Gość: Martini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 21:48 Budynek de facto należy do Prokomu, a Zremb stał sie częścia Prokom Investments, wieć Pan redaktor odstawił ewidentną fuche :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tadeusz Re: Remont budynku Zrembu IP: *.tnt46.ewr3.da.uu.net 23.08.03, 01:45 W tych oknach na III pietrze spedzilem 20 lat! Bylo fajnie ale nie zaluje ze tam juz nie pracuje. Za podobna prace jestem wynagradzany 10- krotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Szyszlak Re: Remont budynku Zrembu IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 13:27 Szanowny Panie Martini! Intencją mojego tekstu nie było dochodzenie kto jets włścicielem spółki, która jest właścicielem budynku. Tekst ma charakter informacyjny, a nie ma być wykładem na temat struktury własnościowej wrocławskich budynków! Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawczyk Re: Remont budynku Zrembu 24.08.03, 18:40 Gość portalu: Tomasz Szyszlak napisał(a): > Szanowny Panie Martini! > Intencją mojego tekstu nie było dochodzenie kto jets włścicielem spółki, która > jest właścicielem budynku. Tekst ma charakter informacyjny, a nie ma być > wykładem na temat struktury własnościowej wrocławskich budynków! Zgadzam sie.Do artykułu nic nie mam gdyby nie fakt, że jest mocno spóźniony. To, ze budynek jest remontowany widać juz od dłuższego czasu, także kolor nie stanowi tajemnicy(nie jest bynajmniej jasno szary). Takie artykuły powinny byc pisane przed faktem(remontu).Niestety od kilku miesięcy informatorzy GW zawodzą. Czasem warto zajrzeć na tutejsze forum "inwestycje" i zobaczyc co w trawie piszczy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś