bierewka 16.07.07, 15:20 Znacie jakieś kwatery prywatne w Trzesaczu? jeżeli macie jakies tel lub www to podajecie. Prosze! pilne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taxi.wroclaw Re: Trzęsacz- pokoje 16.07.07, 17:48 Polecam np: Google, hasło "Trzęsacz". Sporo ofert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Trzęsacz- pokoje IP: *.korbank.pl 16.07.07, 18:05 gdybym nie szukala, to bym nie pisala:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenjiro Re: Trzęsacz- pokoje IP: *.e-wro.net.pl 16.07.07, 19:54 co za interesujący nick... chcesz o tym porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
bart_eservice Re: Trzęsacz- pokoje 17.07.07, 10:20 nadmorze.pl/bogdanka/index.php byłem tam w maju i jestem zadowolony. płaciliśmy 30/osobę. w pokojach TV,stolik, jakaś szafa, 2 łóżka, prysznic, WC itp. blisko do morza i centrum (zresztą w tak małej miejscowości wszędzie jest blisko...) do wspólnego użytku jest w pełni wyposażona kuchnia, na dworze murowany grill, obok stadnina koni i kolejka wąskotorowa. piszę o tzw. CZEPIALSKICH i DOCIEKLIWYCH ---> to nie jest reklama mojej oferty ani moich znajomych......... Odpowiedz Link Zgłoś