ajakaga 19.09.07, 21:04 Kto mi może polecić dobrego ortopede na NFZ, do którego nie trzeba czekać miesiącami w kolejce, a jak nie to proszę o namiary na jakiegoś prywatnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anula Re: ortopeda IP: *.wro.vectranet.pl 21.09.07, 19:13 A co Ci dolega? Bardzo dobrych to tu nie ma, ale jak napiszesz o co chodzi to może polecę kogoś najlepszego z kiepskich, znam z 10 osobiście to coś niecoś wiem :) a mogę i popytać Odpowiedz Link Zgłoś
ajakaga Re: ortopeda 21.09.07, 22:10 Zachyłek zakrzepkowy również po zgięciu wolny od płynów. Więzadło poboczne boczne w odcinku dalszym z przewagą hipecho- genicznych odbić sono. cechy zmian zapalno-przeciązeniowych. Dostępne badaniem okolice łękotek nieco niejednorodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 22:22 Dr Zimmer w Poradni Sportowej na Stadionie Olimpijskim...dobrze leczy kolana... wystarczy skierowanie do ortopedy od swojego lekarza internisty. Rejestracja tel. 071-3483734 Odpowiedz Link Zgłoś