Gość: jas IP: 212.160.79.* 13.07.01, 01:06 gdzie (i czy w ogole) mozna sie nauczyc we wroclawiu angielskiego za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Re: angielski za friko? IP: *.chem.uni.wroc.pl 13.07.01, 12:15 Gość portalu: jas napisał(a): > gdzie (i czy w ogole) mozna sie nauczyc we wroclawiu angielskiego za darmo? Kazdego jezyka mozna sie nauczyc samemu. Moze niezupelnie za friko: trzeba kupic jakies podreczniki, przynajmniej na poczatek - z kasetami. Przydatna jest antena satelitarna na CNN, CNBC, BBC... Wymaga to duzej wewnetrznej dyscypliny (codziennie godzinka, przynajmniej), ale jest najzupelniej mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: angielski za friko? IP: *.satkabel.com.pl 13.07.01, 16:53 Nie wiem, jak to jest we Wroclawiu, w kazdym razie u mnie dziala grupa Amerykanow - misjonarzy, ktorzy co sobote prowadza darmowe konwersacje. Sa wyznawcami jakiegos "egzotycznego" odlamu chrzescijanstwa, ale staraja sie nie mowic o swojej religii, slowem - nie staraja sie nawrocic sluchaczy. Prawde mowiac, trudno mi powiedziec, w jakim (glebszym) celu te zajecia sa prowadzone, ale wyglada na to, ze oni robia to po prost z, hm, dobroci serca. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manon Re: angielski za friko? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.01, 18:22 We Wroclawiu darmowa nauke angielskiego prowadza Mormoni. We wtorki i soboty na placu Tetralnym IVp. Tyle pamietam z ulotki:) Pozdrawiam, Manon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: angielski za friko? IP: 212.160.79.* 13.07.01, 19:47 dzieki, znajde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: angielski za friko? IP: *.psi.wroc.pl 23.07.01, 21:33 A może znacie takie miejsce we Wrocławiu, gdzie można by było sobie za darmo pokonwersować po niemiecku? Będę wdzięczna za każdą informację, bo wydałam już wystarczająco dużo pieniędzy na prywatne kursy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: angielski za friko? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 11:54 Za darmo, to można nabawić się grypy. Najlepsze grupy konwersacyjne, to kelnerzy. Uwaga na rachunki. Odpowiedz Link Zgłoś