Dodaj do ulubionych

KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ

IP: 192.168.101.* / *.rtk.net.pl 15.06.01, 15:46
Taki klub powstał na poznańskim forum. Informuję o tym wszystkich
zainteresowanych, którzy jeszcze tam nie zaglądali i zachęcam do przyłączenia
się w imieniu jego twórców: ede i mm.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: mark Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 16:00
      Gość portalu: Igi napisał(a):

> Taki klub powstał na poznańskim forum. Informuję o tym wszystkich
      > zainteresowanych, którzy jeszcze tam nie zaglądali i zachęcam do przyłączenia
      > się w imieniu jego twórców: ede i mm.
      > Pozdrawiam!

Proponuję założyć jeszcze 5, 10 , a najlepiej 50 wątków o Wrocławiu i Poznaniu.
      • Gość: Igi Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: 192.168.101.* / *.rtk.net.pl 15.06.01, 16:03
        Gość portalu: mark napisał(a):

> Proponuję założyć jeszcze 5, 10 , a najlepiej 50 wątków o Wrocławiu i Poznani
        > u.

A czemu nie?
        :)
    • Gość: Radost Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 21:56
      Radost popiera!!!!:))) i pozdrawia:) a nkabardziej
      ciesza Radosta Wyczyny maxa na warszawskim
      forum.......sa znakomite:))))) a to Prezydent zginal w
      w wypadku a t cos o krowach a to pyta sie czy gdzies
      jeszcze w miastach sa pltne parkingi wiec albo ten
      czloweik interesuje sie wszystkim :))))albo stra sie
      zawyzac ilosc postow aby was przegonic:)))) Nie dajcie
      sie!! pozdro raz jeszcze:)
    • Gość: pyra Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 23:30
      dzieki wszystkim za przylaczenie sie do tematu.. troszke mnie nie bylo i juz
      widze ze co niektorzy podkradaja lub podszywaja sie pod moje pomysly:)))

• Gość: mm Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.01, 23:31

> Pozdrawiam!

tak to prawda zapraszamy wszystkich do zabrania glosu rowniez na forum poznanskim
      nie chcialabym byc nieuprzejma i prostowac autora tego tematu ale pomysl
      powstania tego klubu wyszedl od PYRY i po czesci mnie
      ede sie tym szczegolnie zainteresowal jednakze tworca klubu nie byl

dziekuje wszystkim zainteresowanym
      pozdrawiam Pyrlandie i Wroclaw
      • Gość: pyra Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 23:33
        dziekuje za pamiec skarbie:)
    • Gość: pyra DO LECHITY IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 23:32
      serdecznie dziekuje ci, ze zabrales glos na temacie- matce. mam nadzieje, ze
      bedziesz sie pojawial takze tutaj i twojeuwagi beda cenne

aha - glajda to jest oczywiscie po poznansku, chodzilo mi o to, ze dowiedzialem
      sie ze to nie jest po ogolnopolsku

• Gość: pyra AUTOSTRADA A5 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 23:39
      konia z rzedem albo szneke z glancem temu kto wymysli jak wymusic na kazdym
      ugrupowaniu politycznym, zeby w swoim programie wyborczym zagwarantowalo budowe
      autostrady A5 (wiadomo skad dokad, a jak ktos nie wie to podpowiem, ze przez
      koscian leszno rawicz:))))
      • Gość: hrabia Re: AUTOSTRADA A5 IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.06.01, 00:33
        Zadnej autobany do Pyrlandii.
        • Gość: pyra Re: AUTOSTRADA A5 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 18:46
          o wypowiedzi prosze tylko ludzi zrownowazonych psychicznie
    • Gość: lol Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 04:09
      Ustalmy status klubu, o czym chemy rozmawić, co proponować, jak zachęcać innych
      aby poznali nasze piękne miasta. Są warte tego. Jakie rozwiązania usprawniłyby
      życie w naszych miastach. Ważne są obiektywne głosy - nie emocjonalne że gdzieś
      tam śmierdzi gównem a gdzie indziej to sami prześiedleńcy.

Pozdro
      • Gość: eric Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 12:28
        ludzie i po co to wszystko?? miedzy poznaniem a wroclawiem zadnej przyjazni
        nigdy nie bylo i nie bedzie! nie twierdze, ze musimy nawzajem obrzucac sie
        blotem ale wlazic sobie nawzajem w d*, po co? wiekszosci wroclawian blizszy
        jest krakow, gdansk, szczecin ale ludzie nie poznan!!
        • Gość: Roberto Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 14:44
          JA tez chcę zapisać się do tego klubu!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: pyra Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 18:48
            w kilka dni powinno wszystko zostac uporzadkowane i mysle, ze za 2,3 dni
            bedziemy mogli rozmawiac o konkretach:))

pozdrawiam serdecznie
            • Gość: wędzonka Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: 156.24.231.* 18.06.01, 08:49
              A co nas wstrzymuje przed konkretami juz dzisiaj? Czyzby to nadmiar spraw
              uniemozliwial wybor tej ktora sie zajmiemy na poczatek? :)
        • Gość: mm Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 21:09
          Gość portalu: eric napisał(a):

> ludzie i po co to wszystko?? miedzy poznaniem a wroclawiem zadnej przyjazni
          > nigdy nie bylo i nie bedzie! nie twierdze, ze musimy nawzajem obrzucac sie
          > blotem ale wlazic sobie nawzajem w d*, po co? wiekszosci wroclawian blizszy
          > jest krakow, gdansk, szczecin ale ludzie nie poznan!!

jakos sie z toba nie zgadzam!!!
          jestem z wroclawia i mam sentyment zarowno do krakowa jak i do poznania a nawet
          bardziej!!!
          poza tym znam w pyrlandii naprawde swietnych ludzi i nie widze problemu w tym
          zeby trzymac sie razem i zeby to bylo niemozliwe

pozdrowionka dla pyrlandii
    • Gość: pyra ZAPROSZENIE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 00:25
      SPOJRZCIE NA "ZAPROSZENIE DO POZNANIA" PLS
      • Gość: Tomato Re: ZAPROSZENIE IP: *.koof.com.pl 18.06.01, 21:03
        Dziękuję za zaproszenie.Będę na pewno.Jestem gotowy na spotkanie
        i wspólną dyskusję.Interesuje mnie giełda staroci.Nie wiem kiedy
        jest najlepszy dzień na przyjazd.Byłbym wdzięczny za informację
        o giełdzie i ewentualnym spotkaniu.
        Pozdrawiam uczestników klubu - Tomato.
    • Gość: Tomato Re: KLUB PRZYJAŹNI POZNAŃSKO-WROCŁAWSKIEJ IP: *.koof.com.pl 17.06.01, 13:06
      Gratulacje dla pomysłodawców!!! Zapisuję się!
      Co z wpisowym ?
      Eric - Załóz klub Przyjażni Krakowsko - Wrocławskiej,
      będziemy wspierać się doświadczeniami.
      Pozdrawiam - Tomato

• Gość: wędzonka Propozycja pierwszego tematu... IP: 156.24.231.* 18.06.01, 08:57

> Pozdrawiam!

Po ile w Poznaniu chodzi wazelina? Mysle ze dla utrzymania popularnosci tego
      watku warto by na poczatek namierzyc wydajne i tanie zrodlo zaopatrzenia :)
      • Gość: FraMauro Re: Propozycja pierwszego tematu... IP: 157.25.196.* 18.06.01, 11:57
        E tam, Wedzonesiu, po co od razu do ludzi z takim smarowidlem.Czasami czlowiek
        ma potrzebe pokadzic innym i nie ma na to rady. A ze potem nic z tego nic nie
        wynika-tez nie ma na to rady. Watek umrze niebawem lub zostanie zastapiony
        przez inna idee typu "Poznan na szczaw" czy cos w ten desen, zacznie sie lomot
        w klawiatury, obrzucanie ziemniakami i innymi ziemioplodami, a potem znowu
        publiczne kajanie sie, przeprosiny i kolejny klub przyjazni MiastoA-Miasto B.
        Historia lubi zataczac kwadratowe kolka...
        • Gość: ede OBROŃCY KLUBU IP: *.icpnet.pl 18.06.01, 19:29
          Nie masz racji FraMauro. Między naszymi miastami nigdy nie było jadki na forum.
          Były potyczki, czasem emocje siadały, ale nigdy nie było jakiejś strasznej
          wojny, choć oba miasta mają paru wojowników do walki zawsze gotowych. Klub to
          doby pomysł.

Mam pierwszą propozycję, drodzy Partnerzy (tylko żeby żaden łysy zaraz od
          pedała mnie nie wyzwał)każdą wypowiedź rejestrujmy na forum POZNAŃ i WROCŁAW.
          Każdy rasowy członek (następne ciekawe słowo) klubu niech stosuje się do tej
          zasady. Ci, którzy będą nas atakować, będą to robić najprawdopodobniej tylko na
          jednym z naszych forum.

Na początek dyskusji - niech każdy napisze po 5 argumentów za tym, że Poznań i
          Wrocław to partnerskie miasta, a ich społeczności wzajemnie się lubią.
          • Gość: Piegdoń Re: OBROŃCY KLUBU IP: *.gazeta.pl 18.06.01, 19:39
            > Na początek dyskusji - niech każdy napisze po 5 argumentów za tym, że Poznań i
            > Wrocław to partnerskie miasta, a ich społeczności wzajemnie się lubią.

Nie mam pięciu argumentów, ale
            1. lubię marciny zwłaszcza te z orzechami (mmmm!) (a może marciny lubią mnie)
            2. lubię Wojtka Bartkowiaka - szefa Gazety Wielkopolskiej (i wiem, że Wojtek też
            mnie lubi)
            może to wystarczy na początek

• Gość: wędzonka Re: OBROŃCY KLUBU IP: 156.24.231.* 18.06.01, 19:49
              Gość portalu: Piegdoń napisał(a):

> > Na początek dyskusji - niech każdy napisze po 5 argumentów za tym, że Pozn
              > ań i
              > > Wrocław to partnerskie miasta, a ich społeczności wzajemnie się lubią.
              >
              > Nie mam pięciu argumentów, ale
              > 1. lubię marciny zwłaszcza te z orzechami (mmmm!) (a może marciny lubią mnie)
              > 2. lubię Wojtka Bartkowiaka - szefa Gazety Wielkopolskiej (i wiem, że Wojtek te
              > ż
              > mnie lubi)
              > może to wystarczy na początek
              >

Mialo by piec! Cos mi sie zdaje, Piegdon, ze nie jestes przyjaciolka klubu... :(((
          • Gość: pyra Re: OBROŃCY KLUBU IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 20:51
            1. lubie wiare z wrocka
            2. lubie browar w spizu
            3. browar w spizu lubi mnie
            4. wrocek lubi moje pieniadze
            5. a ja lubie je tam zostawiac

pozdrawiam z zakorkowanego przez MTP poznania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka