Gość: KRZYKA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 17:17 mozan zdechnąć ze smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: isis zgrylowana now na polsacie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 17:24 zarabia pieniążki na jedzonko ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrrruk Re: isis zgrylowana now na polsacie! 08.07.03, 17:28 na Japonie zbiera wy profany ;-) Ślyczne dziewczę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicious Piękna, młoda, bogata i sławna! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 17:35 mrrruk napisała: > na Japonie zbiera wy profany ;-) > > Ślyczne dziewczę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYKA Re: Piękna, młoda, bogata i sławna! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 18:27 czy wyście rozum i wzrok postradali? ona nie wiedziała takich prostych rzeczy! a kolor? kurczak w papryce z gilla! Odpowiedz Link Zgłoś
mrrruk Re: Piękna, młoda, bogata i sławna! 08.07.03, 21:37 Jakżesz oni się kochają , Ibisz i Isis w dodatku z wzajemnością sami w sobie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwik Re: isis zgrylowana now na polsacie! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 18:50 o co chodzi?? moze mi ktos rozwinac ten watek?? bede wdzieczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: isis zgrylowana now na polsacie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 19:44 po południem, na kanale zwanym popularnie POLSYFEM, w programie idola siusiumajtek - K. Ibisza "Życiowa szansa" - wystąpiła nasza Isis w celu wygrania pieniążków, które pozwoliłyby jej polecieć do Japonii i naprawić dach. Niestety, nie wiedziała, że bułgarska jajecznica z dodatkami to misz-masz i wyszła ze studia tylko z trzema tysiącami (plus opłacone rachunki, jakieś 1,5 tys.). I to by było na tyle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokato Re: isis zgrylowana now na polsacie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 00:42 Ale ona stara! Myślałam, że to jakaś młodsza panienka! W dodatku pusta!! Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Zazdrosne matołki !!! 09.07.03, 08:43 Po pierwsze, to była powtórka, to było nagranie z przed ok. 1,5 roku. Poza tym, czemu nie dodacie, że Isis miała na koncie 13 patyków, co jest jak na ten program sporym osiagnieciem. A co do wyglądu, rozumiem, że wpisały się tu same Claudie Schiffer i Gregory Pecki, w czasach swojej świetności. Hahahaha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYKA lizuska nell!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 18:52 czyli isis jest starsza o 1, 5 roku niż mogłoby się nam wydawać, a sprzed tak się pisze nell... no a o głupocie i kontaktach z jebiszem to juz pisac nie muszę, masz rację Ci co się wpisali są piękniejsi niż ona. Tu przyznaję rację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lizuska nell!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.03, 00:33 Isis jest z rocznika 1971. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokato Re: lizuska nell!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.03, 00:37 A wygląda na 1961 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: lizuska nell!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 10:37 I strasznie dużo chleje a potem nic nie pamięta... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: lizuska nell!!! 10.07.03, 12:14 Nie do wiary, isis zagieta na bułgarskim zarciu? Świat sie kończy. Wiecie już teraz jak wygląda pamparucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldkophilia walduś oj walduś IP: 209.25.165.* 10.07.03, 18:23 No przyznaj się. z kobietami już wszystko ok czy dalej wystarcza ci komputer? Odpowiedz Link Zgłoś
nelka A mnie dziwi jedna sprawa 10.07.03, 14:26 że młodzież w kwiecie wieku, w środku wakacji i w środku dnia, nie ma nic lepszego do roboty, tylko oglądac isis w polsacie, i to jakieś powtórki. Musicie się baaaaaaaaardzo nudzić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYKA nell słaba polemika....buuuuuu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 17:51 słabo ci wyszła ta polemika nell, a poza tym kto powiedział,że młodzież? a rocznik isis 71 to chyba nie mozliwe..co ona miusiałaby robic, żeby tak się zestarzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: nell słaba polemika....buuuuuu 10.07.03, 20:49 Jak to co? Żre te wszystkie bułbarskie świństwa to i tak wygląda. ale syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: nell słaba polemika....buuuuuu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 10:41 buuuuuu ma ktos zdjecie isis??? ja chce zobaczyc!!!!!!!! jak mowicie ze tak staro wyglada.........proszzzzzzzeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolunio Re: nell słaba polemika....buuuuuu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 12:06 są na portalu gazety zdjęcia ze spotkań forumowiczów. Isis tez tam jest. Uroda....hmmm......nienachalna..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Ooo rany , to stare pudło to isis ? IP: 195.20.110.* 11.07.03, 12:15 Brrrrryyy , jak tylko zobaczyłem to wpadłem w smiech i przełączyłem na inny program . A potem patrze a ona sie męczy nad jajecznicą. Kurde , blleeee A wy mówicie ,ze to isis.. buahahahahaaha Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Ooo rany , to stare pudło to isis ? 11.07.03, 12:24 Bardzo mnie cieszy, że nie tylko moja ocena koleżanki forumowiczki jest negatywna. Na pohybel słoninie! Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: Ooo rany , to stare pudło to isis ? 11.07.03, 17:14 hehee aleście ją podsumowali...musiała nieźle dawać zcadu na tym polsyg\fie z jajecznicą Jebisz... mniam!smakowało Isis????? Odpowiedz Link Zgłoś