Gość: MICHAL IP: 195.67.149.* 16.07.03, 16:54 Ludzie litosci .Rownie nieudanego rezysera nie znajdzieci w calej Rzeczpospolitej,Teatr Muzyczny spada na psy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MEMORY Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 23:37 GDZIE TE CZASY SŁAWETNYCH "RERZYSERUW" OPERETKI WE WROCŁAWIU: BOGUSŁAW ŁAZUKA - SŁYSZAŁAM ŻE JEDNĄ Z OPERETEK MIAŁ REŻYSEROWAĆ SŁAWETNY WALDEMAR STASZEWSKI . PRZYZNAM TAKŻE ŻE DLA WIELU POZYCJI UDAŁO SIĘ POZYSKAC BARDZO CIEKAWYCH REALIZATORÓW I EFEKT RÓWNIEŻ BYŁ POZYTYWNY. ZMIERZAM DO TEGO: MOGŁBY STASZEWSKI MOZE I OSTASZEWSKI - POCZEKAJMY , ZOBACZYMY DAJMY SZANSE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.swipnet.se 17.07.03, 19:10 Ludzie opamietajcie sie.Wszyscy tylko nie Jarek O.Podejrzewam, ze bedzie to gwozdz do trumny dyr Koscielniaka.Lazuka jako rez nie sprawdzil sie. Przegrodzki nie poradzil sobie z Ksiezniczka Czardasza.Nie znaczy to jednak, ze oszolom powinien rezyserowac piekna ,klaszyczna operetke. Kraina usmiechu godna jest prawdziwego rezysera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 20:53 jeżeli Kościelniak jest tak naiwny by na siebie kręcic bicz ,to jego sprawa. z tego co wiem to facet głupi nie jest moze więc wie co robi, tylko my nie.teatr to nie przytułek - popełni błąd - następny proszę-umarł król niech żyje król ( tak mi się wydaje). a na razie głosem "memory" -daj mu szanse. jeżeli mu się nie uda to (umowa), bierzemy za młotki i w gwozdzia -niech mu ziemia..............a B,Łazuka miał dwie szanse a "księżniczka .." PANA PRZEGRODZKIEGO jest całkiem dobra(tak mi sie wydaje) pozdrawiam . podatnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.swipnet.se 17.07.03, 23:08 Czardaszka Przegrodzkiego byla nieudana, a szkoda.To co zrobi Jarek O z Kraina usmiechu to bedzie dno zupelne.Zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@ Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 10:43 jeżeli już wypowiadasz się na forum o reżyserach to powiedz mi kim jest pan J.Ostaszewski?? Bo nie znam nikogo takiego i rzeczywiście przy kimś takim mało znanym przedstawienie może paść na ryj!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 14:24 Gość portalu: @@ napisał(a): > jeżeli już wypowiadasz się na forum o reżyserach to powiedz mi kim jest pan > J.Ostaszewski?? Bo nie znam nikogo takiego i rzeczywiście przy kimś takim mało > znanym przedstawienie może paść na ryj!!!!!!!!!! SPEKTAKL PADNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgc Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.03, 16:12 Gość portalu: @@ napisał(a): > jeżeli już wypowiadasz się na forum o reżyserach to powiedz mi kim jest pan > J.Ostaszewski?? Bo nie znam nikogo takiego i rzeczywiście przy kimś takim mało > znanym przedstawienie może paść na ryj!!!!!!!!!! ależ pan Ostaszewski to Wielki Brader :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: 195.67.149.* 31.07.03, 16:19 Gość portalu: mgc napisał(a): > Gość portalu: @@ napisał(a): > > > jeżeli już wypowiadasz się na forum o reżyserach to powiedz mi kim jest pa > n > > J.Ostaszewski?? Bo nie znam nikogo takiego i rzeczywiście przy kimś takim > mało > > znanym przedstawienie może paść na ryj!!!!!!!!!! > > ależ pan Ostaszewski to Wielki Brader :))) napiszcie , ze Ostaszewski zrezygnowal z rezyserowanie i pracy podjela sie p. Teresa Kujawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7mikolaj Re: JAREK OSTASZEWSKI REZYSERJE W OPERETCE IP: *.visp.energis.pl 31.07.03, 21:42 "Ostaszewski" nie zrezygnuje bo niby dlaczego każdy chce zarobić a jak kolega daje taką okazje to grzechem byłoby odmówić.Pożyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL SKONCZY SIE KLESKA,NIESTETY!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swipnet.se 31.07.03, 23:00 Gość portalu: 7mikolaj napisał(a): > "Ostaszewski" nie zrezygnuje bo niby dlaczego każdy chce zarobić a jak kolega > daje taką okazje to grzechem byłoby odmówić.Pożyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś