Gość: JOJO IP: 212.160.133.* 18.12.01, 07:31 MOZECIE MI POWIEDZIEC ILE UTWOROW ZNAJDUJE SIE NA TEJ PLYCIE ICH TROJE Z GAZETY NAJ I CZY OPLACA SIE KUPIC. Z GORY DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarq Re: ICH TROJE Z NAJ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.01, 23:39 Nie wiem ile, ale z góry mówię, że nie warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u-ka Re: ICH TROJE Z NAJ IP: *.arch.pwr.wroc.pl 19.12.01, 12:10 Gość portalu: jarq napisał(a): > Nie wiem ile, ale z góry mówię, że nie warto!!! a ja wiem --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: ICH TROJE Z NAJ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 08:50 na płycie jest w sumie 6 utworów, z czego jeden świąteczny przedstawiony jest w 3 wersjach... Odpowiedz Link Zgłoś
fufek Re: ICH TROJE Z NAJ 19.12.01, 13:45 Ciekawe, czy przynajmniej z jakimś ogólnie zrozumiałym tekstem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulp Re: ICH TROJE Z NAJ IP: 141.46.230.* 19.12.01, 18:49 Oczywiscie tekst jest ogolnie zrozumialy: Wstan! Powiedz nie jestem sam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: ICH TROJE Z NAJ IP: *.rem.stores.nl.easyeverything.com 19.12.01, 20:50 warto kupic za kazde pieniadze, nawet - a wlasciwie zwlaszcza wtedy - gdy na plycie jest tylko jeden utwor. Jezeli natomiast na plycie nie ma zadnego utworu, nalezy wrecz za nia oddac zycie. Stanowczo protestuje tez przeciwko trywilizacji tekstow Ich Troje w powyzszych mailach. Te teksty nigdy nie sa tak po prostu ogolnie zrozumiale, one kryja w sobie Tajemnice. Co to wlasciwie znaczy "jak lisc bez wody (jesli dobrze pamietam) beze mnie znaczysz juz nic"? To znaczy, ze lisc bez wody nic nie znaczy? A co znaczv lisc z woda? Takie pytania mozna w odniesieniu do ich (troje) tekstow mozna mnozyc w nieskonczonosc. Ich prostota jest pozorowana - niczym w wypadkow poznych lirykow Mickiewicza. Tadek vel Good Son, najzagorzalszy fan Ich Troje Odpowiedz Link Zgłoś