jest normalne, a co nie. Przede wszystkim
            wyobraź sobie, że wszystkie rzeczy na tym świecie mają historię. To fakt, który
            być może pomija Twoje psychiatryczne pojęcie racjonalności, ale to już nie mój
            problem. Następnie poczytaj sobie conieco na temat historii takich rzeczy, jak
            homoseksualizm, seksualność, normalność, dewiacja, a nawet rozum - Twój ulubiony
            fetysz. Jeżeli to nie uchroni Cię od pisania głupot, to szans dla Ciebie nie widzę.

> Do tego sie ta cała bełkotliwa
            > promocja "otwartosci", "inności", "tolerancji" i innych pustych frazesów.

Nie wyobrażasz sobie jak daleki jestem od tej całej tolerancji. Nie jestem
            tolernacyjny, nie toleruję przykładowo głupoty, psychiatrów i Ciebie.

bądź zdrówa!

• Gość: Były Wszechpolak Mnie też dajcie zarobić IP: *.lodz.mm.pl 21.06.07, 19:29
      Kurna. Ja też chce. Jestem byłym członkiem Młodzieży Wszechpolskiej, z dwoma
      dyplomami wyższej uczelni. Aktualnie bezrobotny. Mnie też zatrudnijcie, ale
      pewnie wała - mój były światopogląd nie jest akceptowa;ny przez wypożyczaczy
      gejów, lesbijek, Żydów, Cyganów i zapomnieli dodać komunistę-stalinistę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka