Gość: Raper IP: 150.254.191.* 16.05.01, 10:58 Gratuluję, wasze forum jest naprawdę ekstra! Pozdrowienia z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Squ Re: 7000 postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.01, 12:10 Jestem w szoku... Jak to wogole mozliwe? Jeszcze dwa dni temu nie przeszlo by mi nawet przez mysl ze Wroclaw ma az tak bogate zycie internetowe :). Czyzby byl to skutek obecnosci Dialogu w naszym miescie? A moze poprostu tradycja ZE Elwro daje o sobie znac :DD ? Pozdrowienia dla wszystkich uzytkownikow Forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro20 Re: 7000 postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ii.uni.wroc.pl 16.05.01, 13:52 przeciez polska silicon valley to nie silicon wawel a to Lower Silesia! tu gdzie nasi ludzie budowali nasze komputery! tu gdzie my budujemy nasze społeczeństwo informacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: 7000 postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/Zaklecia o edukacji. IP: *.chem.uni.wroc.pl 16.05.01, 15:36 Gość portalu: wro20 napisał(a): > przeciez polska silicon valley > to nie silicon wawel a > to Lower Silesia! > tu gdzie nasi ludzie budowali nasze komputery! > tu gdzie my budujemy nasze społeczeństwo informacyjne Ale "to se ne vrati", niestety. Pewnie i dobrze bo to byla taka "socjalistyczna Silicon Valley" :-)) Tak nawiasem mowiac to zauwazam dwa elementy retoryki naszych politykow (to znaczy tej ich czesci, ktorej nie wylaczam natychmiast po zobaczeniu twarzy, lub uslyszeniu nazwiska. 1. Budzet mamy i bedziemy miec napiety. (Prawda) 2. Nauka i edukacja sa warunkiem zwalczania bezrobocia (swieta prawda). Z egoistycznych wzgledow jestem zainteresowany czy znowu ten pierwszy element zastopuje dzialanie drugiego. Bo ktos musi sie ta nauka i edukacja zajmowac, tylko jak beda placic jak placa to ja chetnych widze coraz mniej. A zanim prywatne uczelnie typu "Wyzsza Szkola Finansow, Bankowosci, Marketingu, Reklamy i Stosunkow Spolecznych i Europejskich" na Nowym Dworze (budynek SP 43, po 17.00) beda w stanie ksztalcic informatykow, elektronikow, biochemikow etc. to ja bede juz dawno uzyznial glebe. Co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Squ Re: 7000 postów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/Zaklecia o edukacji. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.01, 16:07 Gość portalu: BreslY napisał(a): > Ale "to se ne vrati", niestety. Pewnie i dobrze bo to byla taka "socjalistyczna > Silicon Valley" :-)) Alez skad ten pesymizm... :> A nowa fabryka plyt glownych w Wołowie :DD (nawet we Wprost uzyto okreslenia Krzemowa Dolina :)) ? No i do tego Chip i jtt (swego czasu drugie w polsce po Optimusie - nie wiem jak teraz) Odpowiedz Link Zgłoś