byhanya 22.08.03, 21:59 chcialam sie was wszystkich zapytac/ poradzic. Czy przesadzanie gosci przy stole podczas mniej oficjalnego przyjecia i kiedy juz zaczeli jesc jet dopuszczalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: przy stole IP: *.ipt.aol.com 22.08.03, 22:35 byhanya napisała: > chcialam sie was wszystkich zapytac/ poradzic. Czy przesadzanie gosci przy > stole podczas mniej oficjalnego przyjecia i kiedy juz zaczeli jesc jet > dopuszczalne? no moim prostym zdaniem uwazam, ze jest to niedopuszczalne, jakby mnie ktos przesadzal, nawet na nie wiem jak malo oficjalnym przyjeciu, po prostu bym wyszla pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: przy stole 22.08.03, 22:46 tak tez zrobilam tylko nie wiem czy to przypadkiem tez nie bylo dopuszczalne =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: przy stole IP: *.ipt.aol.com 22.08.03, 22:53 byhanya napisała: > tak tez zrobilam tylko nie wiem czy to przypadkiem tez nie bylo dopuszczalne =D no tak, to chyba tez jest dylemat wydaje mi sie, ze zalezy to od tego z kim siedzialas i po co i na ile bylo wazne to spotkanie, oraz na ile ty bylas w nim wazna, ale to jest moje osobiste zdanie niepoparte zadnym doswiadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: przy stole 22.08.03, 22:58 bylam tam zmoim mezem (ktory wyszedl ze mna) wszyscy zaproszeni byli na tym samym poziomie / tej samej rangi oprocz gospodyni - wlascicielki firmy organizujacej przeslawne przyjecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: przy stole IP: *.ipt.aol.com 22.08.03, 23:13 byhanya napisała: > bylam tam zmoim mezem (ktory wyszedl ze mna) wszyscy zaproszeni byli na tym > samym poziomie / tej samej rangi oprocz gospodyni - wlascicielki firmy > organizujacej przeslawne przyjecie jezeli ani ty ani twoj maz nie straciliscie pracy, pensji etc to uwazam, ze zrobiliscie dobrze i gratuluje odwagi gospodyni wydaje mi sie kompletnie nie znac podstawowych zasad pozdro Odpowiedz Link Zgłoś