kkasiak1 10.11.07, 22:43 Witam wszystkich, kieruje sie z zapytaniem czy ktoś ma namiary na fotografa dziecięcego, chciałabym żeby zrobił małą sesję no i może mamusia sie wkręci:))) dzięki za info. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: namiary na fotografa potrzebne (sesja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 23:59 Mam kolegę, który robi zdjęcia ślubne. Pewnie równie dobrze zrobi sesję dziecku. Jeśli chcesz odezwij sie na marta.czyz@wp.pl to podam Ci telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
alewanowicz Re: namiary na fotografa potrzebne (sesja dzieci 13.11.07, 08:32 nie wiem czy będzie to choć trochę pomocne bo niestety nasza firma jest z warszawy ale i tak zapraszam na nasza stronkę (niebawem aktualizacja) FOTOGRAF24.pl wykonujemy zdjęcia dzieci i kobiet w ciąży :) próbki mozemy przeslac na maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bano1 Re: namiary na fotografa potrzebne (sesja dzieci IP: *.wro.vectranet.pl 13.11.07, 08:57 Agencja artystyczna M-FOTO www.m-foto.com.pl Wlasnie zrobili mojemu dziecku zdjecia w zlobku. Pelny profesjonalizm i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Pawleta Re: namiary na fotografa potrzebne (sesja dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.07, 21:45 Polecam siebie :) Jestem z Bielska-Białej ale dojeżdżam. Dwa razy byłam w Oławie na sesji. Moja strona: www.annapawleta.com Oraz blog: www.annapawleta.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Pawleta Re: namiary na fotografa potrzebne (sesja dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.07, 21:46 Poprawie linki ;) www.annapawleta.com www.annapawleta.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: namiary na fotografa potrzebne (sesja dzieci IP: 62.87.136.* 14.11.07, 15:28 a jaki jest koszt takiej przyjemności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Pawleta Re: namiary na fotografa potrzebne (sesja dzieci IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.07, 17:48 W sprawie ceny prosze pisac na: info@annapawleta.com :) Odpowiedz Link Zgłoś
sisji Studio migafka / Wroclaw 11.12.07, 20:15 Witam, jestesmy para fotografow (on i ona) zajmujemy sie glownie fotografia kreacyjna, portretowa a temat dzieci nie jest nam obcy wiec chetnie podejmiemy sie tego zadania. Polecam zapoznac sie z naszymi zdjeciami (ponizej)i jesli sie spodobaja, to o szczegoly prosze pisac na maila: studio@migafka.com julia www.migafka.com www.wesele.photoexistance.com www.balsaq.digart.pl/digarty www.sisji.digart.pl/digarty www.photoexistance.com Odpowiedz Link Zgłoś
tentymon Re: Studio migafka / Wroclaw 12.12.07, 17:29 halo chętnie pomożemy (znaczy świeża mięta pomoże) :) zajmujemy się m. in. fotografią. dzieciakowe fotki robiliśmy, mogę wysłać mailem. pozdrawiam tomek duda t.duda@swiezamieta.pl Odpowiedz Link Zgłoś