krakus24a 30.12.07, 21:23 chyba z gorzowem wlkp. albo jelenią górą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariola-k Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku 30.12.07, 21:30 Jedno tylko pytanie - od kiedy we Wrocławiu jeździ tramwaj"1" ??????? Kto pisze takie informacje?! Dawniej mówiło się,że TV kłamie... Teraz jej rolę i zadania przejęła Gazeta?! Zgroza! Pozdrawiam Redakcję Gazety! Z Nowym Rokiem życzę lepszych.... informatorów Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaz35 Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku 30.12.07, 23:04 O 17.30 zamknięcie Rynku????? To nie pomyłka???? A jak ktos zechce wejść o 22-ej to bedzie musiał stac w bocznych uliczkach za barierkami?? To ja juz wole przed tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.e-wro.net.pl 30.12.07, 23:34 "zamkniecie" to według redaktora ozancza, ze od 17.30 bedzie sprawdzana kazda osoba ktora chce wejsc na Rynek. Żadnych kompleksów,zadnej konkurecji Kazdy sylwek bedzie "zaczepisty" :P pozdro Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku 31.12.07, 21:15 OK to czas się tam wybierać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijaq Chyba wleje 2 l wódki do termofora gumowego... IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.12.07, 00:11 i przemyce na ryneq ;) Bede popijal sobie wezykiem i wracac tez bede wezykiem :) Jak pic to pic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.magma-net.pl 31.12.07, 00:36 Ponoć w Krakowie na rynku będzie impreza dla rolników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.12.07, 09:29 I caly Nowy Dwor ma sie zmiescic do jednego autobusu S1? Czy ta linia tez bedzie kursowac co 20min? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olle Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.amuz.wroc.pl 31.12.07, 14:21 dołączam sie do pytania Paula.. jak będzie kursował ten S1? gdzie można zobaczyć jego rozkład jazdy? na stronie zdiku cicho o tym aż strach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Szampan IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.12.07, 09:33 Zasady bezpieczenstwa ... pfff A na zdjeciu do artykulu widac jeszcze chamsko goscia z szampanek (szklana butelka plus alkohol) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATAFAC Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.idc.net.pl 31.12.07, 10:58 WROCłAW SIE NIE UMYWA DO KRAKOWA.. TO W KRAKU BEDZIE NAJLEPSZA IMPRA W POLSCE I SHOW.. W WROCLEWIU NA TEJ MALIZNIE MOGóLE NIE MA ATMOSFERY NIE TO CO W KRAKOWIE NA NAJWIEKSZYM RYNKU SWIATA.. TU DOPIERO BEDZIE IMRA NIE TO CO W WROCLAWIU CZY WAWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xman Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.07, 10:59 Kolego w Krakowie to wy ladna macie tylko kostke brukowa na rynku :) Klimat krakowa juz dawno gdzies ulecial... podobnie z reszta jak wroclawski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.12.07, 11:23 Porownujac noca oswietlony Wroclaw i Krakow powiem ze Krakow to dno. Nic a nic sie w tej kategorii do Wroclawia nie rowna. Skad to wiem? Bo bylem i widzialem!! Myslalem ze chociaz nad Wisla bedzie jakas ciekawa iluminacja a tam ciemno ze w ryj mozna dostac. Na samym rynku w Krakowie tez sie znajdzie kilka ciemnych miejsc, calkowicie nieoswietlonych. A Wawel? Zenada.... Jak taki zabytek moze nie byc w zaden ciekawy sposob wyeksponowany?? Wawel jest podswietlony tylko zwyklymi lampami ulicznymi lol. Ciekawe gdzie w tym momencie jest lepszy klimat? Bo za dnia w obydwu tych miastach jest szaro i ponuro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.gemini.net.pl 31.12.07, 11:58 Kolega to na krakowskim rynku był, ale chyba w poprzedniej dekadzie czy nawet ćwierćwieczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozue w tej wojnie wygrywają wszyscy!!! IP: *.chello.pl 31.12.07, 12:09 spokojnie ponowie,tu nie będzie przegranych,wygra wrocław ,wygra kraków ,i warszawa też się załapie,przesyłam pozdrowienia dla wrocławian,Do Siego Roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrzanek Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.bermudy.net 31.12.07, 13:04 Wrocław wygra zdecydowanie. Najważniejszy powód to taki, że mamy lepszą scenę no i gwiazdy oczywiście. Wrocław zawsze górą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrzanek Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.bermudy.net 31.12.07, 13:04 Wrocław wygra zdecydowanie. Najważniejszy powód to taki, że mamy lepszą scenę no i gwiazdy oczywiście. Wrocław zawsze górą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda do Kayah: Zaprosili Dodę i Kayah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 14:29 bo liczą na zgrzyt. Dodę aktualnie kopci były mąż Kayah. Organizatorzy liczą na zgrzyt i nową sensację, np. na to by Doda publicznie powiedziała do Kayah : sp...laj dziw...ko! P.S. Największą jednak sensacją i skandalem jest wypowiedź tej wariatki Nelly Rokity, że chętnie zaprosi Panią Dodę (jak ją tytułuje wariatka w kapeluszu) na kawę. I dalej, ta wariatka powiedziała, że występ dody w programie "Teraz My" był dla Premiera Tuska zaszczytem. Trafnie okreslił B. Wildstein Dodę jako polską Marylin Monroe. Dziewucha robi coraz większa karierę i kasę - już wchodzi do polityki. Premier rządu ściskał się z piosenkarką, która zachowywała się wielkorotnie skandalicznie, np. mówiła do Salety - faceta który prawie że przypłacił życiem miłość do córki : ciągnij mi fleta, czy jakoś tam. Najlepsze jest to, że im więcej ostrych skandali wywołuje, tym zyskuje większą popularność i sympatię, teraz również wśród polityków (ciekawe czy Dutkiewicz złoży jej wyrazy uznania) i zarabia coraz większą kasę. Doda sama w sobie jest inteligentna, bo wie że teraz są takie czasy, że chamstwem i bezpardonowością oraz wyglądem można najwięcej ugrać. Rację ma też Tomasz Jacyków, który w wywiadzie w ostatnim nr ELLE (1/2008) mówi, że najbardziej boi się nie samego chamstwa, ale jego połączenia z wielką inteligencją. Obserwując polską rzeczywistość medialną należy przyznać mu rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbibi Re: Zaprosili Dodę i Kayah IP: 217.98.20.* 31.12.07, 14:58 Zazdrościsz Dodzie pieniędzy, chamstwa, czy inteligencji? Czy też wszystkiego na raz? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Frank Re: Zaprosili Dodę i Kayah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 15:07 Czy trzeba czegokolwiek zazdrościć, żeby móc się wypowiedzieć? Każdy, kto umie myśleć, wie że nie. Chodzi o pewną refleksję nad zjawiskami społecznymi. Pomyśl zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbibi Re: refleksje IP: 217.98.20.* 31.12.07, 16:48 No, widocznie jestem zbyt zaślepiony i jakoś nie dostrzegłem "głębi" tej wypowiedzi - najpokorniej proszę o wybaczenie ;) A tak zwyczajnie - śmiesznym mi się wydaje szukanie "drugiego dna" tam, gdzie go zwyczajnie nie ma. Np. obie panie (Kayah i Doda) zgodziły się na występ, więc działają jak profesjonalistki, a nie zazdrosne lampucery. Dla mnie to oczywiste, ale jak widać nie dla każdego. Wszyskiego naj- naj- w Nowym Roku! I dobrej zabawy w Rynku :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roim Jaka inteligencja? IP: *.lanet.net.pl 31.12.07, 15:23 Przestańcie z tą inteligencją. Już jej ex-przyjaciel z zespołu powiedzial publicznie, ze rzekomo wysokie IQ Dody jest tak samo prawdziwe jak biust:P To wymyślona bajeczka, no a ciemny lud, jak to ciemny lud kupił ją:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbibi Re: Jaka inteligencja? IP: 217.98.20.* 31.12.07, 16:43 Do Mensy nie przyjmują ot tak, na podstawie "bajeczek" - trzeba zdać testy, kolego. I tyle w temacie. O biuście się nie wypowiadam - nie dotykałem, nie wiem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roim Re: Jaka inteligencja? IP: *.lanet.net.pl 31.12.07, 19:10 Ale ona nie należy do zadnej mensy. Wypowiadał się kiedyś prezes mensy i stwierdził, że Dody w ogole nie ma wsród członkow tej organizacji i nigdy nie bylo. To ona twierdzi, ze jakiś test gdzieś rozwiązała, ale nikt tego nie widział:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbibi Re: Mensa IP: 217.98.20.* 31.12.07, 20:10 Akurat nie dziwi mnie, że prezes Mensy do niej się nie przyznaje, bowiem po dwóch spotkaniach określiła ich jako "sztywnych bufonów", a może jeszcze gorzej ;P Ale baba jest piekielnie inteligentna, wystarczy posłuchać jej wypowiedzi, kiedy przestaje się zgrywać i w ułamku sekundy potrafi przygotować ciętą ripostę. P.S. Nie jestem fanem talentu ani urody Dody, ale trzeba "oddać Bogu co boskie, ludziom - co ludzkie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ari-ola Re: Mensa 31.12.07, 20:20 Gość portalu: zbibi napisał(a): > Ale baba jest piekielnie inteligentna, wystarczy posłuchać jej > wypowiedzi, kiedy przestaje się zgrywać i w ułamku sekundy potrafi > przygotować ciętą ripostę. ROTFL. To prymitywna baba, bez poczucia humoru, nigdy nie słyszałam, żeby coś mądrego powiedziała, durne, chamskie odzywki zamiast ciętych ripost. Człowieku popatrz realnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hess Józef Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 15:12 Coś jest chyba nie tak, jeśli pani pełnomocnik Prezydenta RP ds. kobiet mówi, że występ chamskiej piosenkarki jest zaszczytem dla Premiera Rządu, i że chętnie spotka się z "Panią" Dodą na kawę. Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.netia.citysat.com.pl 31.12.07, 17:09 czy za wejscie na rynek się płaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbibi Wejście na Rynek jest bezpłatne, ale... IP: 217.98.20.* 31.12.07, 20:12 ... może Cię to kosztować np. utratę szampana, jeśli uprzesz się wnieść go na teren imprezy :) Życzę szampańskiej zabawy i Szczęśliwego Nowego Roku! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku 31.12.07, 17:38 2008! Niychej Wom darzy To co sie marzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Seyle Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 20:30 Stary juz jestem, ale pamiętam - jakby to było wczoraj- sylwestra z 1942/43 roku. Siedzieliśmy wtedy nad pismem Instytutu Higieny SS w Rajsku, w którym Kierownik Instytutu (nie pamiętam nazwiska, skleroza) donosił, iż w przypadku Auschwitz w próbkach zupy brakuje 80-90% margaryny przewidzianej w recepturze, a kiełbasa dla więźniów ma o połowę mniej tłuszczu, niż ta dla SS, choć produkowana była w tej samej rzeźni. Pamiętam, że we Wrocław rzeźnia była na miejscu dzisiejszego centrum Magnolia Park. Ponadto wszsycy, ktorzy mieli dostęp do żywności (esesmani, więźniowie), kradli. Dobrze, że Wy młodzi nie żyjecie w tamtych czasach. Szczęśliwego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Sylwestrowa impreza na wrocławskim Rynku 01.01.08, 01:56 Dobrze, że Wy > młodzi nie żyjecie w tamtych czasach. Szczęśliwego Nowego Roku! zwlaszcza gdy sie czyta takie "propozycje" spedzenia czasu: Rynek zostanie zamknięty około godz. 17.30, od tego czasu wszyscy wchodzący będą musieli przejść kontrole przy wyznaczonych bramkach. dokad swiat zdaza?do totalnej kontroli,do calkowitego ubezwlasnowolnienia?Im dalej tym gorzej z ta wolnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek brawo Wrocław!!Wygraliście!! IP: *.chello.pl 01.01.08, 02:02 scena świetna,zawartość podobna,zwycięstwo ze wskazaniem, Odpowiedz Link Zgłoś