agusia5002 12.02.08, 12:24 Jestem zainteresowana weselem w Hotelu Tumskim , słyszałam , że super jedzenie i Sala .Jeśli ktoś tam był proszę o opinie czy jest zadowolony . Będę wdzięczna za informacje . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anonimowy Re: wesele w Hotelu Tumskim IP: *.lanet.net.pl 18.03.08, 17:35 Byłem tam jako gość weselny. Sala dobra, choć jak chcesz mieć więcej niż 70 osób to może być ciasno. Byłem na weselichu latem, było gorąco i niestety w środku też dlatego impreza szybko się skończyła bo goście szybko się nawalili :P A tak sala, obsługa, jedzenie było ok i pod tym względem polecam :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wesele w Hotelu Tumskim IP: *.lanet.net.pl 04.04.08, 06:50 Hej, urządzałam wesele w tumskim w 2004 r. (wiec byc może coś się od tamtego czasu zmieniło). Jak dla mnie - bez zastrzeżeń - jedzenie, nakrycia, obsługa. U nas było tylko 50 osób, więc miejsca nie brakowało. Osoby odpowiedzialne za organizację - tez ok, uzgodnienia przebiegały bez problemu. Generalnie wtedy były 3 możliwości - wesele w sali z portretem hrabiego D. (ciekawe, czy nadal jest ;) - i tam my mieliśmy, sala kominkowa - malutka i na samym dole Karczma (chyba tak to się nazywa). Generalnie - jak dla mnie fajne miejsce na kameralne wesele (50 osób - optymalnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: wesele w Hotelu Tumskim IP: *.gprs.plus.pl 21.09.08, 22:39 czesc,o hotelu tumskim slyszalam dobre opinie,polecam natomiast bardzo dobry zespol muzyczny na wesele,informacje pod nr.695164974 Odpowiedz Link Zgłoś