amlj 02.08.07, 22:01 Czy ktoś zna tego producenta, był klientem? Proszę, napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luk Re: Meble kuchenne z Arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:09 Arkadius?To ten od tych wysublimowanych ciuszków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Meble kuchenne z Arkadiusa IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.07, 19:44 Zdecydowałes sie na mele kuchenne tej firmy, czy wybrałeś coś innego? Jesli tak to jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
amlj Re: Meble kuchenne z Arkadiusa 13.11.07, 20:13 Zdecydowałam się i z mebli jestem zadowolona (nawet bardzo). Ale... tracę już cierpliwość w oczekiwaniu na obiecaną zabudowę rury gazowej (minęły już dwa miesiące). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Meble kuchenne z Arkadiusa IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.07, 09:52 dziękuję bardzo za odpowiedź. jeśli jeszcze mogę zapytać w którym salonie zamawiałaś bo z tego co sie orientuję mają 3 we wrocławiu. Jeśli to nie jest kłopotliwe pytanie jaka jest orientacyjna cena za meble i ile trwa czas realizacji? z góry bardzo dziękuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amlj Re: Meble kuchenne z Arkadiusa 14.11.07, 12:39 Zamawiałam w salonie przy ul. Armii Krajowej. Bardzo pomocną i fachową radą służyła tam pracująca pani. Na meble czekałam ok. miesiąca. Firma w terminie wywiązała się z umowy. Płaciłam ok. 6 tys. . Kuchnię możesz zobaczyć na forum wnętrza mieszkań- waniliowa kuchnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marze_na Re: Meble kuchenne z Arkadiusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 13:37 Nie polecam Arkadiusa na Legnickiej. Pracująca tam Pani torpeduje wszelkie sugestie klienta stwierdzeniem, że to bez sensu / to nie będzie dobrze wyglądać itp. Byłaby szczęsliwa, gdyby każdy brał w ciemno jej genialne projekty, płacił zaliczkę i nie zawracał więcej głowy. Zdecydowanie bardziej polecam expert kuchnie w Astrze. Tam faktycznie poświęcają klientowi duzo czasu, a cena nie dużo wyższa za ten sam projekt. Trochę taniej niż w Arkadiusie mają na Bolesławieckiej, między wypożyczalnią dvd a gabinetami lekarskim. Obsługa też ok. Odpowiedz Link Zgłoś