Dodaj do ulubionych

7000 postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 150.254.191.* 16.05.01, 10:58
Gratuluję, wasze forum jest naprawdę ekstra!
Pozdrowienia z Poznania.
Obserwuj wątek
    • Gość: Squ Re: 7000 postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.01, 12:10
      Jestem w szoku... Jak to wogole mozliwe? Jeszcze dwa dni temu nie przeszlo by
      mi nawet przez mysl ze Wroclaw ma az tak bogate zycie internetowe :). Czyzby
      byl to skutek obecnosci Dialogu w naszym miescie? A moze poprostu tradycja ZE
      Elwro daje o sobie znac :DD ?

Pozdrowienia dla wszystkich uzytkownikow Forum
      • Gość: wro20 Re: 7000 postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ii.uni.wroc.pl 16.05.01, 13:52
        przeciez polska silicon valley
        to nie silicon wawel a
        to Lower Silesia!
        tu gdzie nasi ludzie budowali nasze komputery!
        tu gdzie my budujemy nasze społeczeństwo informacyjne
        • Gość: BreslY Re: 7000 postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/Zaklecia o edukacji. IP: *.chem.uni.wroc.pl 16.05.01, 15:36
          Gość portalu: wro20 napisał(a):

> przeciez polska silicon valley
          > to nie silicon wawel a
          > to Lower Silesia!
          > tu gdzie nasi ludzie budowali nasze komputery!
          > tu gdzie my budujemy nasze społeczeństwo informacyjne

Ale "to se ne vrati", niestety. Pewnie i dobrze bo to byla taka "socjalistyczna Silicon Valley" :-))
          Tak nawiasem mowiac to zauwazam dwa elementy retoryki naszych politykow (to znaczy tej ich czesci,
          ktorej nie wylaczam natychmiast po zobaczeniu twarzy, lub uslyszeniu nazwiska.

1. Budzet mamy i bedziemy miec napiety. (Prawda)
          2. Nauka i edukacja sa warunkiem zwalczania bezrobocia (swieta prawda).
          Z egoistycznych wzgledow jestem zainteresowany czy znowu ten pierwszy element zastopuje dzialanie
          drugiego. Bo ktos musi sie ta nauka i edukacja zajmowac, tylko jak beda placic jak placa to ja chetnych
          widze coraz mniej. A zanim prywatne uczelnie typu "Wyzsza Szkola Finansow, Bankowosci, Marketingu,
          Reklamy i Stosunkow Spolecznych i Europejskich" na Nowym Dworze (budynek SP 43, po 17.00) beda w
          stanie ksztalcic informatykow, elektronikow, biochemikow etc. to ja bede juz dawno uzyznial glebe.
          Co o tym sadzicie?

• Gość: Squ Re: 7000 postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/Zaklecia o edukacji. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.01, 16:07
            Gość portalu: BreslY napisał(a):

> Ale "to se ne vrati", niestety. Pewnie i dobrze bo to byla taka "socjalistyczna
            > Silicon Valley" :-))

Alez skad ten pesymizm... :> A nowa fabryka plyt glownych w Wołowie :DD (nawet we
            Wprost uzyto okreslenia Krzemowa Dolina :)) ? No i do tego Chip i jtt (swego
            czasu drugie w polsce po Optimusie - nie wiem jak teraz)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka