Gość: niecierpliwy IP: *.cie.gov.pl 26.08.03, 14:18 poszukuje pokoju do wynajecia we Wrocławiu, od pażdiernika, najlepiej w mieszkaniu studenckim, opłaty do 500 zł miesięcznie. Lokalizacja nie gra większej roli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qla Re: szukam pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 18:57 mam taki pokój,jesteś jeszcze zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwy Re: szukam pokoju IP: *.cie.gov.pl 29.08.03, 10:53 Gość portalu: Qla napisał(a): > mam taki pokój,jesteś jeszcze zainteresowany? jestem, ale potrzebowałbym jakiś informacji, gdzie , ile, jakie warunki itd. za odpowiedź z góry dzięki! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: szukam pokoju IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 14:40 Aktualnie poszukuję jednego wspólokatora w domu mieszkaniowym(przydzielony dla 4-5 studentów)z bardzo dobrymi warunkami mieszkalnymi,oplata 300zł miesiecznie,10 min dojazdu do centrum miasta.Jesli bedzie pan zainteresowany prosze sie koniecznie skontaktować ze mną na maila -klubek@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qula Re: szukam pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 16:05 mój mail alkaa1@op.pl, odezwij się, przekaże szczegóły! Odpowiedz Link Zgłoś