Dodaj do ulubionych

isis zgrylowana now na polsacie!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 17:17
mozan zdechnąć ze smiechu!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: isis zgrylowana now na polsacie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 17:24
      zarabia pieniążki na jedzonko ;-))
      • mrrruk Re: isis zgrylowana now na polsacie! 08.07.03, 17:28
        na Japonie zbiera wy profany ;-)

Ślyczne dziewczę !!!
        • Gość: vicious Piękna, młoda, bogata i sławna! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 17:35
          mrrruk napisała:

> na Japonie zbiera wy profany ;-)
          >
          > Ślyczne dziewczę !!!
          • Gość: KRZYKA Re: Piękna, młoda, bogata i sławna! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 18:27
            czy wyście rozum i wzrok postradali? ona nie wiedziała takich prostych rzeczy!
            a kolor? kurczak w papryce z gilla!
            • mrrruk Re: Piękna, młoda, bogata i sławna! 08.07.03, 21:37
              Jakżesz oni się kochają , Ibisz i Isis

w dodatku z wzajemnością

sami w sobie ....
    • Gość: sylwik Re: isis zgrylowana now na polsacie! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 18:50
      o co chodzi??
      moze mi ktos rozwinac ten watek??
      bede wdzieczna...
      • Gość: ja Re: isis zgrylowana now na polsacie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 19:44
        po południem, na kanale zwanym popularnie POLSYFEM, w programie idola
        siusiumajtek - K. Ibisza "Życiowa szansa" - wystąpiła nasza Isis w celu
        wygrania pieniążków, które pozwoliłyby jej polecieć do Japonii i naprawić dach.
        Niestety, nie wiedziała, że bułgarska jajecznica z dodatkami to misz-masz i
        wyszła ze studia tylko z trzema tysiącami (plus opłacone rachunki, jakieś 1,5
        tys.).
        I to by było na tyle :-)
        • Gość: mokato Re: isis zgrylowana now na polsacie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 00:42
          Ale ona stara! Myślałam, że to jakaś młodsza panienka! W dodatku pusta!!
    • nelka Zazdrosne matołki !!! 09.07.03, 08:43
      Po pierwsze, to była powtórka, to było nagranie z przed ok. 1,5 roku.
      Poza tym, czemu nie dodacie, że Isis miała na koncie 13 patyków, co jest jak na
      ten program sporym osiagnieciem.
      A co do wyglądu, rozumiem, że wpisały się tu same Claudie Schiffer i Gregory
      Pecki, w czasach swojej świetności.
      Hahahaha !!!
      • Gość: KRZYKA lizuska nell!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 18:52
        czyli isis jest starsza o 1, 5 roku niż mogłoby się nam wydawać, a sprzed tak
        się pisze nell... no a o głupocie i kontaktach z jebiszem to juz pisac nie
        muszę, masz rację Ci co się wpisali są piękniejsi niż ona. Tu przyznaję rację!
        • Gość: ja Re: lizuska nell!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.03, 00:33
          Isis jest z rocznika 1971.
          • Gość: mokato Re: lizuska nell!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.03, 00:37
            A wygląda na 1961
            • Gość: fred Re: lizuska nell!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 10:37
              I strasznie dużo chleje a potem nic nie pamięta...
              • waldek.s Re: lizuska nell!!! 10.07.03, 12:14
                Nie do wiary, isis zagieta na bułgarskim zarciu? Świat sie kończy.
                Wiecie już teraz jak wygląda pamparucha.
                • Gość: waldkophilia walduś oj walduś IP: 209.25.165.* 10.07.03, 18:23
                  No przyznaj się. z kobietami już wszystko ok czy dalej wystarcza ci komputer?
    • nelka A mnie dziwi jedna sprawa 10.07.03, 14:26
      że młodzież w kwiecie wieku, w środku wakacji i w środku dnia, nie ma nic
      lepszego do roboty, tylko oglądac isis w polsacie, i to jakieś powtórki.
      Musicie się baaaaaaaaardzo nudzić !
      • Gość: KRZYKA nell słaba polemika....buuuuuu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 17:51
        słabo ci wyszła ta polemika nell, a poza tym kto powiedział,że młodzież? a
        rocznik isis 71 to chyba nie mozliwe..co ona miusiałaby robic, żeby tak się
        zestarzeć?
        • waldek.s Re: nell słaba polemika....buuuuuu 10.07.03, 20:49
          Jak to co? Żre te wszystkie bułbarskie świństwa to i tak wygląda.
          ale syf
        • Gość: kasik Re: nell słaba polemika....buuuuuu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 10:41
          buuuuuu ma ktos zdjecie isis???
          ja chce zobaczyc!!!!!!!! jak mowicie ze tak staro
          wyglada.........proszzzzzzzeeeeeeeeeeeeee
          • Gość: kolunio Re: nell słaba polemika....buuuuuu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 12:06
            są na portalu gazety zdjęcia ze spotkań forumowiczów. Isis tez tam jest.
            Uroda....hmmm......nienachalna.....
    • Gość: buba Ooo rany , to stare pudło to isis ? IP: 195.20.110.* 11.07.03, 12:15
      Brrrrryyy , jak tylko zobaczyłem to wpadłem w smiech i przełączyłem na inny
      program . A potem patrze a ona sie męczy nad jajecznicą. Kurde , blleeee
      A wy mówicie ,ze to isis.. buahahahahaaha
      • waldek.s Re: Ooo rany , to stare pudło to isis ? 11.07.03, 12:24
        Bardzo mnie cieszy, że nie tylko moja ocena koleżanki forumowiczki jest
        negatywna.
        Na pohybel słoninie!
        • morfea Re: Ooo rany , to stare pudło to isis ? 11.07.03, 17:14
          hehee aleście ją podsumowali...musiała nieźle dawać zcadu na tym polsyg\fie z
          jajecznicą Jebisz... mniam!smakowało Isis?????
          • szopsracz MOŻE SIĘ WRESZCIE ZAMKNIE TA RASZPLA 11.07.03, 19:19
            • waldek.s MOŻE BYŁA NA LOVE PARADE 13.07.03, 21:08
              i dlatego jest spokój
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka