magda1971 25.08.03, 14:13 Wiem, że w niedalekiej przyszłości miasto planuje budowę nowego mostu (obok mostu warszawskiego) oraz remont al. Kromera. Gdzieś słyszałam, że inwestycja ta jest wpisana do WPI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda1971 Re: Kromera 25.08.03, 14:16 magda1971 napisała: > Wiem, że w niedalekiej przyszłości miasto planuje budowę nowego mostu (obok > mostu warszawskiego) oraz remont al. Kromera. Gdzieś słyszałam, że inwestycja > ta jest wpisana do WPI Przepraszam, ale coś wcisnęłam niechcący, kontynuując wątek - inwestycja jest wpisana do WPI na rok 2004 r. (rozpoczęcie). Czy mógłby Pan mi powiedzieć jakie są szanse rozpoczęcia tej inwestycji w przyszłym roku lub kiedy można się spodziewać jej rozpoczęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kiniorski Re: Kromera 25.08.03, 15:03 Rozpoczęcie inwestycji w przyszłym roku oznacza w tym wypadku rozpoczęcie prac nad dokumentacją projektową. Zakończenie prac projektowych można przewidzieć na 2005 rok. Wówczas, po przetargu na wykonawstwo, możliwe będzie wejście na plac budowy. Pozdrawiam KK Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: Kromera 26.08.03, 01:53 krzysztof_kiniorski napisał: > Rozpoczęcie inwestycji w przyszłym roku oznacza w tym wypadku rozpoczęcie prac > nad dokumentacją projektową. Zakończenie prac projektowych można przewidzieć na > > 2005 rok. Wówczas, po przetargu na wykonawstwo, możliwe będzie wejście na plac > budowy. > Pozdrawiam > KK A na kiedy jest planowane "zejście" z placu budowy? (tzn. kiedy będzie można korzystać z 2 mostów?) Odpowiedz Link Zgłoś