zeinel 10.07.07, 21:31 W sobotę 8.07.2007 r. zgubiłem obrączkę, najprawdopodobniej na Rynku w "Rodeo Drive" lub w okolicy. Obrączka szeroka, na brzegach błyszcząca, przez środek matowy pasek. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: Zgubiłem obrączkę 10.07.07, 21:55 To nawet nie pamiętasz, gdzie wymiotowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Zgubiłem obrączkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:58 ja swoje sprzedałam zaraz po rozwodzie i zrobiłam imprezę Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Zgubiłem obrączkę 11.07.07, 07:10 "Swoje"? To zabrałaś temu biedakowi nawet jego obrączkę? Kobiety są jednak bezlitosne... Odpowiedz Link Zgłoś
benderro Re: Zgubiłem obrączkę 11.07.07, 08:24 Pewno znając życie płaciła mu przed ślubem za garnitur i obrączki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
benderro Re: Zgubiłem obrączkę 11.07.07, 08:26 Mówiąc szczerze marne szanse żebyś ją odzyskał. Możesz popytać w knajpie w której byłeś, albo ekipę sprzątaczy rynkowych, bo wiem że czasem fanty można od nich odkupić,ale obrączka raczej już poszła do "żyda" więc zacznij zwiedzać lombardy i skupy złota. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: obrączka to przeżytek IP: *.core.lanet.net.pl 11.07.07, 17:10 kto teraz nosi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: obrączka to przeżytek IP: *.ztpnet.pl 11.07.07, 18:13 Ja już sie nie moge doczekać kiedy założe te cudeńko na palec....... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: obrączka to przeżytek IP: *.e-wro.net.pl 11.07.07, 19:09 niewygodne urządzenie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: obrączka to przeżytek IP: *.ztpnet.pl 11.07.07, 22:56 kwestia przyzwyczajenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertych Roman Zgubiłem obrączkę IP: *.tpca-cz.com 11.07.07, 23:05 Bardzo nieladnie jest klamač i publicznie obwieszczač takie sprawy, majac nadzieje, že Žona przeczyta i uwierzy. Prosze sobie przypomnieč, že obraczke swa Szanowny Pan sprzedal a za otrzymane pieniadze oplacil zaleglr skladki czlonkowskie w LPR, za co ta droga bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś