Dodaj do ulubionych

Do Wędzonki.

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.01, 01:09
Masz szansę na 54000. Tylko czuwać musisz. Pozdrawiam. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: Do Wędzonki. IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 18.12.01, 01:24
      I uwazaj na siebie, Wedzonka.Swieta ida.Mniaam.
      • Gość: wędzonka Re: Do Wędzonki. IP: 156.24.117.* 18.12.01, 01:32
        Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> I uwazaj na siebie, Wedzonka.Swieta ida.Mniaam.

Zabawne (choc w tym kontekscie to chyba zle slowo :) ze to raczej jarosze zwykle
        wydaja mi sie podejrzani... :)

Pozdrawiam! (5994)
        • Gość: wędzonka Re: Do Wędzonki. IP: 156.24.117.* 18.12.01, 01:37
          Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> Pozdrawiam! (5994)

Poprawka: (53996) oczywiscie :)
    • Gość: wędzonka 54000 ! IP: 156.24.117.* 18.12.01, 01:47
      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Masz szansę na 54000. Tylko czuwać musisz. Pozdrawiam. :)

Dzieki za przypomnienie! Nie moglem sobie odmowic: pamietam jeszcze 400! :)
      • Gość: wędzonka Korekta... :( IP: 156.24.117.* 18.12.01, 01:54
        Niestety oswiadczam uroczyscie ze w decydujacym momencie Jajaccek wyjechal mi z
        cebula, wiec niniejszym poprzedni post stal sie nieaktualny, a caly wysilek moj i
        Janka moszedl na marne :(

Tak wiec gratuluje Jajacckowi i Pozdrawiam! :)
        • Gość: Jajaccek Re: Korekta... :( IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 18.12.01, 01:55
          Jaaaa??W zyciu.Pozdr:))
          • Gość: Jajaccek Re: Korekta... :( IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 18.12.01, 02:02
            W dodatku mi jeszcze dwa telefony przerwaly -wciaz mam modem.Co mi wyszlo na
            lepsze,bo jedna z tutejszych firm padla i pozbawila dostepu do interka,z kabla,
            800.000 konsumentow.:)))No i teraz przez 10 dni dziele sie ze znajomymi swoim
            dostepem.I nic za to nie chce.:))
        • Gość: Jajaccek Re: Korekta... :( IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 18.12.01, 02:05
          Gość portalu: wędzonka napisał(a):

a caly wysilek moj
          > i
          > Janka moszedl na marne :(
          >
          > Tak wiec gratuluje Jajacckowi i Pozdrawiam! :)

A na czym szczegolnym ten wysilek polegal?
          • Gość: wędzonka Re: Korekta... :( IP: 156.24.117.* 18.12.01, 02:55

> A na czym szczegolnym ten wysilek polegal?

Na dzielnym postowaniu! Ostatnio, jak ktos zauwazyl, tracimy dystans do
            Warszawki! Brak Roberto nie sluzy naszemu forum!
            • Gość: Jajaccek Re: Korekta... :( IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 18.12.01, 04:27
              Da sie zauwazyc.Choc w ostatnim czasie mniej zagladam na Forum. Nadspodziewany
              ruch w interesach i ciezka choroba przyjaciela, ktoremu pomagalem (niestety
              wczoraj zmarl na raka pluc), ogranicza przyjemnosc czynnego udzialu na
              Forum.Ale Warszawie jeszcze troche do nas brakuje.Pozdr.
              • Gość: wędzonka Re: Korekta... :( IP: 156.24.117.* 18.12.01, 05:20

> Da sie zauwazyc.Choc w ostatnim czasie mniej zagladam na Forum. Nadspodziewany
                > ruch w interesach i ciezka choroba przyjaciela, ktoremu pomagalem (niestety
                > wczoraj zmarl na raka pluc), ogranicza przyjemnosc czynnego udzialu na
                > Forum.Ale Warszawie jeszcze troche do nas brakuje.Pozdr.

No to mamy prawie same przykre wiesci tego roku! Miejmy nadzieje ze ich limit
                jest juz na wyczerpaniu...

Trzymaj sie Jajaccek dzielnie w tym trudnym momencie!
                • Gość: Jajaccek Re: Korekta... :( IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 18.12.01, 05:39
                  Dzieki, nie mam innego wyjscia.Wesoly byl z Adama czlowiek, goralskich
                  korzeni.Palil dwie paczki dziennie i byl kopalnia kawalow i przypowiastek.Od
                  roku zdawal sobie sprawe ze swojego , pogorszajacego sie stanu.Do konca
                  zachowal dobry humor, pomimo bolow i oslabienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka