Gość: aga IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 27.10.07, 20:06 czy ktoś zna tego nefrologa. jestem z pleszewa.zapisałam się do niego w ostrowie wlkp.podobno on jest z wrocławia. proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: dr robert krawczyk-kto zna? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 24.11.07, 11:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filka39 Re: dr robert krawczyk IP: *.media4.pl 26.11.07, 22:24 Tak to prawda, Dr R.Krawczyk jest z Wrocławia, pracował w Klinice Nefrologii i Medycyny Transplantacyjnej. Przeniósł się do Ostrowa bo został szefem Stacji Dializ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dr robert krawczyk IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 27.11.07, 20:20 masz rację - jest tam ordynatorem. zdziwił mnie jego młody wiek. byłam na pierwszej wizycie i mam mieszane uczucia, nie wiecie , czy jest dobrym fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: dr robert krawczyk IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 06.12.07, 20:22 moja mama u niego była wcześniej chodziła do ratajewskiego. ciekawe czemu przeszedł do ostrowa,tylko stołek? dziwne na razie mówi o nim pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pot pacjent Re: dr robert krawczyk IP: 156.17.170.* 12.12.07, 08:55 Panie dokorze robi pan sobie sam reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: dr robert krawczyk IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 12.12.07, 19:55 o co chodzi?jaka reklama?ja tam go nie znam.ale jeśli ktoś się pyta o to jakim jest lekarzem to ma być reklama.jesteś szalona. Odpowiedz Link Zgłoś