Gość: histeryk IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 02.08.03, 11:25 www.arc2.com.pl/_d_bajana2.html -nawet fajne osiedle i już w sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ek Re: Pod skrzydłami 2. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.03, 12:10 Gość portalu: histeryk napisał(a): > www.arc2.com.pl/_d_bajana2.html -nawet fajne osiedle i już w sprzedaży. Tak, to jedno z osiedli w tzw "ludzkiej skali". I bardzo interesująca architektura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanadu Re: Pod skrzydłami 2. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.03, 22:51 To prawda, co piszecie, dlatego właśnie kupiłam mieszkanie na tym osiedlu :-) Może odezwą się tutaj moi przyszli sąsiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatal2 Re: Pod skrzydłami 2. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 13:30 Witam, ja jestem już mieszkanką osiedla "pod skrzydłami", ale tego z numerkiem 1. Niemniej będziemy sąsiadami. Na codzień obserwuję błyskawicznie roznące nowe bloki. Jeśli masz jakieś pytania, to chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanadu Re: Pod skrzydłami 2 - do Agaty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.03, 23:13 Chciałabym wysłać do Ciebie maila z pytaniami dotyczącymi Osiedla Pod Skrzydłami - tylko nie znam adresu - proszę, napisz do mnie na skrzynkę: giya@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś