Gość: student IP: *.ii.uni.wroc.pl 11.05.01, 12:57 ogolnie w porzadku, ale sie nie chcial pochwalic co studiowal i gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIBIC Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM IP: 10.0.3.* / 213.25.69.* 11.05.01, 13:00 a mi nie chciał odpowiedzieć co ze stadionem we Wrocławiu. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 13:11 Gość portalu: student napisał(a): > ogolnie w porzadku, > ale sie nie chcial pochwalic co studiowal i gdzie. tez bylam na tym czacie bo sporo tu w Warszawie o tym gosciu slyszalam . Szczerze mowiac naprawde niezlego macie prezydenta i nie wiem dalczego tak na tymforum go zjechaliscie.. ale poza tym to i was troche lubie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM IP: 195.205.145.* 11.05.01, 13:29 generalnie odpowiedział na niezbyt wiele pytań. Ale, ale, coś malutko forumowiczów tam bylo - a tu tyle pytań .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob-35 Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM IP: *.vogel.pl 11.05.01, 13:37 Gość portalu: Bea napisał(a): > generalnie odpowiedział na niezbyt wiele pytań. > Ale, ale, coś malutko forumowiczów tam bylo - a tu tyle pytań .... Sugerujesz, że pytania były wcześniej podane na tacy, a na czacie spora część z nich jedynie wklepana przez redaktorki z Gazety? Jak możesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM IP: 195.205.145.* 11.05.01, 13:54 Rob, nie zrozumiałes mnie. Sama zadałam ok. 30 pytań a moderator ujawnił tylko część. Podejrzewam, że tak było z większością. Chociaż ..... jeśli prezydent pofatygował się wczesniej na Forum to można śmiało powiedzieć, że znał pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 13:43 Gość portalu: Bea napisał(a): > generalnie odpowiedział na niezbyt wiele pytań. > Ale, ale, coś malutko forumowiczów tam bylo - a tu tyle pytań .... Próbowałem tam "wejść" przez 2 godziny i były jakieś problemy(error itp), zresztą na ogólny czat także. Wcześniej nie było z tym żadnych kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 13:54 Gość portalu: student napisał(a): > ogolnie w porzadku, > ale sie nie chcial pochwalic co studiowal i gdzie. Kulturoznawstwo i Filozofie na UWr. Takie info są w dziale 'Ludzie'. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan_zdrojewski Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM 11.05.01, 16:57 cos mi sie tak zdawalo ze to nie scisly kierunek :-) rodzaj rzadow ludzi po matematyce czy zarządzaniu wyraźnie jest inny niz lekarzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan_zdrojewski Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM | GDZIE TU PRAWDA 11.05.01, 17:00 moj nikc to tak dla picu. moje spostrzezenia na czacie ze Zdrojewskim: 1) moje pytania (zadalem 6), w 5 przypadkach sie pojawily i odpowiedzi byly => nie mam nic wspolnego ani ze zdrojem, ani z gazetą (no, moze, gazete kupuje czasem) 2) niektorzy uzytkowicy byli podstawieni, jak zadalem na priv pytanie do admina, to mi na nie odpowiedziala "knysza". knysza zadawala tez pytania wiec o czym to swiadczy? GENERALNIE: gazeta.pl maly ruch na czacie chciala sztucznie podkręcic :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM | GDZIE TU PRAWDA IP: *.wroc.gazeta.pl 12.05.01, 19:55 Bzdura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM | GDZIE TU PRAWDA IP: *.wroc.gazeta.pl 14.05.01, 10:50 bogdan_zdrojewski napisał(a): > 2) niektorzy uzytkowicy byli podstawieni, > jak zadalem na priv pytanie do admina, to mi na nie > odpowiedziala "knysza". > knysza zadawala tez pytania wiec o czym to swiadczy? To ja bylem moderatorem. Wlasnie przejrzalem caly zapis czata - sorry, ale pytania do mnie na priva dostalem tylko od 2 osob (od jednej kilka razy). Za kazdym razem chodzilo o to, ze „nie puszczam” jakiegos pytania. A rzeczywistosc jest taka, ze pytania czekaly wtedy grzecznie w kolejce i nikt ich nie kasowal. Raz sie zdarzylo, ze ponaglajacego priva od jednego z Was dostalem tuz przed wypchnieciem tekstu, co autor od razu zartobliwie skomentowal. POWTARZAM: Nie dostalem zadnego priva, na ktorego jakas knysza, pizza czy tez zapiekanka mogla odpowiedziec. A moze odezwie sie rzeczona knysza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM | GDZIE TU PRAWDA IP: 156.24.231.* 14.05.01, 10:59 Gość portalu: mark napisał(a): > bogdan_zdrojewski napisał(a): > > > 2) niektorzy uzytkowicy byli podstawieni, > > jak zadalem na priv pytanie do admina, to mi na nie > > odpowiedziala "knysza". > > knysza zadawala tez pytania wiec o czym to swiadczy? > > To ja bylem moderatorem. Wlasnie przejrzalem caly zapis czata - sorry, ale > pytania do mnie na priva dostalem tylko od 2 osob (od jednej kilka razy). Za > kazdym razem chodzilo o to, ze „nie puszczam” jakiegos pytania. A r > zeczywistosc > jest taka, ze pytania czekaly wtedy grzecznie w kolejce i nikt ich nie kasowal. > > Raz sie zdarzylo, ze ponaglajacego priva od jednego z Was dostalem tuz przed > wypchnieciem tekstu, co autor od razu zartobliwie skomentowal. POWTARZAM: Nie > dostalem zadnego priva, na ktorego jakas knysza, pizza czy tez zapiekanka mogla > > odpowiedziec. > A moze odezwie sie rzeczona knysza? > Knysza to redaktorka, przynajmniej tak mi sie przedstawila jak ja spytalem na privie :) Ale co do malego ruchu - mysle ze 50 osob to jeszcze nie tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM | GDZIE TU PRAWDA IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 11:50 Kto był w końcu moderatorem: knysza, pizza, piwo, czy wędzonka ? A może presidento sam się moderatorował ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM | GDZIE TU PRAWDA IP: 156.24.231.* 14.05.01, 12:02 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Kto był w końcu moderatorem: knysza, pizza, piwo, czy wędzonka ? A może > presidento sam się moderatorował ? Zabraklo arystokracji wiec radzilismy sobie jak umielismy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan_zdrojewski Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM | GDZIE TU PRAWDA 14.05.01, 12:11 panie moderatorze. chodzi mi o wątek taki, ze przeprowadzilem wsrod czateró sonde nt jak oceniaja prezydenture pana BZ, wylalem posta panu, po 5 minutach knysza odpowiedziala mi "wyslij adminowi jeszcze raz ten post z wynikami, bo mu zginął" a wczesniej ani mru do knyszy ze adminowi cokolwiek wysylam jak pan to wytłumaczy? rozumiem ze chcecie miec ambitny i popularny portal, ale przyznajcie sie do tego ze ruch był sztucznie podkręcony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM | GDZIE TU PRAWDA IP: 156.24.231.* 14.05.01, 12:52 bogdan_zdrojewski napisał(a): > panie moderatorze. > chodzi mi o wątek taki, ze przeprowadzilem wsrod czateró > sonde nt jak oceniaja prezydenture pana BZ, > wylalem posta panu, > po 5 minutach knysza odpowiedziala mi > "wyslij adminowi jeszcze raz ten post z wynikami, bo mu zginął" > a wczesniej ani mru do knyszy ze adminowi cokolwiek wysylam > jak pan to wytłumaczy? > > rozumiem ze chcecie miec ambitny i popularny portal, > ale przyznajcie sie do tego ze ruch był sztucznie podkręcony A, to Ty studentWRO! Przez pytania Knyszy kilka naszych pytan juz sie nie zmiescilo, ale to wlasnie nie swiadczy o malym zainteresowaniu tylko wrecz przeciwnie, nie tak? Inna sprawa ze Ona ma wiecej okazji do zadawania pytan, wiec w tym przypadku powinni dac priorytet nam. Poza tym jednym nie widze nic nagannego w tym ze Knysza, bedac redaktorka, uczestniczy w chacie. A propos, cos mnie pytales na privie o wiezowce, ale mialem balagan w okienkach i za pozno to znalazlem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knysza Re: CZAT ZE ZDROJEWSKIM | GDZIE TU PRAWDA IP: *.wroc.gazeta.pl 14.05.01, 19:32 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Inna sprawa ze Ona ma wiecej okazji do zadawania pytan, wiec w tym przypadku > powinni dac priorytet nam. Poza tym jednym nie widze nic nagannego w tym ze > Knysza, bedac redaktorka, uczestniczy w chacie. > > > To moze ja wreszcie wyjasnie. Rzeczywiscie jestem redaktorka i bylam zalogowana i mialam swoje pytania. Od czasu do czasu zagladalam moderatorowi przez ramie i patrzylam co puszcza, a co wyrzuca. Kiedy przypadkiem skasowal wynik szybkiej sondy wsrod internautow, pomyslalam ze szkoda tego, skoro StudentWRO zrobil cos takiego. Zauwazylam na moim komputerze priv od niego - zbieral opinie - i odpisalam zgodnie z prawda: wrzuc jeszcze raz. I to tyle. Ponad 90 procent pytan do Zdrojewskiego pojawilo sie na czacie. Moderator odrzucal te, ktore sie powtarzaly i to bylo jedynym kryterium, bo wulgaryzmow w ogole nie bylo. Jednak nie powiedzielismy, przyznaje nasz blad - ze przez pierwsze 15-20 minut czata zepsul sie serwer w Warszawie i nie mielismy polaczenia. Byc moze nie pojawily sie pytania, ktore zadawaliscie w czasie awarii. Jesli tak, przepraszamy. Zauwazcie, ze pierwszy na tym portalu czat z Piotrem Lato w ogole sie nie udal, bo serwery padly na samym poczatku. Na szczescie czat ze Zdrojewskim wypalil, choc z problemami. Za utrudnienia przepraszamy. Agnieszka Kolodynska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi w zasadzie nic nowego sie nie dowiedzialem IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 12.05.01, 16:13 strasznie ogolnikowo odpowiadal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: w zasadzie nic nowego sie nie dowiedzialem IP: *.dtvk.tpnet.pl 12.05.01, 18:53 Nawet nie włączyłem. Szkoda było energii i impulsów. Odpowiedz Link Zgłoś