real_unreal 27.10.07, 02:26 kampanie mial beznadziejna, wynik marny, a marszałkiem jeszcze jest szansa ze bedzie dobrym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trzebniczanin Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 02:51 A czy wladze partii nie widza, ze pan Lapinski nie ma poparcia wsrod mieskzancow miasta z ktroego pochodzi, zdobyl tylko 1100 glosow w wyborach do parlamentu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Zabierzcie Schetyne z Warszawy doi siebie IP: *.aster.pl 27.10.07, 12:36 Hej Wrocłaiwaki, błagam Was...zabierzcie swojego czołowego polityka Grzegorza do swojego miasta. Już go poznaliśmy i doceniliśmy. Wiemy jak cudowną jest osobowością. A jaki przedsiębiorczy! Nie traćcie tego wspaniałego człowieka i nie pozwólcie mu kręcić lodów w Warszawie. Jak to mówił poeta "...nie przenoście nam Schetyny do Warszawy..." Pozostajemy w nadziei na pozytywne rozpatrzenie naszej prośby :) Uczciwi Warszawiacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytr Re: Zabierzcie Schetyne z Warszawy doi siebie IP: *.e-wro.net.pl 27.10.07, 13:58 Ja też go nie chce we wrocławiu! Może jakaś placówka dyplomatyczna??Może go wysłać do Burkina Faso??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Zabierzcie Schetyne z Warszawy doi siebie IP: *.aster.pl 27.10.07, 15:24 Szczerze mówiąc to wybaczyłbym Tuskowi stworzenie nowej placówki specjalnie dla pana Grzegorza S. Czym dalej od Polski tym większa moja chęć do wybaczenia pieniędzy wydanych na ten cel ;) NIE PRZENOŚCIE NAM GRZEGORZA DO WARSZAWY !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z pijanego gangu 13 posterunek - Kraków Siemiradzkiego 24 IP: 62.233.214.* 28.10.07, 01:59 ==== Termin kolejnej rozprawy przeciwko eSBekom Edwardowi Wróblowi i Markowi Kłosowskiemu Sąd Rejonowy dla Krakowa Krowodrzy Wydział II Karny wyznaczył na 29 października 2007 r. Na godz. 9 . 00 Sala D 105 Sygn . akt 326 / 07 / K W trakcie rozprawy przesłuchiwany będzie Prokurator Krajowy Wiesław Nocuń . img524.imageshack.us/img524/5185/wiesawnocugo3.jpg IPN oskarża eSBeków Edwarda W . i Marka K . o znęcanie się i torturowanie Pawła Witkowskiego zatrzymanego w dniu 08 . 07 . 1980 r. www.ivrzeczpospolita.pl/witkowski/dokumenty/wiesiu.html Zobacz jak Wróbel Media Markt reklamował . ww6.tvp.pl/369,20070329478887.strona eSBecy Edward Wróbel i Marek Kłosowski www.pl.indymedia.org/pl/2007/04/27796.shtml www.pl.indymedia.org/pl/2007/10/32767.shtml media.wp.pl/kat,9911,wid,7915834,wiadomosc.html?ticaid=14b58 ____________________________________ *** *** **** ***** *** Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zabierzcie Schetyne z Warszawy doi siebie IP: 80.50.235.* 27.10.07, 19:44 ja go nie chce we wrocławiu. Tylko zeby do Legii sie nie dostał. No chyba, ze cudzoziemska to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Zabierzcie Schetyne z Warszawy doi siebie IP: *.aster.pl 28.10.07, 01:52 Widzę, że Wrocław górą :)) Już rozumiem czemu tak tłumnie głosowaliście na PO :) Grzegorza S. wraz z jego kolesiami kombinatorkami udało Wam się pozbyć z miasta na ładne kilka lat. Ale ja bym wolał żeby u sterów byli raczej ludzie z głowami na karku i wizją potrzeb społeczeństwa tacy jak Zdrojewski. Wolałbym żebyście nam oddali Dutkiewicza i jego ekipę zamiast tej mieszaniny, która zaraz zrobi rewolucję w urzędach. Słyszeliście, że goście nam kombinują przy lokalizacji stadionu? Taką lodziarnię tu zrobili, że aż przykro. Kręcą chłopaki ile sił a najlepiej idą lody o smaku schetynowym i gronkiwiczowym :) Pozdrowienia dla całego Wrocka!!! Zazdroszczę Wam tego miasta! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy Re: Zabierzcie Schetyne z Warszawy doi siebie IP: 80.50.235.* 27.10.07, 19:48 Nie cytuj poety bo sie obrazi!!! sch. nie jest godny tego cytatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon A Ty myslisz, ze my go tutaj chcemy??? IP: *.e-wro.net.pl 28.10.07, 01:22 Beda jaja jak berety z tym nowym rzadem PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolniak Re: Zabierzcie Schetyne z Warszawy doi siebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.07, 22:05 Weźcie Łosia za Schetynę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczaca wiekszosc Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.ppp.dion.ne.jp 27.10.07, 05:57 No coz, kiepska gwiazda nawet na lokalnym podworku. Szkoda, ze nie poszedl w posly. Wyglada, ze sie z nim jeszcze pomeczymy na Dolnym Slasku. 6000 glosow z drugiego miejsca przy ponad 40% poparciu dla PO i 60% frekwencji to katastrofa na miare Tytanika. To oznacza, ze pomimo chowania sie za popularnym szyldem, ludzie nie zapomnieli mu wpieprzania sie wszedzie ze swoja opinia. Wygldas, ze to jeszcze jeden niepotrzebny czlowiek, w niepotrzebnym urzedzie o nieokreslonych kompetencjach. Czas na niego i jemu podobnych. W LG ludzi barkuje do roboty wiec na pewno cos sobie znajdzie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa-nova Re: Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.as.kn.pl 27.10.07, 07:15 To bardzo znamienny wynik. Łosia wszyscy mają już dość - najpierw ta afera z wykorzystywaniem samochodu służbowego do odwożenia dzieci do szkoły, potem wyprowadzanie psa przez ochroniarza itd. Łoś jest pieniaczem i sporo psuje we Wrocławiu. Nie rozumiem dlaczego oddano mu drugie miejsce na liście. To dziwny człowiek, - na osiedlu, gdzie mieszka nie było ani jednego plakatu wyborczego Łosia, a na drugim końcu miasta było ich mnóstwo. Łoś się czegoś wsydzi pod swoim domem? Nawet w ważnych sprawach osiedlowych nigdy nie zabrał głosu, co to za lokalny polityk, którego nie interesuje nawet własne podwórko? Mam nadzieję, ze to już koniec niczym nie usprawiedliwionej kariery Łosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic panie łoś- na bagna biebrzańskie IP: *.chello.pl 27.10.07, 08:32 pana dylematy są co najwyżej śmieszne. kpiną z wyborców i mieszkańców dolnego śląska było w ogóle startowanie. zachowujesz sie pan jak jakiś cudak. wróć pan na bagna, ewentualnie na uniwerek,bo zbytnio się on od nich nie różni;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 08:32 Facet, który z panem Pawłem K-Ż bezkarnie (na razie) rozwalili Operetkę, - byle dalej od Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 09:12 a te 6000 glosow to pewnie od nieswiadomych wyborcow, ktorzy chcieli po prostu na PO zagosowac, a Losiowi tylko dzieki drugiej pozycji ja liscie co nieco wpadlo do garnuszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.wro.vectranet.pl 27.10.07, 10:46 Oprócz powyższego módlmy się aby Patalas nie objął wyzszego stanowiska niz ma. Jego kwalifikacje są powszechnie znane m.innymi z reformy urzędu miejskiego,którą zaproponował, a która okazała sie absolutnym blamażem. Codzienne decyzje tego urzędnika z dawnych czasów to jedna wielka kompromitacja. Czy naprawdę osoby odpowiedzialne za losy kraju tego nie widzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśliwy Niech to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 10:58 a już miałem nadzieję, że się w końcu pozbędziemy Pana Szuwarka :( Odpowiedz Link Zgłoś
leo_bulero Andrzej Łoś oddaje mandat 27.10.07, 11:10 i to jest straszne. Nie udalo sie pojsc w ministry - "no dobrze, to zostane juz tym marszalkiem". Czy z takim nastawieniem mozna byc dobrym "wlodarzem" regionu? W jakim swietle stawia to urzad marszalka i motywacje p. Losia do pracy jako szef regionu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werk Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 11:16 Chcieliście łosia, macie kaczora - ot, polskie zoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Kaczor z Oławy. Tak jak Sawicka IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.07, 08:57 Kaczor z Oławy. Tak jak Sawicka. Ciągłość będzie zachowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbibi Uuuuuuuuu! :[ IP: 217.98.20.* 27.10.07, 11:38 A już miałem nadzieję, że weyksportujemy tego durnia do warszawki... Tam z pewnością zostałby zneutralizowany i zmarginalizowany, a tutaj będzie dalej się szarogęsił i psuł wszystko co w ręce wpadnie. Nawiasem mówiąc, jak odejdzie Grzelczyk (kolejny "nawiedzony", tyle że z PiS-u), to kogo sobie łosiowaty weźmie na cel tym razem? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilar k Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 12:06 Kochani toż mamy pecha , zostaje jaka szkoda dla Dolnego Śląska a miało być wszystkim lepiej . Czy wszystkim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Andrzej Łoś oddaje mandat IP: 77.223.229.* 27.10.07, 12:17 ciekawe jak to jest, Łoś, Struzik nałapać głosów, a potem paryjnie oddac kolegom Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Andrzej Łoś oddaje mandat 27.10.07, 12:37 Panu marszałkowi z wyrazami uznania życzę aby miał dość wytrwałości do konntynuowania tego co było bardzo dobre oraz by nie zabrakło nowych, świeżych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Bzykant Re: Andrzej Łoś oddaje ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 12:44 A najlepszym pomysłem będzie wyprowadzanie pieska przez kierowcę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uytr Myślałem że pójdzie w czorty i zostawi województwo IP: *.e-wro.net.pl 27.10.07, 13:56 :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Teraz zamiast IVRP będzie republika kolesiów ! IP: *.e-wro.net.pl 27.10.07, 14:05 tłuków i działaczy bez kompetencji,może i największy gangsta!zostanie szefem MSW.Pięknie!A największy sprzedawczyk polski już jest ciepło witany w europie,Pani merkel gratuluje-pewnie w końcu:Swój do Swego po Swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl nastepny kaczor w sejmie??? 27.10.07, 14:49 PO oddaje poselski mandat PiSowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkw Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.51-82-r.retail.telecomitalia.it 27.10.07, 15:55 Teraz do naszego sejmiku zawita nowa piątka PO-wców. A wśród nich: Ali Jean Eric Alira z Chocianowa... Polak od 2 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Andrzej Łoś oddaje mandat IP: 83.15.80.* 27.10.07, 17:58 A spróbuj mie nie wubudować wschodniej obwodnicy! Mam dość stania godzinę na Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bała ze Skokowej Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 18:45 Marek Łapiński to najlepszy kandydat na przewodniczącego sejmiku znam go bo z między innymi z nim zaczełem swoją polityczną przygodę. Profesonalista w każdym calu, godnie zastąpi Leona Kieresa. Powodzenia Marek....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi38 Andrzej Łoś oddaje mandat IP: 78.115.217.* 27.10.07, 19:46 ...do roboty panie Łoś, albo do dymisji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 20:03 A co takiego strasznego uczynił Wam ów Łoś? Dla mnie jest on dobrym politykiem i marszałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.07, 21:15 ja też do końca nie kumam o co chodzi, kilkanaście postów przeciwko Łosiowi ale żaden konkretny. Może ktoś napisać co ma przeciwko niemu, bo ja na razie widzę, że umowy na kasę z unii są podpisane w przeciwieństwie do innych województw, co raz więcej dzieje sie na Dolnym Śląsku dzięki kasie z urzedy marszałkowskiego, najwięcej pomysłów co do EURO 2012 powstało właśnie tutaj (o czym mówili ostatnio politycy PISu) to o co chodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scuer Re: Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.lanet.net.pl 27.10.07, 21:34 marszałkiem nie będzie dobrym, bo już dawno pokazał, że jest mierny... choćby za obwodnicę - sorki, ale więcej na niego nie zagłosuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantar50 Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.connecta.pl 27.10.07, 22:36 Szmal wziął górę nad rozsądkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Andrzej Łoś oddaje mandat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 22:49 Nie trzeba było majstrować przy BŁD Panie Łosiu... Już miałem nadzieje że go nie będzie i dzięki temu powstanie ta ważna obwodnica... a teraz cholera wie czy znowu mu coś do łba nie strzeli i powstrzyma tą inwestycję kosztem jakieś dróżki na zadupiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Po tekście o "przystawce" zyskał opinię bufona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 23:18 Obrażenie ludzi, z którymi się współpracuje świadczy o bardzo niskim poziomie. I tak oceniam Łosia. Nazwisko chyba do niego pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Po tekście o "przystawce" zyskał opinię bufon IP: 89.100.229.* 28.10.07, 01:24 Major Scheti kazał zostać to wierny żołnierzyk zostanie.Potrzebna grzesiowi taka marionetka na tym przyczółku>Ale syf!!! Odpowiedz Link Zgłoś