tetlian 13.07.07, 07:01 10 lat i teraz jest groźba, że ta powódź znowu się powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misieq Re: Dwóch ludzi z kratą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:07 Wszystko fajnie, ale gdzie to zdjęcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dek Re: Dwóch ludzi z kratą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:50 Pamiętam ten czas sam targałem worki z piachem i układałem przy bramach wejściowych do hal zakładu w którym pracuję na szczęście wielka woda zatrzymała się metr przed ogrodzeniem firmy ,dlatego myślę że takim ludziom jak Zyga należy się szacunek i uznanie ONI są bohaterami czasu powodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Dwóch ludzi z kratą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:38 Pamiętam to lato. I to, jak bardzo bałam się o kolegę z Barda, które też wtedy zostało zalane. Zero kontaktu, linie telefoniczne zerwane... I bezsilność. Ich, nasza... Mało kto dziś pamięta, jaką tragedię ci ludzie przeżyli. Podziwiam ich do dziś, że tak walczyli o swoje. I oby już nigdy nie musieli... Pozdrawiam wasz wszystkich, noszących te kraty 10 lat temu i tych, którzy płakali nad swoim losem. Obyście już nigdy nie musieli tak cierpieć... Odpowiedz Link Zgłoś
annowo Re: Dwóch ludzi z kratą 13.07.07, 12:21 W artykule jest kilka nieścisłości, które pani Agnieszka powinna sprostować: Heniek twierdzi, że portierką w tym dniu była pani Celinka; natomiast pani Halinka cały czas jest portierką w T17 - pozdrowienia dla pań; a Zyga mieszka na Bajana Pozdrowienia dla Henia i Zygi:) Odpowiedz Link Zgłoś