Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 17:40 kto zna dobrego dietetyka( może byc lekarz), ale nie herbalive,proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greymanho Re: odchudzanie 14.01.08, 22:57 Hej Tak się składa, że akurat dzisiaj rozpocząłem zrzucanie kilku zbędnych kilogramów pod okiem pani dietetyk w Naturhouse (róg Szewskiej i Kotlarskiej). Dostałem dietę i suplementy wspomagające odchudzanie:). Trochę na temat odchudzania w NH czytałem, większość opinii jest pozytywnych, więc jestem dobrej myśli:). Ale bloga nie założę:P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
greymanho Re: odchudzanie 22.01.08, 09:57 Wiem, że miałem nie prowadzić bloga, ale napiszę, że jestem bardzo zadowolony. Po tygodniu 1,7 kg lżej i 3 cm w pasie krócej:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaja68 Re: odchudzanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.08, 12:45 Witaj, Jeśli nadal interesuje Cię zrzucenia kilku, czy nawet kilkudziesięciu kilogramów, a przy tym chcesz zrobić to bezpiecznie i pod okiem fachowca - mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Serdecznie polecam gabinet leczenia otyłości ziołami. Zawiaduje nim przemiła Pani Doktor Stella Grzycka. Przyjmuje we Wrocławiu, na ulicy Zimowej 15B od poniedziałku do czwartku, w godz. 13,30 - 17,00. Tel. 360-86-70. Chodzimy tam razem z żoną. O niej pisał nie będę, ale moje efekty - ok. 10kg po 7 tygodniach. Ale nawet nie waga jest tu najważniejsza. Wygląd zmienił się drastycznie, dziś ubrałem się w spodnie sprzed 7 tygodni. Muszę nosić je w garści, bo zlecą. Jest to moje drugie spotkanie (w sensie "sesji") z Panią Grzycką. Pierwsze było ok. 7 lat temu. Z czystym sumieniem musze powiedzieć, ze efekty są niesamowite. Nie jest to dieta cud, w tydzień nie schudniesz kilkunastu kilogramów, ale pod okiem fachowca - lekarza, jeśli będziesz grzecznie wykonywać zalecenia napewno w odpowiednim czasie osiągniesz cel. Ja po 7 tygodniach już się nie boję swego odbicia w lustrze. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
1972magda Re: odchudzanie 01.05.08, 00:33 idz do Dermamedu. tam jest dietetyk z Setpoint, a do tego mozna zrobic lipolize...;-) Polecam! www.dermamed.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zosikmakosik Re: odchudzanie 06.05.08, 09:20 polecam faktycznie p.Grzycką, sama nie korzystałam, ale koleżanki tak i faktycznie efekty są piorunujące;-)) Odpowiedz Link Zgłoś