3-girl 28.02.08, 14:10 WITAM 10 marca to dla niektórych znajoma data :) powiedzcie mi o ktorej macie zamiar isc i stac pod przedszkolem aby zlozyc podanie????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: domin Re: Rodzice Przedszkolaków IP: *.magma-net.pl 28.02.08, 16:48 planuję ok. 7. Wczesniej mi się nie chce. Mamy 22 punkty i sądzę, że się nie dostanie, ale trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMW Re: Rodzice Przedszkolaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 19:11 Kolejność nie gra roli. Ze 2 lata temu wprowadzono system komputerowy, sam przydziela punkty. Życzę powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Rodzice Przedszkolaków IP: *.wro.vectranet.pl 28.02.08, 19:20 gra rolę w momencie,jeśli kilka dzieci dostanie tę samą ilość punktów, a wolnych miejsc zostało np. 2, wówczas biorą pod uwagę datę i godzinę złożenia podania. Odpowiedz Link Zgłoś
3-girl do MMW 28.02.08, 22:58 czesc wlasnie kolejnosc gra bardzo duza role :) Owszem punkty rekrutacyjne sa dla wszystkich jednakowe z tym ze ktos uzbiera ich wiecej inny mniej ale jezeli bedzie przypadek ze kilkoro dzieci ma po 20 punktow to wlasnie liczy sie kolejnosc zlozenia podania-nawet oficjalnie jest to napisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plecki Re: Rodzice Przedszkolaków IP: *.as.kn.pl 28.02.08, 23:20 najważniejsze to mieć "plecki" w przedszkolu do którego się chce zapisać pocieche :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia a co ze żłobkami? IP: *.telsat.wroc.pl 01.03.08, 14:26 czy data identyczna dla żłobków i przedszkoli? Bo jak pytałam na początku lutego powiedzano mi, że zapisy na kwiecień/maj przewidują. Ktoś się orientuje może? Odpowiedz Link Zgłoś
3-girl Re: a co ze żłobkami? 04.03.08, 14:08 Z tego co wiem,to do żłobków nie ma takiej rekrutacji jak do przedszkola-idziesz sobie do wybranego przez siebie złobka i tam skladasz podanie i sie czeka na przyjecie dziecka-slyszalam ze jedna babka czekala pol roku bo dopiero sie miejsce zwolniło.Sprawa wyglada natomiast inaczej jesli chcesz zapisac dziecko do Zespołu Złobko-Przedszkolnego wtedy sprawa rekrutacji przebiega identycznie jak z przedszkolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: a co ze żłobkami? IP: 195.136.189.* 29.03.08, 23:13 nieprawda, w zeszłym roku rekrutacja była kwiecien/maj, składa się podanie, dostaje się punkty, tylko ten system z wyborem 2 żłobków nie działa tak, jak w przypadku przedszkoli. Odpowiedz Link Zgłoś