mamulinka witam 12.07.07, 12:25 witam szukam czegos fajnego...niekoniecznie joga...najfajniej by bylo blisko Nadodrza jesli macie jakies namiary to prosze podajcie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
crazycocos Re: witam 14.07.07, 19:32 wydaje mi się że w Urwisku są www.urwisek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agnesik190 Re: witam 04.08.07, 22:06 Gimnastyka dla kobiet w ciąży jest również w fitnes club na Placu Solidarności 1/3/5, w soboty o godz.12 Odpowiedz Link Zgłoś
jovi78 Active fitness (przy FAT) 20.07.07, 20:59 przy skrzyżowaniu Hallera i Grabiszyńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jovi78 są tam tez dla mam z niemowlakami, 20.07.07, 21:00 szkoda tylko że w godzinach porannych. Są chyba też zajęcia dla mam z dziećmi w wieku 3 lat i więcej Odpowiedz Link Zgłoś
zolesia Re: zajecia dla kobiet w ciazy -gdzie? 24.07.07, 16:16 na skrzyzowaniu hallera i grabiszynskiej to active fitness. sprawdz tez w bodyfit kolo gajowickiej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mama.krisa Re: zajecia dla kobiet w ciazy -gdzie? 24.07.07, 22:53 W World Class Fitness - centrum Ferio, ul. Swieradowska www.worldclass.pl/klub_wroclaw.php tylko musialabys sprawdzic, czy rzeczywiscie sie odbywaja - ja je widzialam na grafiku, no ale ze juz jestem po ciazy, to sie nimi nie interesowalam :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
centrumbajka Re: zajecia dla kobiet w ciazy -gdzie? 27.07.07, 17:40 Witam Serdecznie. Zapraszamy od września tego roku do Centrum Rozwoju Dziecka i Rodzica "Bajka" w Krynicznie (3km od Wrocławia, w stronę Trzebnicy). Już nie długo pojawi się na stronie informacja odnośnie Zajęć dla przyszłych Mam. Zapraszamy na www.centrumbajka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka256 Re: zajecia dla kobiet w ciazy -gdzie? 06.08.07, 18:25 Chodziłam na Pretficza do bodyfitu - bardzo sobie chwaliłam (koleżanki też), szczególnie Martę. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś