sloggi 18.07.03, 17:20 Muszę wytłumaczyć koleżance co to są pitty sprzedawane we Wrocławiu (i bardzo pyszne). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uhm Re: [kulinaria] Wrocławskie pitty IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 18.07.03, 20:11 sloggi napisał: > Muszę wytłumaczyć koleżance co to są pitty sprzedawane we Wrocławiu (i bardzo > pyszne). A nie chodzi Ci przypadkiem o knysze? Pity wystepują dość powszechnie, jak sądzę - chociażby w Piramidzie czy Readys. Knysze - tylko w budach i na dworcu. Obiło mi się o uszy, że są one dostępne tylko we Wrocławiu, ale trudno mi w to uwierzyć... Co do walorów smakowych - nic specjalnego. Warzywa z puszki, majonez, kotlet (bądź inne dodatki) i buła. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [kulinaria] Wrocławskie pitty 18.07.03, 22:19 Chyba masz rację - u mnie tego nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Re: [kulinaria] Wrocławskie pitty IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 18.07.03, 22:34 sloggi napisał: > Chyba masz rację - u mnie tego nie uświadczysz. Jeśli Ci żal to wsiadaj w pociąg i wpadnij na Główny - to mekka amatorów knyszy :-) pozdr. (czytam czasem Twoje forum - jest swietne) uhm Odpowiedz Link Zgłoś