heraldek 21.02.08, 01:59 W Anglii daliby mu dozywocie....moze potrojne.... ....za caloksztalt..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heraldek Wstawiennictwo Gulbinowicza juz nie wystarcza..... 21.02.08, 02:05 .....musi byc juz krucho z forsa jak sie zarabia 100 PLN/miesiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawor Sąd nie chce ułaskawienia Marcina B. IP: *.moq.com.qa 21.02.08, 08:23 Nie powinien zostawiac ulaskawiony , a wogole kara za taki czyn jest za niska i powinna wynosic co najmiej 20 lat czyli ewentualnie po 10 latach mozna by bylo pomyslec o zwolnieniu ale nie predzej. 100 PLN jako zadosc uczynienie to jest chyba jakis zart . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buss Sąd nie chce ułaskawienia Marcina B. IP: *.ifd.uni.wroc.pl 21.02.08, 08:44 Ten facet chcial ja zabnic, teraz wystarczy mu, ze jest inwalidka. Wazne, ze nie ma innego. To dran, ktory ma psychiczne uwarunkowania, ona nalezy do niego albo do nikogo. Zadnych ulaskawien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolos Ludzie listy piszą IP: *.smtsoftware.com 21.02.08, 09:47 Zawsze szanowałem tego kolesia. Szacun pełen. W sumie nie ma co list chłopak napisał jak się patrzy. Ciekawe czy do niej jak jeszcze byli razem też tak ładnie pisał i mówił. Kwiat polskiej inteligencji. Ludzie, którzy sie za nim wstawili to tylko potwierdzenie tego że ci którzy mają dostatecznie dobre kontakty (tanie polskie elity) zawsze unikają kary. Przecież on i tak wyjdzie za 2 -3 lata za dobre sprawowanie, zaliczą u czas w areszcie i za chwilę będzie na wolności :) Może sie zejdą :) tylko ten sąd jakiś mało łaskawy. jakiś taki "nie polski" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Sąd nie chce ułaskawienia Marcina B. IP: *.rzeszow.mm.pl 22.02.08, 08:04 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydwan Sąd nie chce ułaskawienia Marcina B. IP: *.as.kn.pl 22.02.08, 15:19 "Złożył niosek" A ja myślałam, że to nioski zazwyczaj składają... jajka. Odpowiedz Link Zgłoś