Dodaj do ulubionych

angielski za friko?

IP: 212.160.79.* 13.07.01, 01:06
gdzie (i czy w ogole) mozna sie nauczyc we wroclawiu angielskiego za darmo?
Obserwuj wątek
    • Gość: STrup Re: angielski za friko? IP: *.chem.uni.wroc.pl 13.07.01, 12:15
      Gość portalu: jas napisał(a):

> gdzie (i czy w ogole) mozna sie nauczyc we wroclawiu angielskiego za darmo?

Kazdego jezyka mozna sie nauczyc samemu. Moze niezupelnie za friko: trzeba kupic
      jakies podreczniki, przynajmniej na poczatek - z kasetami. Przydatna jest antena
      satelitarna na CNN, CNBC, BBC...
      Wymaga to duzej wewnetrznej dyscypliny (codziennie godzinka, przynajmniej), ale
      jest najzupelniej mozliwe.
      • Gość: Olin Re: angielski za friko? IP: *.satkabel.com.pl 13.07.01, 16:53
        Nie wiem, jak to jest we Wroclawiu, w kazdym razie u mnie dziala grupa
        Amerykanow - misjonarzy, ktorzy co sobote prowadza darmowe konwersacje. Sa
        wyznawcami jakiegos "egzotycznego" odlamu chrzescijanstwa, ale staraja sie nie
        mowic o swojej religii, slowem - nie staraja sie nawrocic sluchaczy. Prawde
        mowiac, trudno mi powiedziec, w jakim (glebszym) celu te zajecia sa prowadzone,
        ale wyglada na to, ze oni robia to po prost z, hm, dobroci serca. :)))
        • Gość: Manon Re: angielski za friko? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.01, 18:22
          We Wroclawiu darmowa nauke angielskiego prowadza Mormoni. We wtorki i soboty na
          placu Tetralnym IVp. Tyle pamietam z ulotki:)

Pozdrawiam,

Manon
    • Gość: jas Re: angielski za friko? IP: 212.160.79.* 13.07.01, 19:47
      dzieki, znajde :)
      • Gość: gwiazdka Re: angielski za friko? IP: *.psi.wroc.pl 23.07.01, 21:33
        A może znacie takie miejsce we Wrocławiu, gdzie można by było sobie za darmo
        pokonwersować po niemiecku? Będę wdzięczna za każdą informację, bo wydałam już
        wystarczająco dużo pieniędzy na prywatne kursy.
        • Gość: hrabia Re: angielski za friko? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 11:54
          Za darmo, to można nabawić się grypy.
          Najlepsze grupy konwersacyjne, to kelnerzy. Uwaga na rachunki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka