Dodaj do ulubionych

sterydy sklep

23.09.25, 23:29
Sklep sterydy-anabolix.net to idealne miejsce, gdzie kupisz sterydy przez internet. Planujesz efektywny wzrost masy mięśniowej? A może spektakularne odchudzanie poprzez redukcję tkanki tłuszczowej? A może zależy Ci na poprawie wydolności? O to wszystko zadbasz z odpowiednim partnerem, który pomoże Ci w realizacji upragnionych wyników! Postaw na Anabolix już teraz! sterydy-anabolix.net
Obserwuj wątek
    • chocolate_dog123 Re: sterydy sklep 24.09.25, 02:50
      Ktoś to zgłosi policji czy ja mam to zrobić?
      • pawel.zawlikowski Re: sterydy sklep 24.09.25, 07:18
        Uważam, że musisz się leczyć, wszyscy u Ciebie zdrowi? Nie każdy ma dostęp do tego czego potrzebuje. A może Twój biznes jest zagrożony? Zastanów się chory człowieku nad sobą, bo anonimowy nie jesteś
        • chocolate_dog123 Re: sterydy sklep 24.09.25, 14:06
          Nie jestem anonimowy? Śledzisz już mnie?
          Zapoznaj się z garścią informacji:

www.rynekzdrowia.pl/Farmacja/Sa-tylko-dwa-zrodla-legalnego-zakupu-lekow-Wiezienie-grozi-za-sprzedaz-domowych-zapasow,268205,6.html

Nie jesteś podmiotem uprawnionym do sprzedaży leków. A jak się czegoś potrzebuje to się idzie do lekarza po receptę.
          • pawel.zawlikowski Re: sterydy sklep 24.09.25, 14:34
            Nie wszystko masz dostępne a wiele wycofane w tym upadającym kraju. Więc zanim się zorientujesz i zaczniesz udawać strażnika forum, to zajmij się swoim ogłoszeniem o Medidii żenujący gościu z z frajerskimi zapędami, któremu zabierali kanapki w szkole.
            Ps. Haha do lekarza? Ty zwichnięty umysłowo typie, nie każdemu chcą przepisywać to co ludzie chcą i potrzebują, widocznie ty jesteś zdrowy i rodzina, nie każdy tam ma, obserwuje Cię i widziałem już jak innym psioczysz na takie posty, a Twoj post i ogłoszenie o Meridii jest ok? Nie można się udać do lekarza? xD
            • chocolate_dog123 Re: sterydy sklep 24.09.25, 15:11
              Jakie ogłoszenie o meridii? Ja leków w necie nie sprzedaje gdyż jest to niezgodne z prawem. Weźmiesz odpowiedzialność za skutki uboczne jak u kogoś wystąpią?
              • pawel.zawlikowski Re: sterydy sklep 24.09.25, 15:30
                Ty dobrze wiesz o czym mówię strażniku forum.
                A sklep weźmie odpowiedzialność za skutki uboczne i konsekwencje jak wypijesz za dużo wody? Chyba wiesz, że nawet od nadmiaru wody można zrobić sobie szkody? UE poniesie konsekwencje za to co jadasz w przetworach? Każdy, czyli ja czy ty ma swój rozum, jak coś kupujesz to masz tego świadomość co to jest, czy nie?
                A nie puszysz się tu, widocznie masz jakiś problem ze sobą i coś Ci nie na rękę, czyli Twój biznes, wiesz o czym mówię.
                Jak mówiłem wcześniej, każdemu psioczysz w postach o psach, a niżej masz swoje ogłoszenie o meridii głąbie.
                • chocolate_dog123 Re: sterydy sklep 24.09.25, 15:58
                  No wklei mi moje rzekome ogłoszenie o meridii. Śmiało. Nic nie wystawiałem tu do sprzedaży. Wode porównywać do sterydów. Bogata wyobraźnia. Ale sterydziarze chyba wiedzą że niszczą sobie serce i wątrobę tymi specyfikami.
                  • pawel.zawlikowski Re: sterydy sklep 24.09.25, 16:28
                    Alkohol tego nie robi co nie? Paracetamol też nie no nie? Baran jesteś, bo byś wiedział, że wszystko zależy od dawek.
                    Ps. Pudzian ma się dobrze i Arnold też.
                    • chocolate_dog123 Re: sterydy sklep 24.09.25, 17:02
                      W sumie racja.
      • pawel.zawlikowski Re: sterydy sklep 24.09.25, 07:21
        Musiałbyś całe google zgłosić lamusie z rodowodem art. 60 - Kij Ci w oko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka