gosia.mama.wojtusia 12.08.03, 11:37 co sądzicie o tym lekarzu?czy jets dobrym specjalistą?prosze o opinię,planuje zajsc w ciaze i zastanawiam się nad nim jako lekarzem prowadzacym,czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewurek Re: dr Kazzi-LUBIN-femina 12.08.03, 13:16 Witaj Gosiu, bylam u dr Kaziego dwa razy na wizycie. Takze On łyżeczkowal i szyl mnie po porodzie.Wrazenia mam jak najbardziej pozytywne.Jest b. mily, kulturalny, wyczerpujaco udzielal wszelkich odpowiedzi.Mam znajoma pielegniarke, ktora twierdzi, ze jest to najlepszy gin w Lubinie. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
doris73 Re: dr Kazzi-LUBIN-femina 12.08.03, 20:41 Najlepiej taki, ktory tez pracuje w szpitalu w ktorym bedziesz rodzila, nawet jezeli nie bedzie mial dyzuru podczas Twojego porodu to potem Toba sie zajmie, albo choc baczniej sie ptzyjrzy, w koncu przez 9 miesiecy nieco sie zapoznacie:-))) Ja chodzila do Medicusa do dr Wojtasiak-Zawadzkiej i jestem bardzo zadowolona, mimo, ze rodzilam potem w Legnicy gdzie nie znalam nikogusienko. Trzymam kciuki za jaknajszybsze zajscie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: dr Kazzi-LUBIN-femina 16.08.03, 14:22 6 tygodni temu urodził się mój drugi syn. Rodziłam w "Feminie", przez całą ciążę chodziłam do dr Kazziego. Byłam bardzo zadowolona. Jest bardzo sympatyczny i na prawdę zależy mu na swoich pacjentach. Jest bardzo troskliwy i gotowy do pomocy w każdej chwili. Także po porodzie (miałam cesarkę) pomagał mi i to bezineresownie gdy miałam problemy z karmieniem. Jeżeli jesteś zdecydowana to polecam. W ogóle pobyt w "Feminie" wspominam bardzo dobrze. Jeżeli chcesz coś więcej wiedzieć na ten temat to pisz, postaram się odpowiedzieć na Twoje pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: dr Kazzi-LUBIN-femina 23.08.03, 18:52 dajcie mi namiar ,jakis telefon do tego kazziego Odpowiedz Link Zgłoś
doris73 Re: dr Kazzi-LUBIN-femina 23.08.03, 19:11 Ja mam tylko do Feminy 7249695. Odpowiedz Link Zgłoś
justgirl Re: dr Kazzi-LUBIN-femina 25.08.03, 23:23 ..podobno jeden z najlepszych w Lubinie.. ja jednak po pierwszej wizycie zrezygnowalam.. bylam w 7 tyg. ciazy.. pokazal mi moja fsaolke na usg, wszystko powiedzial ale na moja prosbe o zaswiadczenie do pracy ze w ciazy jestem nie wydal mi (tak jakby jeszcze mojej ciazy nie uznawal).. to mnie tylko zrazilo.. Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k Re: dr Kazzi-LUBIN-femina 05.09.03, 19:51 Zaskoczyło mnie to co napisałaś. Ja także na pierwszej wizycie poprosiłam o zaświadczenie, że jestem w ciąży i nie było żadnych problemów, od razu je otrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś