Dodaj do ulubionych

Sąd nie chce ułaskawienia Marcina B.

21.02.08, 01:59
W Anglii daliby mu dozywocie....moze potrojne....
....za caloksztalt.....
Obserwuj wątek
    • heraldek Wstawiennictwo Gulbinowicza juz nie wystarcza..... 21.02.08, 02:05
      .....musi byc juz krucho z forsa jak sie zarabia 100 PLN/miesiecznie.
    • Gość: gawor Sąd nie chce ułaskawienia Marcina B. IP: *.moq.com.qa 21.02.08, 08:23
      Nie powinien zostawiac ulaskawiony , a wogole kara za taki czyn jest
      za niska i powinna wynosic co najmiej 20 lat czyli ewentualnie po 10
      latach mozna by bylo pomyslec o zwolnieniu ale nie predzej.
      100 PLN jako zadosc uczynienie to jest chyba jakis zart .
    • Gość: buss Sąd nie chce ułaskawienia Marcina B. IP: *.ifd.uni.wroc.pl 21.02.08, 08:44
      Ten facet chcial ja zabnic, teraz wystarczy mu, ze jest inwalidka. Wazne, ze nie
      ma innego. To dran, ktory ma psychiczne uwarunkowania, ona nalezy do niego albo
      do nikogo. Zadnych ulaskawien.
      • Gość: karolos Ludzie listy piszą IP: *.smtsoftware.com 21.02.08, 09:47
        Zawsze szanowałem tego kolesia. Szacun pełen. W sumie nie ma co list chłopak
        napisał jak się patrzy.

Ciekawe czy do niej jak jeszcze byli razem też tak ładnie pisał i mówił. Kwiat
        polskiej inteligencji.

Ludzie, którzy sie za nim wstawili to tylko potwierdzenie tego że ci którzy mają
        dostatecznie dobre kontakty (tanie polskie elity) zawsze unikają kary. Przecież
        on i tak wyjdzie za 2 -3 lata za dobre sprawowanie, zaliczą u czas w areszcie i
        za chwilę będzie na wolności :)

Może sie zejdą :) tylko ten sąd jakiś mało łaskawy. jakiś taki "nie polski"
    • Gość: AA Re: Sąd nie chce ułaskawienia Marcina B. IP: *.rzeszow.mm.pl 22.02.08, 08:04
      tak
    • Gość: rydwan Sąd nie chce ułaskawienia Marcina B. IP: *.as.kn.pl 22.02.08, 15:19
      "Złożył niosek" A ja myślałam, że to nioski zazwyczaj składają...
      jajka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka