julinka601 17.12.07, 13:59 Czy ktoś z Was leczył się u ortopedy Marcina Malcewicza /jego ojciec też jest ortopedą/?Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jagoda Re: Ortopeda M.Malcewicz IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.13, 00:22 Odpisuje na ten post z dużym opóźnieniem , ale niestety nie mogę przemilczeć tego czego doświadczyłam podczas wizyty u Pana doktora. .. Już nie dziwię się, że nie mogę dodać opinii na "znany lekarz".. Tak więc wracając do sedna - nie polecam. Zgłosiałam się do przychodni Lux Med na "badanie"do w/w lekarza-cierpię na dotkliwe bóle pleców, we własnym zakresie rehabilituje się-chodzę na masaże, ćwiczę. Wg. fizjoterapeutów mój kręgosłup wymaga terapii i wykonania badań. W przeszłości miałam napady rwy kulszowej ponadto moja szyja jest "wykrecona"w lewą stronę-ból piekielny.Nie mogę czasem oddychać, spać z bólu. Na dzień dzisiejszy moja mama choruje na szpiczaka mnogiego-miała te same objawy..Powiedziałam to wszystko Panu doktorowi ,a on na to "a co teraz Pani dolega?" Więc ja od początku-że boli,że ledwo dysze..a On na to" praca siedząca" nie jest bezkarna. Koniec z siedzeniem-tu ma rację. Na tej radzie się skończyło plus leki i namowa do przebywania na zwolnieniu lekarskim. Wszystko ok z tym, że nie zlecił żadnych badań, tylko leki na ból. Dużo by pisać, ale nie polecam.Nie zbadał mnie, dotknąć pleców -ot i cala diagnoza, a mam widoczne gołym okiem zmiany. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATARZYNA Re: Ortopeda M.Malcewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 11:45 PRZEZ 5 LAT LECZYŁAM SIE U DKTR.MARCINA POLECAM.SZKODA ZE JUZ NIE PRACUJE NA TRAUGUTTA! Odpowiedz Link Zgłoś
julinka601 Re: Ortopeda M.Malcewicz 03.05.17, 22:49 Nie polecam. Pospieszny ignorant.Przyjmował mnie prywatnie w normalnej przychodni,inkasował kasę a ja musiałam sama wciskać się w kolejkę z NFZ/miałam unieruchomioną nogę/ ,mimo ,ze umawiał mnie na godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś