Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 14:48 Telewizja Wroclaw wymyslila program Zloty interes, ciekawe dla kogo bedzie ten zloty interes. Chyba im brakuje kasy, ze taki program beda robili. Dzisiaj Wyborcza telewizyjna napisala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aron Re: ZLOTY INTERES - TVP Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 15:57 Gość portalu: marek napisał(a): > Telewizja Wroclaw wymyslila program Zloty interes, ciekawe dla kogo bedzie > ten zloty interes. Chyba im brakuje kasy, ze taki program beda robili. > Dzisiaj Wyborcza telewizyjna napisala A co ?! Telewizja zbiera forse. Co im brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tivi ZLOTY INTERES - TVP Wroclaw IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 18:15 Czy ten program bedzie prowadzi KoszMarek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim ZLOTY INTERES - casting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 15:35 Czy ktos byl na castingach w tv, czy oni za to placa, ze sie przyjdzie Ja ma interes, ale nie wiem czy, ktos nie skubnie mojego pomyslu. Odpowiedz Link Zgłoś