Dodaj do ulubionych

Rodzice Przedszkolaków

28.02.08, 14:10
WITAM

10 marca to dla niektórych znajoma data :) powiedzcie mi o ktorej macie zamiar
isc i stac pod przedszkolem aby zlozyc podanie?????
Obserwuj wątek
    • Gość: domin Re: Rodzice Przedszkolaków IP: *.magma-net.pl 28.02.08, 16:48
      planuję ok. 7. Wczesniej mi się nie chce. Mamy 22 punkty i sądzę, że
      się nie dostanie, ale trudno.
      • Gość: MMW Re: Rodzice Przedszkolaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 19:11
        Kolejność nie gra roli. Ze 2 lata temu wprowadzono system komputerowy, sam
        przydziela punkty. Życzę powodzenia !!!
        • Gość: ty Re: Rodzice Przedszkolaków IP: *.wro.vectranet.pl 28.02.08, 19:20
          gra rolę w momencie,jeśli kilka dzieci dostanie tę samą ilość punktów, a wolnych miejsc zostało np. 2, wówczas biorą pod uwagę datę i godzinę złożenia podania.
        • 3-girl do MMW 28.02.08, 22:58
          czesc

wlasnie kolejnosc gra bardzo duza role :) Owszem punkty rekrutacyjne sa dla
          wszystkich jednakowe z tym ze ktos uzbiera ich wiecej inny mniej ale jezeli
          bedzie przypadek ze kilkoro dzieci ma po 20 punktow to wlasnie liczy sie
          kolejnosc zlozenia podania-nawet oficjalnie jest to napisane
    • Gość: plecki Re: Rodzice Przedszkolaków IP: *.as.kn.pl 28.02.08, 23:20
      najważniejsze to mieć "plecki" w przedszkolu do którego się chce zapisać
      pocieche :)
    • Gość: Małgosia a co ze żłobkami? IP: *.telsat.wroc.pl 01.03.08, 14:26
      czy data identyczna dla żłobków i przedszkoli? Bo jak pytałam na początku lutego powiedzano mi, że zapisy na kwiecień/maj przewidują. Ktoś się orientuje może?
      • 3-girl Re: a co ze żłobkami? 04.03.08, 14:08
        Z tego co wiem,to do żłobków nie ma takiej rekrutacji jak do przedszkola-idziesz
        sobie do wybranego przez siebie złobka i tam skladasz podanie i sie czeka na
        przyjecie dziecka-slyszalam ze jedna babka czekala pol roku bo dopiero sie
        miejsce zwolniło.Sprawa wyglada natomiast inaczej jesli chcesz zapisac dziecko
        do Zespołu Złobko-Przedszkolnego wtedy sprawa rekrutacji przebiega identycznie
        jak z przedszkolem.
        • Gość: mama Re: a co ze żłobkami? IP: 195.136.189.* 29.03.08, 23:13
          nieprawda, w zeszłym roku rekrutacja była kwiecien/maj, składa się podanie,
          dostaje się punkty, tylko ten system z wyborem 2 żłobków nie działa tak, jak w
          przypadku przedszkoli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka