Dodaj do ulubionych

Zegarki CASIO (G-shock lub inne)

18.01.08, 15:21
Mam pytanie gdzie we wrocławiu są dobre sklepy z zegarkami??? z góry dziękuje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: q Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.media4.pl 18.01.08, 15:28
      ja zegarki kupuję na e-bayu w USA, o 60% taniej niż w polsce

są tak tanie, że zamiast jednego na dłużej kupuję sobie więcej i częściej,
      najczęściej Diesel, Armani i Fossil, ale ten sprzedawca ma też Casio, co
      najmniej o połowę taniej niż w sklepach. na przesyłkę bez cła czekasz około 3
      tyg., bo jest to wysyłane jako podarunek

jak chcesz to zapodam linka, ale nie wiem czy tego postu świętoebliwi nie
      skasują za reklamę
      • kajaaa9 Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) 18.01.08, 15:54
        Nie ja wole normalne sklepy :) niechce przez neta kupować
        • Gość: q Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.media4.pl 18.01.08, 16:26
          to kup ode mnie, ja sprowadzę, wszyscy zarobią i będą zadowoleni, tylko wybierz
          model i poczekaj 3 tygodnie:-)))
          • Gość: devil511@op.pl Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: 213.25.136.* 29.01.08, 12:26
            Witam
            Być może ja byłbym zainteresowany kupnem takiego sprowadzanego
            zegarka.Musielibyśmy sie jakos dogadac. chodzi mi o modele:
            -CASIO G-SHOCK G-100-1BV lub CASIO G-SHOCK G-1710D-1AV.Za ile
            ewentualnie mógłbyś je dla mnie załatwić (cena dla mnie po
            uwzględnieniu twojego zarobku).
            pozdrawiam
            • Gość: q Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.media4.pl 29.01.08, 19:25
              nie mam zamiaru zarabiać, sprawdź na ebayu sprzedawcę: savers-deal

czasami u niego kupuję, ceny ma naprawdę niskie [bo z usa] płacisz pay palem, on
              wysyła zegarek jako podarunek więc nie płacisz cła, czekasz tylko na listonosza
              albo awizo, od zapłaty trwa to ok 3 tygodni

zegarki nie giną, są nowe, w tych wypasionych skórzanych pudełkach :-), gość na
              wszystkie pytania mailowe odpowiada następnego dnia

jedyny minus, że nie zawsze ma model jaki ciebie interesuje...
              • Gość: KKW Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 08:02
                Ja kilka dni temu kupiłem na ebay-u w USA aparat Casio i teraz czekam ...... Oby
                tylko dotarł :) Cena łącznie z wysyłką (koszt wysyłki ponad 100zł) niższa o
                ponad 50% niż w sklepach które u nas się reklamują jako super tanie i nie dla
                idiotów :) Dodam jeszcze że kupując na ebay dostaję 4 gratisy, wcale nie takie
                drobiazgi :) Jeżeli chodzi o zegarki, to do dzisiaj mam mojego pierwszego
                Casio, a kupiłem go w roku 1991 więc już trochę latek ma. Niedługo będzie
                pełnoletni :)
            • Gość: cockero Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.rzeszow.mm.pl 10.05.08, 10:54
              Kupiłem zegarek casio g-shock gw-002 i wszystko jest super extra
              tylko nie mogę znaleść jednej bardzo ważnej dla mnie rzeczy timer z
              auto powtarzaniem!! czy ten zegarek wogóle to posiada?? Czy jednak
              muszę go wymienić na inny model>>>
    • wielki_czarownik Casio? 18.01.08, 15:59
      Casio nosiłem w podstawówce i LO. Teraz mi z tego powodu wstyd. Jak można mieć na ręku coś innego niż szwajcarski czasomierz?
      • Gość: Vacheron Constanti Re: Casio? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.08, 16:14
        wielki_czarownik napisał:
        Jak można mieć
        > na ręku coś innego niż szwajcarski czasomierz?

Można, jak już kupować szwajcarski zegarek to tylko z wyższej półki a nie
        masówkę za 500 zł
        • wielki_czarownik Srebrna Doxa może być? 18.01.08, 20:14
          Mam srebrną Doxę z lat 30. Może być?
          Co prawda tak zazwyczaj noszę inny - tańszy zegarek, ale też szwajcarski i mający ogromną wartość sentymentalną (kupiłem go kiedyś za pierwsze prawdziwe, zarobione przez siebie pieniądze).
          • Gość: Vacheron Constanti Re: Srebrna Doxa może być? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.08, 23:55
            Doxa jeszcze ujdzie, ale myślałem, że masz coś konkretniejszego teraz Doxa jest
            sprzedawana z takimi markami jak Timex, Roamer czy tak wyszydzone przez ciebie
            Casio. Ja posiadam pewnego rodzynka, jest to zegarek kieszonkowy firmy Vacheron
            Constantin, który od momentu zakupu pozostaje w mojej rodzinie na codzień mam
            szwajcarską masówkę Swatcha, który ma już co najmniej 8 lat jak nie więcej.
            • wielki_czarownik Re: Srebrna Doxa może być? 19.01.08, 14:12
              No VC to pierwsza liga jest! Gratuluję czasomierza. Mi się teraz Omega widzi, ale chwilowo brakuje mi tych "paru" tysięcy.
              • texas331 Re: Srebrna Doxa może być? 19.01.08, 21:36

> No VC to pierwsza liga jest! Gratuluję czasomierza. Mi się teraz Omega widzi, a
                > le chwilowo brakuje mi tych "paru" tysięcy.
                A kogo obchodzi co ty nosisz za markę zegarka ?
                Wątek zaczynał się konkretnym pytaniem a ty właśnie zaprezentowałeś swój
                "markowy" poziom.
                Ja noszę "Lorena" za 130zł , co na to powiesz?
                Wiochą od ciebie powiało ,nie zapomnij o racie za zegarek :)
          • Gość: jajarek Delbana 1949 (?) może być? IP: *.wro.vectranet.pl 20.01.08, 00:21
            30 jawels, gold plated
      • Gość: q Re: Casio? IP: *.media4.pl 18.01.08, 16:24
        tak czytam te twoje wpisy na forum i już wiem na pewno, że twój sposób myślenia
        Cię ogranicza... przyznaj się, że raczej w życiu nie wymyśliłeś nic
        nowatorskiego? jesteś raczej odtwórcą?
        uprzedzam pytanie, ja jestem otwarty na wszystko i np. wymyśliłem w
        telekomunikacji coś, z czego korzysta kilka milionów polaków

poza tym szwajcarskie zegarki nie pasują do dresu przy bieganiu ani wysoko w
        górach do kombinezonu; konkluzja jest taka, że zegarków trzeba mieć kilka, bo
        drogi Armani albo D&G [made in USA by Fossil] prezentuje się lepiej do garnituru
        niż jakikolwiek tani Tissot czy Atlantic, a Casio z kolei lepiej pasuje dżinsów

no chyba że się nosi wąsy, a to przepraszam...

> Casio nosiłem w podstawówce i LO. Teraz mi z tego powodu wstyd. Jak można mieć
        > na ręku coś innego niż szwajcarski czasomierz?
        • umarl_w_butach Re: Casio? 18.01.08, 17:12
          A ja noszę Casio Forestera bodajże szósty rok. Pływam z nim, nurkuję i ani myślę zmieniać. Solidny mechanizm, żywotna bateria, dobre materiały... Na cholerę mi "szwajcar" którego będę bał się założyć na rękę w obawie przed uszkodzeniem lub kradzieżą? :)
          • kajaaa9 Re: Casio? 18.01.08, 18:13
            Ale czy powie mi ktoś wkońcu gdzie we wrocławiu znajde dobry sklep z zegarkami do około 350 zł ???
            • Gość: fszystkojetno Re: Casio? IP: *.as.kn.pl 18.01.08, 18:36
              W Magnolia Park i Pasażu Grunwaldzkim, są tam zegarki od
              kilkudziesięciu złotych do kilkunastu tysięcy, Casio też tam
              widziałem.
            • Gość: q Re: Casio? IP: *.media4.pl 18.01.08, 19:57
              w Koronie znajdziesz obok siebie Zibi i taki mały wąski sklep z fajnymi
              zegarkami, ale jak już mówiłem [bo sprawdziłem], ceny są tam trzy(!) razy wyższe
              niż w sieci...
            • Gość: tr Re: Casio? IP: *.e-wro.net.pl 18.01.08, 20:25
              wu wu wu i-zegarki peel , ceny o jakieś 40% tańsze niż w normalnym
              sklepie
            • Gość: xXx Re: Casio? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.08, 00:13
              Jak już wcześniej mówiono, musisz poszukać sklepów w centrach handlowych, tutaj
              mogę polecić C.H Bielany (Casio), C.H.Auchan(Swatch) i Pasaż Grunwaldzki (różne
              marki).
            • Gość: dziobak Re: Casio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 22:08
              Przejdź się do sklepów ZIBI. W prawie każdej galerii handlowej są.
          • Gość: Vacheron Constanti Re: Casio? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.08, 00:10
            Szczerze mówiąc szwajcarski zegarek możesz kupić za ok 400 zł (choćby Delbana z
            serii Florence), tylko panuje pogląd, że szwajcar musi być wart co najmniej tyle
            ile nowy samochód, no może przesadziłem powiedzmy, że ponad 10 000 zł.
      • Gość: dziobak Re: Casio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 22:06
        Znowu inteligentna wypowiedź tego osobnika. Ty to takie miałeś CASIO
        jak byłeś mały jak kiedyś były dolary do PEWEXU z logo PKO. Kupiłem
        7 lat temu G-SHOCKA i do tej pory chodzi jak złoto pomimo wielu
        upadków i tego typu przygód. Chyba trzeba mieć coś z głową albo być
        prezesem co musi się prezentować aby kupować zegarek za grube
        tysiące i się bać że się reką nim o coś trzepnie i się rozpadnie. Że
        nie wspomnę o tym że jak jakiś dres wieczorem jak będziesz szedł
        przyuważy że masz taki zegarek to się go z ręką pozbędziesz. Ale jak
        już pisałem jeszcze mądrej twojej wypowiedzi to na tym forum nie
        widziałem.
    • Gość: Lonka Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.e-wro.net.pl 18.01.08, 22:14
      Sklep ZIBI na Bielanach Wrocławskich (przy Tesco) - tam jest sporo
      zegarków Casio.
    • Gość: Kinga Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: *.as.kn.pl 19.01.08, 23:24
      Wielki czarowniku a dres jakiej marki nosisz ?
      W końcu to takie ważne "marka" ,prestiż .
      Wiesz ,żałosny jesteś ty i ten twój zegarek.
    • Gość: hi Re: Zegarki CASIO (G-shock lub inne) IP: 83.2.160.* 21.01.08, 19:58
      casiomarket.pl/index.php?a=zamowienie&kraj=PL&x=46&y=21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka