Gość: Malina30 IP: *.e-wro.net.pl 23.01.08, 09:55 Proszę o opinie na temat tego dr. Czy ktoś chodzi lub chodził prywatnie do niego? Ile kosztuje wizyta? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tata Re: dr Andrzej Szewczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 11:35 Wg mnie to wybitny lekarz. Dzięki niemu nasza córeczka zyskała dodatkowe 2 tygodnie "pobytu" w brzuszku mamy - choc i tak urodziła sie jako głęboki wczesniak (ale inna lekarka prowadziła ciążę niestety). Oceniam go bardzo wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: dr Andrzej Szewczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 20:54 Czy chodzi o Dr z Wrocławia? Nieodpowiedzialny człowiek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr Andrzej Szewczuk IP: 217.96.80.* 29.08.08, 21:00 A dlaczego tak uważasz? Podaj konkrety! Ja chodzę do niego prywatnie - wizyta kosztuje 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mette-marit Re: dr Andrzej Szewczuk 02.10.08, 15:19 Nie polecam tego lekarza wogole. Dzieki niemu moje dziecko przyszlo 3 tygodnie po terminie i od tamtego czasu zaczela sie moja gehenna. Wmowil mi , ze potrzebuje mi zalozyc krazek na szyjke, gdyz podobno w 5 miesiacu ciazy widocznbyl pecherz plodowy. Okazalo sie to kompletna bzdura. Byly tez jeszcze inne rzecz, ale nie bede dokladnie opisywac. Glupi zartownis i obcesowy lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr Andrzej Szewczuk IP: *.lanet.net.pl 19.06.09, 22:16 Ja takze chodzilam do niego ale nie prywatnie tylko do przychodni.Bylam jeden raz i to mi wystarczylo, zeby zmienic ginekologa.Jest to osoba nieodpowiedzialna, ironizujaca wszystko,olewacz,nastawiony jedynie na zarobek.Ile razy podkreslal kobietom przy wizycie ze nie zalezy mu zbytnio bo za jedna ma tylko 4zł i dlatego szybciutko zrezygnowal z przyjec w przychodni na fundusz-rozdajac swoje wizytowki i nakrecajac na prywatne wizyty ktore sa bardzo drogie i nic tak naprawde nie wnosza.Pan na 1 wizycie oprocz zwyklego badania nic wiecej nie zaproponowal,po przeniesieniu sie do kobiety mialam od razu zrobiona cytologie,usg i jestem bardzo zadowolona.Nie byl delikatny!Odradzam bo bardzo sie zawiodlam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dr Andrzej Szewczuk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.15, 23:44 Karierowicz. Doprowadzil by u nas do tragedii. Moje dziecko ani ja nawet slowa przepraszam nie uslyszelismy. Za pieniadze to malo wtylek nie wejdzie Odpowiedz Link Zgłoś