Dodaj do ulubionych

Co dostaliście pod choinkę?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.01, 23:39
Bo ja 3 koszule, kapcie, piżamę, sweter i dres. Skończyły się te czasy, kiedy
dostawałem samochodziki.
Obserwuj wątek
    • moniczkabb Re: Co dostaliście pod choinkę? 26.12.01, 00:23
      4 książki (bardzo ciekawe), koronkową koszulkę, biały golf (sweterek),
      czarownicę, rajstopy i coś słodkiego.
      • Gość: koneser Re: Co dostaliście pod choinkę? IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.12.01, 00:29
        Piersioweczke - niestety pusta ;-(( ale nierdzewna ;-))
        • Gość: Tirsa Re: Co dostaliście pod choinkę? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 01:32
          radio do mojego Mizu... 60% pięciologi Sapkowskiego... kubeczek do herbaty z
          reniferkiem... żółte buty :-)))
          • isis! Re: Co dostaliście pod choinkę? 27.12.01, 14:04
            Kilka knig, wyciskacz do cytrusów Brauna, kieliszki do wina, stojak na 100
            butelek wina (trzeba będzie zapełnić!!!), słownik elektroniczny, głośniki do
            komputera i... cudowny zegarek Atlantic. Z tego ostatniego ciesze się
            najbardziej. A jeszcze dostane coś od rodziców jak pojadę do domciu w Nowym
            Roku...
            • Gość: Jajaccek Re: Co dostaliście pod choinkę? IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 27.12.01, 15:32
              Szalik zielony, ciekawie pleciony, sweter marengo, golf welniany,kompas
              elektroniczny do auta, abym droge do domu odnalazl, konwerter video,zebym
              kasety z Polski mogl przegladac, kamere JVC,kasete z filmem "Prymas" i
              koszulke "T" zielona.
              • odis Re: Co dostaliście pod choinkę? 27.12.01, 22:17
                NIC.
                • Gość: Jajaccek Re: Co dostaliście pod choinkę? IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 27.12.01, 22:30
                  Jakto "NIC"? Znaczy sie "0" prezentow??
            • Gość: duzY isis! - toż to ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:56
              ... może się w głowie poprzewracać. Szczegolnie ten stojak ! Ale na 100
              butelek? To jawna prowokacja.
          • Gość: duzY Tirsa - zapomniałas o ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:55
            RÓŻDZE !!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Tirsa Re: Tirsa - zapomniałas o ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 19:34
              różga... to jakas rózga z kropką nad i???... nie dostałam :-((... widać
              wszystkie zostały skierowane do Ciebie ;-)
              • Gość: duzY Re: Tirsa - zapomniałas o ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.12.01, 12:03
                Tak, skierowane do mnie, ale z prośbą bym się z Tobą podzielił ;-))))
                • Gość: Tirsa Re: Tirsa - zapomniałas o ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.12.01, 14:22
                  a Ty się znowu nie podzieliłeś.... a buuuuuuuuu ;-(((
                  • Gość: duzY Re: Tirsa - zapomniałas o ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.12.01, 14:47
                    nadrobie
        • Gość: duzY Re: Co dostaliście pod choinkę? IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:54
          Da sie naprawić. A potem to już permanentna naprawa.
      • Gość: duzY Re: Co dostaliście pod choinkę? IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:50
        A co to "czarownica"?
    • Gość: Lilitch Re: Co dostaliście pod choinkę? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 13:14
      ponieważ święta były w tym roku wyłącznie z przyjaciólmi, to prezenty były dość
      odjechane. ja dostałam faceta, sztuk jeden, z gustowną czerwoną kokardką na
      szyji :)))))) a kumpel dostał 3 kociaczki. cudne :) i to był przebój, wszyscy
      się tylko nimi zajmowali i wręcz bili, zamiast pożerac wymyślne potrawy :))))
      • Gość: duzY A gdzie takie prezenty dają? IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 15:01
        Piszę sie na nastepną choinkę.
    • Gość: duzy Taaaaak, skoro dostałeś dres to ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 14:46
      teraz sam będziesz samochodziki zdobywał ;-))))))))))
    • mag_nolia Re: Co dostaliście pod choinkę? 28.12.01, 14:55
      ...komplet garnków...
      ...chyba sobie zrobię garnczaną wystawę w kuchni...bo na gotowanie ciągle...mi
      czasu brakuje...
      • Gość: duzY Magnolia IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 15:00
        Mam nadzieje, że ten od garnków pod choinka znalazł miotłe albo inny odkurzacz.
        • mag_nolia Re: Magnolia 28.12.01, 15:02
          ...garnki były od mamy-Mikołajowej
          ...uważa, że dobra gospodyni musi mieć ładne garnki...no to mam...,
          a o gotowaniu na razie nie wspominała...
          PA!
          • Gość: duzY Re: Magnolia IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 15:05
            Jesli uda mi sie nie zapomnieć to za rok osobiście zadbam o ksiązke kucharska
            do tych garnków ;-)))))))))
            • mag_nolia Re: Magnolia 28.12.01, 15:09
              ...zaraz wydrukuję..., żebyś nie próbował się wyprzeć zobowiązania...
              ...i zrobię miejsce pod przyszłoroczną choinkę na dużĄ księgęod dużEEEEgooo...
              • Gość: duzy Re: Magnolia IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 15:11
                U mnie słowo droższe pieniędzy. Pamięć tylko czasem zawodzi. :-)))))
                • mag_nolia Re: Magnolia 28.12.01, 15:13
                  ...nic nie szkodzi...ja mam pamięć...doskonałą...a za nieterminowe wywiązanie
                  się...odsetki...
                  • Gość: duzY Re: Magnolia IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 15:14
                    Odsetki to ostatnio najlepsza inwestycja ;-)))
                    A cos bliżej o odsetkach?
                    • mag_nolia Re: Magnolia 28.12.01, 15:15
                      ...polityka nakazuje...dyktować wysoką...stopę...procentową...
                      • Gość: duzY Re: Magnolia IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 15:16
                        rząd walczy o obniżenie stóp. Ale ja zawsze szedłem naprzeciw prądom więc zgoda
                        na niebotyczne stopy ;-))))
                        • mag_nolia Re: Magnolia 28.12.01, 15:19
                          niebotyczne-ale tylko procentowe...bo buty musiałbyś na zamówienie szyć...
                          ...ale czy jesteś wypłacalny...???
                          • Gość: duzY Re: Magnolia IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 15:21
                            Póki co jestem ;-))))))))) ... jakby co to pobierzesz pożytki w naturze ;-)
                            • mag_nolia Re: Magnolia 28.12.01, 15:24
                              ...hm...
                              ...czy potrafisz ładnie uporządkować mieszkanko...???
                              ...albo może trawnik ...skosić...???
                              ...no bo jakie naturalne pożytki... Dużeńki...miałeś na myśli...???
                              • Gość: duzY Re: Magnolia IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 15:26
                                w mieszkaniu staram sie nie bałaganić to i sprzątać się nie musiałem
                                nauczyć ... trawnik potrafie wałowac a nie kosic (po prostu się na nim
                                kłade) ... swoich mysli sam sie boje więc nie pytaj ;-))))
                                • mag_nolia Re: Magnolia 28.12.01, 15:29
                                  ...zapytam w pn...
                                  ...miłego weekendu...!!!
                                  • Gość: duzY Re: Magnolia IP: *.dtvk.tpnet.pl 28.12.01, 15:30
                                    A jakbysmy się w pn. mineli to miłego 2002
                                    • Gość: Tirsa Re: Magnolia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 19:39
                                      heh... a to sobie pogadali....
                                      ;-)
                                      • efka Re: Magnolia 28.12.01, 23:47
                                        Gość portalu: Tirsa napisał(a):

> heh... a to sobie pogadali....
                                        > ;-)

Jaaasne...ten komplet garnków podziałał jak katalizator na męską jaźń dużego! ;-))
                                    • isis! Re: Magnolia i duzY... 29.12.01, 01:46
                                      ...pogadajcie sobie gdzieś obok, co? Szukałam fajnych pomysłów na prezenty,
                                      które ewentualnie można by wykorzystać w przyszłym roku, a czułam się, jakbym
                                      podsłuchiwała czyjąś rozmowę telefoniczną... Proponuje nowy wątek "DużY do
                                      mag_nolii" czy coś w tym rodzaju...
                                      • kapus Re: Magnolia i duzY... 29.12.01, 12:32
                                        isis! napisał(a):

> ...pogadajcie sobie gdzieś obok, czułam się, jakbym
                                        > podsłuchiwała czyjąś rozmowę telefoniczną...

Dostalam nowe przyrzady do podgladania i podsluchiwania, sztuczna brode,
                                        sztuczna lysine i turban.
                                        • mag_nolia Re: Magnolia i duzY... 31.12.01, 08:43
                                          ...pozdrawiam sylwestrowo...z uśmiechem...wszystkich wątkowych rozmówców...
                                          PA!
                                      • Gość: duzY isis! - jestes bardzo pamiętliwa IP: *.dtvk.tpnet.pl 31.12.01, 11:39
                                        skoro już dziś chcesz wymyslec prezenty na za rok.
                                        Pozdrawiam i nie przeszkadzam :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka